Monday, 4 June 2012

tehee..hadapla hupdate bru aq

holla..assalamualaikum,,i'm coming to the world of blog..anyone miss me oh sudah sudah i know you all miss me haha..oh sudah cukup sudap haha ckp english la sha buwokk bebenok deme nengoknye..huh biarla favvy kot speaking speKONG NI...#nw muhd dhuha..terkluar da ayat twiiter..hurm nk takl talk about what huh..ok about my holiday la...first week d kampong second week disurga..hikho..dirumah lewr..
ok skrg ni bnyk kali online..aduhh parahh aq kan budak pmr..so nisha study hard la..aduhh study yg wa lemah ni mnyanyi kah having a party ka shopping ka etu bolela..ini study..huh..hurm yelainsyaallah aq brubah..haha ayt kau ndak bole bla dr awal taon smpi skrg etu jer..hurmm..aq x de mood r taon lps aq super math sbb cikgu rosnah slalu pnggil nme aq ngan raja..bab math memey aq laju gler..klau taon lps subjek islam aq x pernah sekali tak tidur dlm kls haha..cer ckp ngan ustz khadijah hari hari korang dge NISHA BANGUN TIDUR LAGI BUDAK NI HAISHH.haha tau tau taon ni naik klas haha gler bdax slalu tdo dlm klas bole naik klas..alhamdulillah la..tyme pendaftaran asrama ustzh terkejut gile vavi gk la dgr aq nek klas..hehe peace ustzh..nenek nenek mkcik,mkck pkcik atuk tokki tokwan semua kataaq ni pndai but MALAS NK MANVUSH..hakhakk..ye aq sedar,,waw jari jemariku sedang meliuk lentok menaip di dada keypad ni hehe..rse cam main piano jer huahauhawale..huh dah mcm mcm gaya badan aq buat tyme nk menaip bed time story ni