Sunday, 22 December 2013

DEA

dea dea n dea mlm ni dea lain aq seolah x knl dye eventhough i miss him so muchh..dye lupe lupe slps akhir prkataan dye akn ckp syg :') choki mlm ni tuan awk syg sye x mcm sy syg kat dye,,choki mlm ni dye rindu sye x mcm sye rndu kat dye..chokii.:'( da msj yg ke 8 kowt dye still x pnggil syg :'( sedihnya....choki i'm waiting.. choki i'm crying,,chokiii ianya sakit..CHOKI,,sakitnye hatini mcm kne hempap batu mnegapa ye,,choki sy nk dgr dye pnggil sy syg skli pon x pela sekali je ;'),,dnial kite chat mcm seolah2 org asing,,mndatar jeee..choki sha tyer dye sihat ke x..dye bls sihat sgt2..and sha bermimpi je dye akn bls syg plak?ha ha ha lawaknye mlm ni..please nieyl just cll me syg fr once mlm ni sye rndu sgt kt awak even sy tau awk tgh marah..guess what i;m crying huhu sye tggu ni 5 minit-10 minit- 15 minit chat awk x pnggil pon..alhamdulillah awk sihat harinie,,CHOKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DNIAL pNGGIL SYE SYG ouh imma happy to happy :') will sleep with calmfully,,ya allah syukran mkbullkn fi hifzillah..ots time to say gdnight..minta izin kat awk nk p tdoq hehe..n i asyik trpikir je dye will said smthing sweet,.,ouh tuhan tolongla,,untuk mlm ni je sbb seminggu sy akn tgglkn dye AKHIRNYA DEA HNYE CKP BYE,,,OUH ITS SO CUTE..JUST BYYE :') SHA SOKEYLA BYE PON OKEY WHAT,,RIGHT DR DEA X CKP AP2..HUHUHU,,SESUNGGUHNYA SY AMATT MENYAYANGI AWK,,OKEY SOUND STUPID HERE BIARLA AQ REKA DIALOG AQ SNDIRI HUAHUA
SHA:GDNIGHT DNIAL HEEHE JAGE DIRI AWK SYE XDE SEMINGGU NI T8 CARE JGN              NAKAL2,,nakal2 pon bile sy da xde dlm dunia ni cewahh ^^.
danial:okey SYG ,gnight too,,iloveyou muahh ..*awk sllu bgy kiss sblum sy tdo danial knp x mlm ni?
 syg pon jgn nakal2 yeh nak nakal pon bile dnial xde okey :) :* :*
cha:maakan sy harinie bsok dan sterusnya..sy x smpurna
dnial;DAH2 SYG G TDO HUHU
CHA:HEHE BIARLA JAP JE NK LPS RNDU KAT AWK NI,,TAK KU ULANGI KESILAPAN ITU MAAFKAN AQ MENGGURIS HATIMU,,:P
DANIAL:AP SYG MEREPEK NI HADUII DAH2 G MIMPI ABG
CHA:haha merepek ngan dnial je..ey sy syg awk mlm ni
danial:abg pon,,:*
NAMPAK TAK RINDUNYA AQ KAT DEA..AQ BRU NK CHAT NGAN DEA SMPI PAGI DLM KRETA BOLEH TDO AQ HARAP SGT DEA HALANG AQ DR TDO TD TP MIMPI JELA ENN MIMPI CHA KAU DA SKITKN DYE ADE HATI PUII,,,HANYE MMPU MNGES DAN NGES TRLALU RNDU KAT KAU..;/

cha mintaa maapp

sorry are not enough

cha bck..

Sedih ↙ Masuk Bilik ↙ Kunci ↙ Ambil Handphone ↙ Letak EarPhone ↙ Music Jiwang♩♪♬ ↙ Volume: ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100% ↙ Tutup mata ↙ Menangis ↙ :')

the sad story ever after :')

hye assalamualaikum.hurm sha here hehe..harinie g hantar kak aida my sista ke rumah pngntin blah llki..n wow frst time duk meja vvip hehe,,,:)sukenya dpt layanan umphhh gituh huahua,,okey pergi pun sbb hntr kakak sulung kan humm..idk tday sha rindu sgt ngan dnial sbb dah 2 hari x tegur dye hehe eksoted gilaaaa nk bkk fb eksited nk tegur dye hnye allah je thu..:') sblum g knduri bkk jap fb x smpi 3 minit kne off nk gerak g kapar..spnjg knduri tahan jela dlm hati merindukan dye..n aq asyik fikir je dye rndu aq x,,dye nk chat aq x even semua yg ad dlm knduri tu aq teranggap muke dye gila right huhu sbb what sbb aq rnduu..n blik tggu mlm sbb nk online even aq penad aq tetap on aq nk usha dye aq nk tgok ap tunang aq buat hrinie..it just alhmdulilla dye baik2 je smpila ad stu status tu aq perasan dye mcm jeles..jeles?dgn spe aq ker..trus aq tringt psl andy..msty dnial da  bce..okey tnight rnduu sgt nk dgr dye pnggil syg :') dye cute pnngil mcm tu,,malangnye dye tgh marah marahkan aq yg bodoh post psal abg andy..:'( stiap yg dbalas tak dtulis pun prkataan syg mcm biasa,,marahnye dye kat aq huhu..aq sabar jela pujuk dye,trgkan kat dia,,ouh got it slme ni dye ad bnda yg x puas hati dgn aq what is it..am i bad ouh allah...n mlm smlm aq mimpi aq takkan pgg phone smpi la lps kahwin sbb hntaran dye ad beli phone kat aq..hee is that sweet :') mayb tu mimpi sbb nk tunjuk yg aq ad skitkan hati dye..ouh sye minta maaf tp lillah sye xde yg lain it just u..stiap yg sy tlis sy berhati2 sbb tgh panas kan tkut sgt prkataan yg x sptutnye trkluar,,dan itu akn mmbuat kan cha mnyesal seumur hdup..n ap bnda yg awk tak puas hatituu ermm,,takutnye sye da mle takut ap yg sy dah buat slh kat awk..takutnye sye kat awk mlm ni takutnye sy jnji x buat lgy dah :'( senanye sye rnduu awk sgt nieyll sye nk chat ngan awk nk wc ngan awk mlm ni..rndu kat muke awk..alahai sha please strong jgn nges..

