Sunday, 23 February 2014

malas

tawar ahh hambar fuckk -.- aduhhh sakit bhai hati wey sial aq ni spe bgy kau *tgh ckp kt kwn hnye mmpu dlm hati ,,sial ah jaiiii -.- aq ni speeeee bgy kau bodoh ahh geramnye aq on kau cpt2 off menatang ap kau ni...sengall,,nsib aq syg kau kwn klau x EH NI NISHA LA EH FUCK LAA PUII..kau kwn je bkn bff kau x knl aq spe..takkanla asyik aq je nk bgy hint eh bf aq lgy baik ah dr kau,,wey sunmpaa aq penad :'( nk bla bla jela dr hdup aq jgn seksa aq aq ni pompuan lmah gilaa x sggup disakiti kwn sndiri lgy2 aq mmg syg kau..tp mkin lme cre kau buat kite jauh,,jauh n jauh then slps tu kau dtg bgy kata2 mnis jnji baru buat aq lpe mslh kita..ahh susah ah ad kwn ngan betina ni,,mslhnye aq syg dye :'( tmn aq mse aq skit,glak,suka duka,kdg annoy..please la jd diri kau yg dulu sblum aq bla dr hdop kau..u know what syg aq dah jmpe pngnti kau baik 24 hrs ad ngan aq even dye bdak damansara,,wey kwn yg pling dktt ngan aq jrg cntact eh g mmpos la,,sha taya pikir buat semak jee,,ure still young right :* no one know me..even dnial pon taktau aq ni camna :* sbb aq ni berahsia kn senget :* aq skit sorang2 aq sedih sorang2 aq mrah sorang2,,sbb ap klau aq gtau kwn especially kau,,erm hambar kau x amik kesah pon enn..klau ckp ngan dnial dye ckp aq mngada gedik :') huhu x pe aq da bsar,,taya ah jge hati aq,,aq terase ngan dnial senanye tp da syg aq diam jelakan..klau x da lme bntai,,ingt aq tkut pikir aq syg dye je,,kau thu x skitnye hati aq downnye diri aq time aWk ckp sy mngade2 :') sy jarang mcm tu tau huhu tu bru sikit sy luahkn kt awak,,sbb tu sy tanak crite kt awk..tkpe nisha kuat,,sy nges sorang time tu rse nk luah kt awk amani tp tkut awk ejek sy mcm,;'( kat sp lgy sy nk luah tkkn la ibu ayah pdhal bnda ni psl kwn/hidup/,,kt allah je sy mohon sbb dye sllu ad ngan sy wktu mlm :')..n i guest korang semua x fhm aq sbb tu yg x knl aq akn ckp mke aq kerek sombong ahh haha lwk la siall..tp bile da knl bak kate kwn aq smpi tanak kwn da ngan aq aq ni sgtla peramah gila senget huhu :* sygg sy sllu usha wall awk x prnh miss pun :)sbb rndu ni sllu untuk awk..kdg2 sy tyer who am i to you?klau awk ad mslh awk x prnh cerita bgyla pluang sy nsihtkn aw pujuk rajuk awk yg comel tuh kite ad hubungan kn syg?bkn kawn jauh right :'( knp anggap sy mcm org asing knpppp..aq thu aq bknla pompuan yg sllu care psl bf dye trus trg aq ckp aq busy,,busy nk dptkn 10 a aq tu kau fhm x klau aq x dpt semua pndg rndah :'( aq takmau bnda tu trjd ckop la dulu aq buat diorng sedihh,,,aq cuma boleh minta allah je jge kau dnial..trpulang kt kau nk curang ke apeke tanak syg aq cinta kau da pudar ke,MMG SLH AQ PUN KN X JGE KAU :* NAK TAHU TAK AQ RSE KAU TAKKN PERNH KNL NISHA LYANNA HAHA SBB AQ NI BHYE SIKIT BHYE DR SEGI AP AHHA SYUHH RHSIA..:*..TLONG HARGAI KEWUJUDAN AQ B4 AQ PRGI SELAMNYE DAH LME AQ X RSE NIKMAT BRKWN TU SINCE AQ PINDAH SKOLAH :(
N AQ TKUT KLAU AQ YG BERUBAH SBB SKRG DAH 35% AQ BERUBAH,,BERUBAH AP ADELAH :'),,,WEY X KESAH PON KAU A KWN YG BRU CUMA JGELA HATI AQ BUAT BAIK NGAN AQ CKP TRUS TRG NGAN AQ PASTUH KAU NK BLA KAU BLA LA :) AQ X AMIK PORT..sbb aq da adkwn bru,,tp dye tu cm baruah sikit -.- nntila aq prbetulkn kapla otak dye -.-
dahhh ahh mls nk citaa mlsssss ahhh stresss puiii

da hell

someone told me...time tu tgh sembang ah kann..pstu dye ttbe ckp sha dnial takkan pernh thu kau spe n prgai kau cmner haha..kau iron lady..x semua knl kau..me:haha bapak kau -.- ntahla sah nme pon boyfriend aq mstyla dye thu aq sengal lainla klau dye mmg x amik berat kn hoho..muahh setepek..damnn

Saturday, 15 February 2014

future with him

ermm key aq senanye xde mood nk tlis haha..seyes not in mood blogging emmm...pfffffffffffftttttttttttttt bnda ah aq ni

Tuesday, 11 February 2014

hurt attack dushdushhh

tak pernah kau ckp aq mngade..aphal grrr marah niii sengalllllllllllllllll....klau aq mngade2 ngan org len nak cissss...danial jahat,,,kejammmmmm....nak cubit pp kau smpi lebammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..ahhhh geramnyee