Thursday, 19 December 2013

meow~ hehe

Lelaki Jarang Merajuk,
Tapi Kalau Merajuk,
Susahnye Nak Pujuk ... 

hehe mukaddimah dye..yupp capital d jarang ah merajuk alhmdulilla sng je jge buah hati sye tuhh huahua,,tp klau da merajuk mmg ah -.- tp serius la cute la time dye merajuk muehehe,,,dye akn jd mengade2+gedik dpn aq huhu,,okey yg ni yg ni nieyl selalu sruh aq masak apedeyenna amik kau haha,,,actually sye bkn x gheti msak haha reti je,,tp sye malu la serve kat awk klau stakat mkn sndiri msk kat adik2 yg klau btul2 time dorang tgh lapa bolela grr..tanak msk utk dnial nnti awk komenkan huuhu,,sye klau org dah komen yg buruk sumpah tu laslka sye msuk dapur..heheh org da msk so diam jela mkn haha x bubuh racun pon..lol...nme pon pompuan so afdhal n wajib la thu msak,,lagi2 yg lahir thun 97 an nii..klau zaman skrg mmg la semua order kan hihi...

trolololo

erm salam hye huyy -.- cha here,,annyeong,,key aq bosan tahap batu bata nak kena sepak phewww...nak kluar nak hangout ngan kwn ngan para boyfriend chett para bhai tkdela dnial corang je boiprengg i lulz..mcm siod mcm gampang je sobsobsob aq nak renew blog tp ad beberape mslh yg x dpt dielakkan hurm unni phea i need you unni help me,,uhmWEY AQ NK ONLINE WECHAT WEYY NAKKKKKK ughhh damn bpe minggu da x bkk,,ah bngang gila rndu oppa :'( andy nme dye satu satunya abg yg pling stylo yg aq ada..okey let me introduce..oppa andy ni actually abg angkat umo dye erm 21 like that sobsob sumpaa aq rndu kau andy sumpaa..bile sha nges oppa nyanyikan,,ajak g kluar la pegi playground haha see sbb aq syg oppa sbb dea anggap aq ni anak pompuan dye huhu yg berumo satu thun..aq pnggil dye daddy andy hehe,,daddy selalu cite ttg mummiey a/k/a aweq dye la kan..huhu aww theyre sweet..daddy sllu ckp cha lgy lawa + cute dr mummiey dye haha kejam nye kau abg oiii.-.- aq pnggil abg andy daddy huhu aq anggap dye mcm uhm bapak aq je huahuahua jahatnyee..ala umo dye pon da 21 da kerja arkitek lgyyy wohoaa..aritu ingt nk kerja cha ckp kat daddy,,then daddy ckp biar daddy cari krja untuk baby anak ddy yg cute ni huhu..disbbkn bby cute n rendah hua kejammnye abg spelahnihh..so ddy sruh aq kerja kt kdai buku member dye..ermmm aq tolak sbb aq thu nnti msty dye nk jmpe aq 24 jam haha :p daddy baby rindu daddy :'( tp bby rndu menantu daddy lgyla hew2 danial :* i think so kite akan bertemu afta hbes spm...uhm n i will get bck my blackberry tanakkk aq nk tukar iphoneee :D..daddy jnji nk blnje secrettt hehe yeayy..ingat lgy ayat daddy :';( morning princess daddy..ure beautiful tday n forever,,even kilat ke gmpa bumi ke ddy still akn wish all sweet text kat bby ,,aduhaii sweetnye abg andy oii.,,dan dye sllu jujur ngan aq sllu ckp dye syg aq lbih dr mummiey dye grrr lawak ke daddy oii marah sweetheart then dye kate ah biarla u will always be my baby,,<3 then dye sllu nsihatkan kat aq jgn curang belkg dnial dye x ske dye marah..lahai daddy bby x curangla,,bbyni seorng pompuan yg setia tau hihi..frst time jd makwe dye sha rse moga dea jd yg terakhir tp x sgke jd mcm2 ;') but still what cha still tggu dnial berubah,,berubah yg hati dnial akan sllu jd milik cha yg seorg je,,cha takmau kongsi hati dnial ngan org len..KEY TUTUP BUKU LME BKK BUKU BRU..klau ad wechat ni aq nk cerita smua kat ddy..DADDY I IN LOVE WITH DNIAL DDY RSTUKN HBUNGN KITORANG EYHH DADDY DGR TAK NI DADDY :'( DADDY SLLU CALL BBY MLM2 TP BBY TAK PERNAH ANGKAT SBB BBY SYG DNIAL BBY TANAK DGR SUARA ORG LEN SLAIN DNIAL UHMM,,mcm gedik je dpn daddy lan hehe tp ddy syeni x kesah tau guys dye lgy suke -.- pelikkan klau bapak btul dah lme kena penampo hahaha..

Tuesday, 10 December 2013

"A DAY SHOULD BE REMEMBER'PART 3

KEY SASHA HERE HEHE ..uhmm then g la jln2 cari buku hehe nmpk la diorng akward gila msuk kdai buku huhu..cutenye lahai,,aq je yg ulat buku -.-..key aq cri buku tgok2 diorng dah hlang haha,,lol spe yg nk beli senanye ni enn..hehe,,key bye,,key dahtu glaJAP TIME KT Tasik AD TGKP GMBR HEHE AD NIEYL POST KT PSHEBUKK USHA AHH,HUHU,,key pastu huhu x jmpe buku yg dicari,,then nxt shop..key dirng nk g toiliet laahai cutenye g 3 skli haha,,aq ermm takkan nk join enn grr aq g la dulu usha buku,,uhm da jmpe dlm2 kdai tu cari still x jmpe ermm agak kecewa senanye haishh..then 5 minute my bdyguard abg2 hensem aq dtg haha,,jmpe pon diorng aq huhu,,pndai2,,amani ckp biaselah tu sence aq kuat nk jmpe dea ni huhu..jodoh lol...key abg ipan plak kte eey dea x ske bau buku haha,,so cute ermm mcm perli je pang nak..abg syamil entohlee g mne,,dnial yg stia disisi cewahh last2 dea pon kluar sbb pening hehe..okey la da slsi beli i'm out from the stall..rest sat,,hppy dah jmp buku ltihn hehe,,key abg ipan nk blik..allahai awlnye huhu..key dah slm2 bgai PSS AQ XLA NK SLM NGAN DYE ENMM-.- dea just ckp babai nk snyum je kt aq then aq key smile bck n said babai too..hehe,,awmm tday aq ad 2 org abg ahh haha,,lgy baik dr MUHAMMAD RAZIQ ASYRAAF -.- KEY BYE HAHA..then tibela mse nk blik sob2 uwaa x mhu msih kangen ama danial..HUHU key tggu ah bas enn emm bas unik bhai bising,,mcm zaman dulu2 pnye bas haishh bang beli ahh bru alahai..malu sye nk naik tauu hahha..key aq duk sblh pkcik dnial hehe..alahai sweetheart aq tu ltih..ouh come to mama come to mama haha,,nk je dodoikn dea cewahh,,huhu,,key smpila ke srimuda awmm nk je hntikn mse tgok dnial tdo huhu so cute thu,,ermm key station dea da smpi aq kt dpn sne uhmm said bai dnial mnges ;'( wuwuwu,,bye abg syamil,,,key station aq pon da smpi trunla then smpila homw sweet home hehe..OKEY THAT ALL WOW SIAP AD PART BHAU HEHE,YUPP A DAY SSHOULD BE REMEMBER..MSTYLA UPDATE HISHH..ILOVEYOU DNIAL KIHKIHKIH

"A DAY SHOULD BE REMEMBER"PART2

OKEY SHA BCK HEHE..okey then huhu aq pon ikut la dea usung skli ngan present untuk bday boy aq ni..hihi malu nk bgy dohh..tkut dea tanak ke tkut dea buang dr tgkt atas ke haha..okey enuff..yhen ikutla dea okey dea bwk aq g tmpt ahhhhh snooker..key senanye xdela seram mne pon haha..ad stu table tu pkcik yg grr bnci2...kjp ck astaghfirullah sbb bola x msuk skjp ckp cilake eeyhh nk je aq smackdown..nseb ade dnial control ah sikit enn hahha.key then tgok ahh fuyoo pndai je diorng main huhu..dnial men ngan syamil,,hebat2 la dua org mamat ni fuyoo2 aq eksited sneanye..OKEY FYI DADDY SASHA MMG X SKE DUDUK HEHE..N CN STAND ALMOST 2-3 HOURS..yehh thats me.,uhmm..main2 nye main pastu irfan dtg n i omg dea pon ad :) hehe..kwn2,,uhm untungla ad kwn aq sorang je key POMPUAN DM TUH GRR.danial,syamil ngan ipan da mcm abg,bdyguard aq dah hehe..pastu haish ni yg uhuk2 trbtuk sikit..ipan ckp kt nieyl wey sruh la ADIK KAU DUDUK..eey aweq kau hehe..grr adikk2 okey tkpe ipan thula tggi aq trlalu cute err..smpi hati..okey bai tacink ngan ipan sthun 6 bulan huhu gedik plak..key they start smokng n aq allah mintak nyawa2....ahhh asappp..errr..okey cool gk men pool ni..okey ddy kite set nnti kt umah sndiri we will buy pool okey..buat post seksi syamil tuh haha...ambuii syamil buat post seksi tau guys..awmm..eyeyeyeyeye..--" okey lps tuh otw nk g tasik hehe..awww wey DADDY KAU THU X AQ MMG DR KECIK TRINGIN NK G NGAN SOMEONE SPECIAL..TP SPECIAL TU MKSUD NYE YG LLKI LAH YG PNTING TP BKN COUPLE YELA KCIK2 MNE THU CPLE ENN,HEHE dan aq rse hati aq mcm da complete lps lpk ngan dnial kt tsik tu mcm harapan aq da trtunai ouh dnial adekah kau or yg sllu aq rndu time kecik2 dulu hehehe cume kite x brksmpatan nk jmpe huhu..kbye haha..key syamil ngan ipan duk bside ktrang tp jauh sikit ah enn haha..merapu2 ipan haha nk tebang pokok la berenang lah,,lahai,,ahh cn i cll u brother ipan n brother syamil..sbb korang nmpk mcm err dewase sgt hehe,,tunang aq tayah cite ahh mmg dewase spnuhnye hehe..key dah agak2 pnas cahaya mtahri tu kitorang gerak ah kompleks hehe sbb aq nk beli buku huahua..key aq jln dulu kt dpn yg len kt blkg haha kan da ckp mcm bodyguard ya allah bestnye hehe..hahakey jln la smpi nk lntas jln brula dnial ad kt sisi aq ehumm syg rupenya ingtkn nk biarkn je tunang dye ni jln sorang2 errr..key jln la,,alhmdulilla harinie baik la plak enn tak ogg tgn huhu,,haram thu ermm aq thu haram ya allah dosanya..haishh aq sptutnye yg skolah agama ni nsihtkn org tp aq yg buat grrr,,tp tu dulu ahh,,skrg da ubah mne yg silap...hehe aq tnak dnial dpt dosa ayah aq uhmm ayahh,,abg aq aq tanak org yg aq sg msuk nerake sobsobsob,,TO BE CNTINUE

"A DAY SHOULD BE REMEMBER"PART 1

TADAA..ASSALAMUALAIKUM GEGUYSS.SASHA HERE,,uhmm hee td i dating u know u know haha..dating grr dating ker smpi ad 3 llki waw hebat haha..xdela gurau je..key tday uhm 10/12/2013 si senget nk sgt jmpe aq haha lol me too..okey nsibla everything goes fine uhmm hehe..key jnji kol 10 enn erm cm tak knl nicha hahaha..kol 10???11 la jwbnye,,aduh aq x boleh doh tabiat ni huhu..time g lib ritue ngan member pon sme kte kol 9 dtg kol 11 hah yu lgy teruk hahah.pdahal aq da bgun awll haish masalah rumah tgge lahnieyh..dgn adik2 aq nye yg tgedik2 nk ikut mueheheh hri len tkmau plak kuar aduii aduii sabo jela enn..huhu,,okey frst ibu nk brkfast jgk oh my ohmy aq da ouh pllease jgn la hang sini mom..then seb baik parking pnuh gile then aq ckp..buuu drop sha kt sini jela pndai2la sha jln cri kwn huhu..then seb bek ah ibu drop enn lps bgy angpau haha..pdtu dr dlm kompleks tu brjln selaju yg mngkin hahah kluar dr bngunan tu lintas chett mcm bdak kecik hlang mak thu jln sorang2 aq mle nk nges mle nk mnyesal x bwk kwn huhu mne pena aq jln srang2 mcm ni lulz.klau ad phea dah lme unni pimpin aq..rndu unni :') okey jln bapak punye laju haha tak cntrol ayu da weyy tkut nenek tu mrh haha..then nek ah lift mslh plak aq taktau tgkt bpe haha..naik la satu2 tingkt haha cer bygkn lawak gile penad tauu round pehhh...key exercise lol^^..key smpi la tgkt 5 bhai ats skli then trun blik tgkt 4 haha lol kt situ rupenye bowling..pstu bkk pntu rse cm eyh apsal mcm tmbus snooker jehnih..bapak cuak haha aq da pikir wuwuw dlm ni msty ad llki bdn bsr2 nk blasah org mcm dlm filem gituh huhu..yela mne penah aq g situh enn trus kuar pstu jmpe pintu fuhhh selamat jmpe gk pintu bowling tp x msuk pon haha malu malu malu..ni lgy satu mslh aq -.- mmg x de ubatnye dr kecik mcm tu..haishh,,okey tggu ah smpi dr 11.00 smpi 11.30 pstuh nk nges dah sobsobsob dnial ni takmhu kluar ke amik aq..wuwuw aq nk nges da,,seyes x tipuu..sakit kaki brdiri sejam tau wuwuw kt luar tu haha,,lol..nseb sunyi xde org sgt..so chill jela smbil usha pmndgn dr bwh..best gk enn huhu,,pastu lalu ah bpe ekor mamat..tgok aq dr ats bwh lmpang nk lempang --" thula aq cute haha..ngokk..tak thu ke aq da ade tunang..pstu aq pndg kerek jela enn kt mamat tu hhaha,,dnial warning jgn gatal2 huhu aq ermm yelaa..pastu lme gk la enn bru nmpk nieyl ngan ultraman a.k.a syamil kluar aq da err SMILE SHA SMILE HEHE elsited gile tunang aq dtg rse nk lmpng je mke dye hahah boleh plak rindu tp nk lmpang,,,okey mle la adegan nk dnial ajak ikut dea,,hehe aq pon gedik2 tanak ikut,,,xdela gedik mne manja lah ktekn huhu,,rndu nk mnje haha ad pluang so sha apelagi muehehe..STORY TO BE CONTINUE

Sunday, 8 December 2013

BIRTHDAY BOY IN MY HEART

assalamualaikum geguys,,holla hehe,,awmm tday gnap sthun aq knl dnial,,n tday hari jadi belia cewahh..da tua hubby aq tuh hehe,,tua ke muda ke i still lap chu baby,,hoho..dlm sethun ni mcm2 trjd,,biaselah tu pngalaman,,alhmdullila aq kuat tempuhinye cewahh,,even kdg2 tu rapuh ,trsungkur la jgk,,it sokey bnda tu boleh buat aq kng ap yg trjd,,prbaiki ap yg silap,eey x sabarnye nk dated ngan dnial selasa ni...huahua hrap2 ummi x bwk anak dea g mne2 lahkn rinduu wuii,,,sebulan lbih tarak jumpe,,hati manyak skitt,,x saba nk belasah dea hehe senanya :P,,waw nk pkai bju ape yehh huhu haha gila..lol kbye haha,,,ermm awmm dea da tumbuh mnjd pria yg cute,tampan hesh indon plak.hahabiarla..AS LONG AS YOU REMEMBER ME I DON'T CARE IF EVERYONE ELSE FORGET ME,,I LOVE YOU NANIEYLL,
             

belongs to him

hye..sha here erm bismillah..thanqs dnial sbb tlis smthing kt blog ni huhu i appreciate that so much love,,now sye knl awk luar dan dlm hehe tp yg batin tu xle ayoyoyo afta nikah okey hee~..mksud sye hati awk,,hehe guys nk thu x dea ni sgt cute okey huahua..nmpk mcm gngster tp hati dea alahai i'm melting,dea baik sgt sgttt,saya syg dea wohoaaa,,ad org jeles dohh hbungn kite lme sgt hehe,,aq pon erm taktau aq syg dea on ela kan harap2 smpi naik pelamin cewahh,,,da bnyk wedding aq pgy,,smlm je hntr kak aida g nikah ya allah bestnye,,seorg suami said aq trime nikahnya bla2 n bla dgn ms kawinnye bla2 hehe,,,aminn,,ouh so sweet llki tu pun erm boleh thn,,matang ahh,,abg zaim nme dye,,chinese look,,,awmm,.dea taak btakln air smbng dea kt msjis hows sweet kn sbb dea nk solat,,nk batal batal dlm rumah haha..commel je,,n important thing pngntin tu nek kreta aq wohoaa bngge sat,,bwk pngntin kihkihkih..rse cmm awmmm..haha..hari2 aq tyer kt adik yg last dyra bile nk kahwin ni x sabaaa haha,,then she answered,,ibuu akk gataii nk kahwinn,,aku punn aghh gtau ibu npeee hishh,,dea gelak je,,then dea kte akk nk kawin nan dnial ke..hhaaha thu2 je aah la dik oiii my prince tuhh,,nnti akk nak bby berape..haha ambuii dik mllut plak kau odahal bru 6 thun..layan jela my sis tu n i said sethun satu kahkahkah larat x dnial nk dukung anak2 dea huhu..nak anak kmbr 2 psg ahh ahh msty cute kn pakwe oii hehe...dahla melalut hoho

alfatiha~

assalamualaikum guys.sha here,,ermm nk firstly sha nk ucap takziah buat klurge abg hisyam.ya allah muda2 da mninggal...leukimea..hope kluarge nye tabah dgn khilngn seorg khalifah..ya allah..trkejut trkedu..even sha x berape knl sgt ngan arwah but i know him..terhafal2 wajah dea dlm ingatan sha pon taktau x sgnke dah dpnggil allah..alllahuu..seorng lagi hmbemu pergi mnghadapmu smoga arwah dicucuri rhmat dan sntiasa dlindungi allah di alamsana alfatihah~

Wednesday, 4 December 2013

janji NIEYL pada SASHA.

atas kesilapanku dulu kau merana wahai sayangku kini ku kembali ke pangkuanmu untuk menambah keindahan dalam hidupmu supaya kau dapat melupakan kisah silam mu.
KINI KU JANJI BAHAWE AKU AKAN MEMBAHAGIAKAN HIDUP MU.
AKU AKAN MEMBUAT DIRI MU GEMBIRA.
AKU BERJANJI TIDAK AKAN MENGULANGI KESALAHANKU YANG DULU.

DANIAL MINTAK MAAF ATAS KESILAPAN DANIAL YANG DULU , XTERBAYANG DANIAL MACAM MANA SHA LALUINYA..KINI KU HADIR DALAM HIDUPMU KERANA KU INGIN MEMBAHAGIAKAN HIDUPMU...

DANIAL AMANI.

assalamualaikum semua,saya danial amani..saya lah orang selalu dia cerita 2 orang yang bt dia happy,sedih,menderita,sensara,bahagia,gila and ape2 jelah itu semua saya ...danial untung dapat dia sebab dia seorang yang kuat semangat and bersabar orang nya...dia tetap syg danial walaupun danial dah bt dia sedih,sakit,luka,seksa,sensara,menderita,merana semua 2 dia tetap syg dengan danial..yeahh dengar mcm kejamkan..danial tetap syg si comel danial 2 walau ape pun jadi...sayang ,danial akan cuba untuk xsakitkan hati syg lagi ..syg tankz sbb selalu bersabar dngan sikap danial ni...danial xcomel, xhandsome, jahat, kejam, xromantik, xsweet, xmanje and x sempurna mcm orang lain tapi danial akan cuba jadi seseorang yang sayang boleh cintai and menjadi seseorang yang membuat setiap hari syg bahagia...

Sunday, 1 December 2013

just a question

danial:sampai bila awak nk sayang saya?
nisha:smpi matahari tu brtukar wrna pink :*

nieyl xoxoxx

bismillah,,saya thu danial sye tak curang,dea baik,dea cute,dye setia cuma yeh nisha ingat ni llki dgn prkataan NAKAL takkan dpt dpisahkan sjk azali huhu..so sha u must been srong,live the life while ure young takkan sbb cinta kau rapuh mcm ni..aq tkut klau aq trlalu kuat aq akn buat smthing kt dnial..aq tkut skitkan dye..sbb tu aku diam,snyum selagi mmpu,senyum slgi dea happy..ya allah thu x betapa happynya bile sha tgok dnial happy rse mcm klau sha pergi pun sha akn pergi dgn snyuman..tp sye tanak pgy tgglkn awk lgy no no no..i'm just said that.ktentuan allah spe thu?tgok dye semyum aduhh rama2 dlm hati ni trbang indah skli huhu..sha please jgn jd bdak kecik nk mngde2 jeles chill lah..spe x knl amani?mamat poyoooooo yg da curi hati sha ni..huhhu jge hati sye baik2 awak tkut pecah,retak dah x brnywa da sye nnti..semua pon geli thu x..kate mule2 bdak nakal ni jadi pngawas psat sumber.ulang suara psat sumber haha..amsya tu siap gelakkan aq..chett podah ingt aq jahat sgt ke..second sbb nisha da pndai setia ni dgn danial plak tuhh..bkn prinsip aq ke dulu '15 boy in one day is my perfect life' WAHAHAH tu dulu ahh now kite dah ad dnial woii dnial hehe...JUST NK CKP NI DANIAL SHA SYG AWK SGT :* URE MINE N ONLY MINE...sha chill dah takmo2 sedih ni akan mmbuatkan keruntuhan rumah tgge haha bak kate nieyl lol..pndai hubby aq ni pujuk..

dear heart please be strong

bismillah,assalamualaikum nxt post hehe rjen plak aq mlm ni uhmm..GUYS AQ NK TYER AP RSE BILE DPERBODOHKAN OLEH ORG YG KITE SYG,SAKIT?SUKA?BEST?..aq cbe berubah.setia pd yg satu untuk kau aq x prnh layan llki lain even kdg2 aq nakal dpn kwn2 aq tp diorg ingtkan sha uhve dnial ingat sikit.;) trus aq rndu kau time tu nk sgt jmpe..da kali ke3 awk buat sye jeles hehe tahniah..ap prasaan awk?bodohkan sye hehe dpt tgok awk buat mcm tuh..i'm not baby dnial yg xde perasaan i'm human i'm alive..hidup HIDUP WEY HIDUP ;') TP MCM sampah :( msty kau gelakkan lps bce ap yg aq luah yeah bodoh aq taktau nk luah kt spe sbb rse mcm erghhh n yeah u will think eey sha ni asl cpt jeles ni kwn je pun.danial ingt kite dulu pon kwn kan? :') BOYFRIEND YG BAIK DEA AKAN BUAT SEMUA POMPUAN JELES KAT GIRLFRIEND DYE BKN GF DEA JELES KAT POMPUAN LAIN ARRACHI DNIAL...OUH YEAH MYB AQ TRLALU LTKKAN harapan yg tggi dlm hubungan ni..kau?dnialkan chilla hdop pnjg lagi just hve fun.u don't know me dear u dont' know at all...pelik kan bru 16 kau da psg angan2 untuk nikahi aq :') kau sweet sgt n aq pikir main2 then one day aq trbce satu article llki yg ajak gf brkhawin tndenya dea serius...n i ouh yker okey2 aq pun hurm dah x nakal2 da trus ltk nme kau yg pling indah dlm hdop aq.guess what i really hope hbungn kite kekal x kesah la mse lalu kau mcm mne..kite sme je as human enggak ad bedanya :) prnah buat slh..myb ini KARMA aq kowt.sbb penah skitkn hati llki..ya allah skitnye x trhingge..sgt bodoh jd hamba cinta..okey aq da jauh mnyimpang.slgi ad allah aq kuat aq sabar aq redha sbb allah bgy ujian kat bdak kecik comel ni sbb pernh !@#$%^ suatu ketika dahulu..klau la aq thu skit mcm ni aq takkan buat ya allah ;( nisha nk jd bdak baik,takmau nakal2 :(.

nightmare

bismillah,heyy sasha bck.assalamualaikum :') aq always update psal danial kan huhu sbb why?sebb aq syg dea sgt..tak pernah terpikir pun nk sakitkan hati dea..klau ad nieyl saya minta maaf key :') bisala mnusia x perfect kan dear ;)

Friday, 29 November 2013

for you

ku tak habis fikir kurangku dimana
kau tega melepaskan aku
jauh ku menatap namun terlalu jauh
imajinasiku terberai
terdiam aku beku tanpamu
didalam letak hatiku

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih dirimu
jadi cinta terakhirku

ku tak habis kurangku dimana
kau tega melepaskan aku
jauh ku menatap namun terlalu jauh
imajinasiku terberai

terdiam aku beku tanpamu
dimanakah letak hatimu

kau putuskan aku tuk mendua
dengan dia dibelakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir
jadi cinta terakhir


Monday, 25 November 2013

budak bakal amik spm :)

huii salam.hehe guess what i'm spm candidates nxt year huhu dahla pndek yeah dnial ske ckp aq pndekk grrr..sokey aq syg dea sgt huhu..okey know kite dah putus hurm hurm :') bkn khndak hati tp masa yg mlkukannye..danial sye hrap awk faham sbb ap sy minta putus..nieyl awk bebas hehe suka tak2..boleh syg org lain :') huhu biar aq je syg kau dr jauh..sye tanak awk sedih sye tanak awk brduke sbb tu sye lpskn awak,,maaf maaf maaf krn syg sye buat awk mcm tu,,,alhmdulillah now aq da recover sejarah dah bab1 hehe syokk mrkah aq 52/60 wowowow sha congrates chayok2 ..usaha lbih lgy kau akn dpt ap yg stimpal jgn study last minute..mcm f4 tu semua bodoh punye resut uhmm..insyaalllah bln 1 ni aq g umrah huhu alhmdulilla trima jgak allah aq mnjd tetamunye..kat sne nnti aq akn doakan utk danial espcially bdak yg da bjye curi hati keras aq ni..nxt kwn2,kjayaan kite smua..uhmm..target aq first term ni dpt straight a hehe aminn insya allah nk minta iphoneeee dohh haha...bak kate thg nothing impossible..danial sha doakan awak berjaya jugak hehe..nnti ikut sye g ausie smbung blaja kite dok sne kite khawin kt sne acewahhh haha..itupun klau jodoh kite kuat ahh hee:) sye tak prnh lpekan awk..well u know sasha bnyk psg spy sye tak lpekn awak stiap saat sye thu ap awak buat:) stiap prgerakan awak semua sye thu,,ya allah bntulah hmbamu ini trus istiqamah dlm mlkkukan prkre yg dredhai mu..danial blik umrah nnti sye pkai kain okey hehe..auhhhmm malunye lol..xpe sye tunaikn pmintaan awk tuh..key tilll now bubye assalamualaikum.

Saturday, 23 November 2013

bosan la ngekkk

hye assalamualaikum hehe hadap ah update bru  gua haha...first time ni update gune fhone murah hhe my baby BB..:) erm x lawa kan blog bru aku ni aha mcm sakai dohhhhh..jeles ngan bdak pndai blogger ni grrrr...guys aq bosan ah uk rumah c ape j hurmmm nak kluar nak umpe my baby boy danialllllll

Wednesday, 2 October 2013

wakkk

awak thutak klau bole sye nk bring ats peha awk n story ap yg sye lalui pd hri itu..tapi masalahnye mulut sye brkunci rapat bile nk luahkn sye tkut awk jemu tkut awk tak sudi mndgr..sha jgn nges * sbb tu sye tak duduk diam sbb dr jauh sye nk perhatikan syg sye ni..comelnya awkk harini,baiknya awk harinie,hensemnye awk harinie,dlm hati gembira sgttt sgt dpt jumpe tp pura2 chill hoho sye tanak date kite hambar..yupp mmg sy tak duduk diam orgnye suke brjalan kan,,maaf klau nmpk semak klau x ske ckp tau awakkk..awk tak thu dlm diam sye prhtikan awak.awmm rse nk cubit2 pipi dye comelll sgt..but takboleh i just ahh can't do it hurmm..danial online la sy tahan mate ni tau dr mngntuk dahlme tak stay up ..i just wanna said i miss u salah ke?lps da ckp awk nk marah2 pon bole..skitnye mnges tgh mlm ni..uhuhuhu..

eyyy

heyy thu ta sye tgh stalker twitter awk ni n brharap sgggtt awk mention sye..i guess mlm ni tdur ngan i mata hurmm pliss tears don't fall down amani won't wipe it fr u..

little bit scared

sudahla sye tamau tegur awak da..sye tkut awak marah sye,maki sye eventhough i know u won't..malam ni sila bnci nisha ye danial bnci la sepuas puasnye supaye esok pgy awk boleh bgun dgn senyuman sbb da bnci nisha..saya thu awak online knp tanak chat ngan sye?????tanak tegur danial untuk harinie tahan sha tahan danial tgh panas tuu..mke him calm first...will i hug u to keep u calm dear?ouh mstyla awk tolak sye jauh2 kan sbb awk marah yg amat kt saya mlm ni...

gadis digital

hye i;m twitterians :* haih rjen lk aq update pepagi buta ni sbb ap sbb lme aq tggu amani online blik..sayang online la sha minta maaf ni,mianae mianata...

choky

choky nme tddy yg amani bgy..hhuhu disebabkan dye jantan aq pon bgyla nme choky ni dan dye brwrne coklatt..haha aduii beranak pinak la teddy bear aq ats meja..tp choky tdo ngan i lewr supaya sha rse amani tu sllu dkt ngan sha ;) will kiss him will hug him and will said i love your master choky..when will your master came into my life and b my real hubby..ekekek :') soon sha soon lol..

will u be mine?

know what he want to propose me within 3 years more..ahaha:') sweet right yeah tp muda lgy tuww lol..klau boleh sye nk jge hati awak tu sebaik mungkin..tanak awk rse sedih bile ngan sye sbb sye ni mahkluk yg kejam bukti td bru je sye buat awk sedih kan sbb lmbt bls im..am i cruel oh damn i am...

eyy crying..i hate crying

klau bole aq tanak kau sedihkan sbb tu aq jtuhkn ego aq untuk minta maaf tp npe awak offline..thuta sedihnya hati kecil yg cute ni..bsr sgt ke kslhn sye tu awakk..yeah offline la selagi mampu..

LEND ME UR 5 MINUTE PLEASE

HEYY WAZUP NIGGA eyheyh assalamualaikum la sha ;') hurm serase nk update lk mlm ni..huhu guess what today mlm yg tak happy cz what cz i err ermm nothingla..okey talk about me yeah hye i'm cool btw.i like to do sexy lips ahaha hobi baru gune phone cik putgy..today lepak umah sophea till lewat mghrib lol..and tday i meet my uhuk2 well he did a good job in perdagangan test..wohoa spe ta knl danial amani lol pakar PD..kekekeke..i just wanna story about him tp keadaan tak mngizinkan..just nk ckp bkn slh aq internet yg line problem sikit sbb tu tak bls cpt2 msj awak.tp sokey just put the blame on me..marah la offla facebook tu sokey i will wait but seems like 3 hours awak tak online blik..bsr sgt ke ksalahan nicha td??yeah aq salah i'm happy danial offline :') salah aq wey slh aq ;( internet yg line cm baby..u know wht i just missed u this night realy missed even bru jumpa td..y?cz i love u thats all..yeah bsr sgt kesalahn aq smpi kau offline danial..thutak happynya aq bile kau online serase dunia ni aq punyaa :) alih2 aq tggu punya lme kau offline..cbela on just nk ckp i miss u so much dear okey crying...spe nk lap air mata ni well aq sorang jelakan huhu..now da pkol 1 npe awk tak online walhal bsok cuti..

Sunday, 18 August 2013

SUAMI SAYA DANIAL AMANI

heyy there assALamualaikum :) ahahahhaoooo lme ta update hehe..sejak daniel pinda ni aq da jrg online hew2 tanak la on nnti aq curang nisha ni pntg nmpk yg awmmm hensem sikit mulela gedik dye increase haha..key  smlm 16/8 date ngn dany kat pdg umah jer hehe...awmmm rindu gila kat dye cz da lme tak lepak sme2 okeyyy hug sealed and kiss..then dye bgy rantai love omgy so sweet..mak dye plaktu yg belikan ahaha sporting siakk hurm ibu aq ni bilela nk jd mcm mama abg aq siap bwk alia jmpe mama lgy mmg takla nk bwk jmpe ibu kan haha...key rantai tu sgt la cantik rntai yg aq idam2kan slme ni huhu but ta terbeli huhu...okey thann ummi danial thanx i love you but i love your son more hahaha...key then smbg2 pnye smbg tak smbg pon sbb ble aq jmpe dye lidah aq yg becok ni ttbe jd senyap haha itu aq pon taktau haishhhh...pastu senyum jeee huhu arghhh aq rindu sgt wajah dye mulut dye yg seksi plus howt tu awmmm rse nk gigit2 je dye haha key tahan..then rupenya umah syamil ad open house dye jmput aq aq pon hargh ermm err errr pffftt haha taktau nk jwb ap sbb aq mne pna g couple ke mjlis org,,okey then hurm 30 minit gk la aq pikiaqqqq then setuju jela..huhu excited ni..then lol what the pikir jln kaki then arghh danial bonceng aq an aq ahhhh first tyme naik motor dgn llki bsides my brother la..omg omg dala laju gila dye bwkkkk ya allah then nasib la tak peluk dye..sblum naik tu aq ckp kt dye whatttt danieyl i naik moto nishalyanna naik motor ya allah dgn ta prcyenye dye ketuk kapla aq okey biol jP..then dye kte yela syg nek moto la takkn nk birkn bini abg ni jln kaki okey uwarghh dan aq dgn tak rela nye mnjtuhkn imej diva's aq ni dgn membonceng dye homai homai minta nyawa...kej bapak laju n klau boleh aq nak peluk dye okey ni gatal haha..tapi aq just pukul2 je blkg dye n trik bju haish ta brani la nk peluk anak teruna org..:') awm rindu nye moment tu..chett bru smlm lol/// okey hurm then g umah syamil lepak jap ttbe ad org pnggil syg syg syg aq pikir kucing jdian kowt then buat tak endah jela rupenya husbnd aq ni pnggil haishh haha..key dye sruh msok ikut blkg dulu sbb nk tlong mak syamil ni..n aku WHATTTTT SHA TOLONG SHAA NISHA LYANNA KE OMG PLISHH CKP NI MIMPI danial gelak je bengong haish okey moh kite smbong haha ni first tyme aq blog smbung2 well aq tanak lpekn moment indh tu ;") okey lps tu mak syamil aq brknln dgn dye nmenya cik imah..dye pnggil aq nisha okey:) huhu okey dye sruh kopek telur then aq ckp huh pastu dany trik bju aq kate takde2 syg kena kopek jugak abg nk tgok pndi tak isteri abg ni haha awmmm eey romntik ta brtmpt acai aq ni malu jer haha dpn cik imah plak tu alahi nieyl nieyl..okey then kopek la dgn aq yg buat mke seayu yg mungkin..dye senyum je aq pon kenyit2 mate mngode haha trgelak dye..okey sweetnye klau la dah halal msty lgy sweet kan haha..pastu dah hbes buat kerja aq dok la situ lpak ngan adik syamil umo dlm drjh satu kowt ahah dye comel tak matang sme mcm abg2 die tu haishh..okey bru aq thu syamil tade adik bradik pompuan..hurm huhu..key duduk2 smbg ngan dany ttbe bru tringt ya allah kunci umah kat aq mcm mne ibu nk msok umah ni  aduhh aq sikit nye gelaba la dany lak g beli ais dye ad pesan kt syamil sruh jge bini dye ni haha syamil gelak je..aq kluar la umah lol takde line plak dlm umah dye haish _>_.pastu aq dgr syamil gelaba cri aq sbb aq hlang haha lwk je...pstuh dye kte sha nk g ane aq ktelah urm sha nk call ibu sat hehe tak jauh dpn umah je pstu syamil senyum then angguk...pastuh cll la cll punya cll then dptla pastu ibu aq mngamuk sakan la haha asl bwk kunci haishh mmg aq kne marah la huhu then mke da tal rela sbb msty kne blik then takley dtg da hurmm aq dgn mke sdihnye ckp la nieyl sye nk blik mak sye nk kunci..pastu dye pun ala yeker hurmmm jap2 dea cri kunci motor then dye bonceng la aq hurmm aq nk brhntikn mse best tau dok blkgdye tp aq tak mmpu la nk peluk dye hehe jge jage nnti dye gian moto kemane aq kemane haha what the???/??pastu smpi kt umah bgyla kunci aq ckp kt nieyl sruh tggu jp nnti aq dtg ad kwn dye follow kitorg haish semak jer chett pastu aq alahi cmner ni nk kluar blik then g jela pastu ttbe kwn dye kate weyh ad rg ikot aq pon da gelaba gla then aq sruh diorg pergi cpt2 then aq pon fuhh dgn mak aq skli ad kt situ then aq kte ftin pegy kjp fuhh slmt adik2 aq la takley bla g tggu kat situ nseb tak lme then aq jln jln smpi nmpk nieyl trus nik moto dye g umah syamil blik yuhoooo happy nye hehe..then lpak la kt situ tggu mak dye abes solat hehe dating aqmmm bestnyerrrr..rmai kwn22 dye kat situ semua tgokk2 aq taula howt haha okey enough then semua tyer adik mat eyh aduh aq da cuak dah tkut diorg gtau abg aq lak alahai ingt pompuan jker mulut cm haremm laki pon sme tauu..haha then tgu smpi la djmput msuk.apak segan gler sbb kitorang je dtg couple haishhh.pastu syamil ckp msukla jgn segan huhu aq pon msok la just dok kt sofa then nieyl pujuk sruh mkn aq kte mkn la dulu.nnti aq susur pastu dye amikkkn aq air dan dye pon gla mkn...then daddy syamil blik awmm lgy tmbh segan huhu pastu semua brnsur2 plang then mama syamil pnggil daniel awat tak ajak gf mkn hish bdk ni ahaha ksian nieyl kne marah pastu aq tgrlak da haha..pastu nieyl pujuk aq jomla mkn tp aq knyg dye pujuk buat mate seksi2 haha nk pujuk aq aduh cair rama2 dlm perut aq ni haishh..pastu okey fine aq mnglh ikut la dye aq trik tgn dye sruh teman aq mkn hehe tanak renggang lngsung dgn husbnd sndiri aq pon amik la mknn dye amikkn sudu ngan garfu awmm sweetnye haha aq yg gedik2 haha..okey mkn la aq sumpaa da knyg giler nk mati tp dye yg sruh mkn kn aq pon mkn main2 jer dye tnung aq dye kte knp main2 ni mknn kn bkn mainn..haha aq senyum je aq ckp la kn org da ckp org knyg hah tak dgr ishishish...pastu da sdah mkn lex jap pastu dye whisper kt tling aq abg syg sayang warghhh nk terkik aq haha haishh kt sini gkla nk rmntik haha...okey then hbes mkn dok blik kt sofa tuh smbng2 then ddy dye cll kte nk kuar..then dye jerit syg jom abg hantar blik hehe alolololo tamauuu dlm hati aq ckp huhu nk spend time ngan abg lme2 huhu..key then trpkse lk blik kan laju jeee dye bwk haish then trlggr bumper pastu dye sengih je dye kte sorry tak sngje syg aq syum je ;0 pastu da smpi kt umah dye trunkn aq aq tak kte ape2 pon hehe sje je then dye pnggil dye kate saya syg awak huhu awmmmm indhnya...awtchhhh sweet giler haritu hurmm nk citer la kt anak2 aq mcm mne papa dirong ni gedik sgt haha..harapla jodoh aq ngan dye..blik2 je aq trus kate aq da tanak curang ngan dye aq tanak cri llki lain da hnye DANIAL AMANI DALAM HIDUP NISHA LYANNA<3 jyeahhh tula story nye bgy aq dye sweet sgt dye baik giler tlong cik imah then aq tak sb=ngke hehe sbb dye tuh gngster k t skola sgtttttt nakal dan diburui semua guru disiplin tp dpn aq ya alllah dye sgt comel dan manja haha hnye aq je dpt rse syg dan manje dye hnye aq je dpt rse mnisnya cinta dye:* saya sayang abg sgtt huhu
TAK SABAR NYE NAK KHAWIN HAHAHA..PSSSSTT

Wednesday, 26 June 2013

OKEY BILA NAK JUMPE DYE LAGY LOL..KEY KLAU BOLEH AQ NAK BERBORAK NGAN DYE SMPI PGY DR MALAM SMPI PAGI LOL AQ BNYK CKP KE TAKKAN HAHA..ACT AQ NAK TGOK MKE DYE JE TGOKKK SEPUAS PUSNYE TAKUT AQ PERGI DULU SEBELUM DYE :') AQ HARAP SBLOM AQ MATI DEA AD PEGANTI AQ CEWAHH AQ TA SKE TGOK DYE SEDIH KLAU BOLEH AQ AKAN LAYAN DEA SEMAKSIMA MUNGKIN AQ TANAK TENGOK DYE SEDIH AQ TANAK AQ X BOLEH..HURMM KLAU BOLEH BIAR JE AQ YG SAKIT BIAR AQ YG RSE KESEDIHAN DYE BIAR AQ JE TANGGUNG,,SAYA KENAL SAYANG SAYA..SAYA SAYANG AWAK NIEYL SGTTT SGGTT KEY SYE DAH LUPEKAN KISAH KITA DULU SYE TRY TRY EVEN SAKIT SEBAB YG SYE THU HIDOP SYE SEKRG HNYE AD AWAK NGAN SYE JE KAN...KLAU BOLEH SYE NAK SENTUH AWAK KLAU BOLEH SYE NAK BELAI AWAK TP AGAMA MELARANGNYE..N SYA THU BTAS2NYE...:) TUNNGU KITE HALAL KEY HIHIHI SYE SAYANG AWAK TAKDE YG LAIN POWN TRUST ME,,,EVEN SYE NI NAKAL SIKIT HEHE SIKIT LA SANGAT SYE TETAP INGAT AWAK SELALU DIORANG JUST MAINAN BUAT SYE HAHA KEY INI JAHAT LOL..

SEBERNANYA SAYA ISTERI DANIAL HAHA

KEY SEE THE TOPIC TADAK KAITAN PON WENG2...HAHA OKEY HURM ASSALAMUALAIKUM SEMUA CEWAHH SEMUA.. LOL..KEY HURM HURM HAHA BERLOL LOL DGN AMANI ;") SUMPAA NISHA SAYANG BENGAP TUH HAHA ;* GUESS WHAT SEMALAM 25 BRU JE JUMPA THEN HARINI JUMPE LGY AHAHA SAYANG AWAK RINDU SYE SANGAT EYH HAHAHA BOO~OKEY SYE PON RINDU AWAK JUGAK ..SYE PON NK JUMPE AWAK LGY TUPTUP ADIK IPAR SYE DAMIA DTG DPN UMAH KATENYA ABG BELIAU NAK JUMPA HAHAH WHAT THEE OKEYY PFFFTTT..NASIB SYE DPT ELAK DR MY MOM TAU HAISHH BUAT TRKEJUT JE NK JUMPE...OKEY DAN TD JUGAKLAH SYE FIRST TYME JUMPE SI BEN KASYFI HURM NOT SO BAD BUT SO BAD SEBAB SELAMBER MINTA DUIT DR AQ ALAHAI..PASTU SEBUT2 NME ABG AQ ALAHAI BEN TAK PERNA NMPK ORG AD ABG KE LOL...hurm hurm saya sayang dea laaaaaaaa woii :'( bile kite nk halal cewahhh ahaha woii sha gatal haha tp aq gatal dgn danial je dgn org lain takboley nanti nanieyl marahhh wuhh.OKEY SEE YOU IN NEXT POST

Thursday, 6 June 2013

DAMN!! ILOVEYOU

HEYYA PEEPS..SASHA AGAIN HOLLA..WAW DA LME TA UPDATE HEE CUTI2 MALAYSIA KATEKAN..PUII..SO HOW PEEPS HOW ABOUT UR HOLIDAY *INTERESTING*HAPPENING*BOLELEWR*SUMPAA TANAK PEGY DA HAHA ADE PLAK CENGGITU..OKEY MY HOLIDAY TRIP IS WENT TO VIETNAM..HALAMAK DEKAT JE PONGG AHAHA..KEY..TAK THU PLAK AQ SEMUA SAUDARA BELAH AYAH PON PEGYSITU BUT LEN MSE AND TARIKH..HAHA LAKA LAKA JE AQ RSE..KEY SBLOM PEGY TU TA SEMNGT PON SBB GADO NGAN DANY..DEA LA BENGONG PEGY CR PASAL SWEET2 NGAN PATIN..CHETT EYYY HEMPOK KARANG THULA LOL...
DALA MLS LA NK STORY HAHA MALASS NK TYPEEEE LOL KBYE ASSALAMUALAIKUM..I ADORE U DANIAL AMANI

Tuesday, 7 May 2013

CINTA HURMM ;")

HEYYA FR SECOND :)ENJOY
OKEY KNP PRLU JTUH CINTA,,SKIT KAN KLAU KNE TIPU SKITKAN KLAU CKNA TGGL..HURM KNP LAH AQ SLH SORANG DR MANGSE KEADAAN..TP TU DULU NOW AQ DA BHGIA DGN AMANI,..TP KNP LA AQ PERLU THU APA TU CINTA KLAU BGINI SKITNYA RSE..HURMM AIGOOOOOO...KLAU LA BOLE PUTAR MSE AQ TANAK MSOK SKOLA MLAYU AQ TANAK KNL APETUH CINTA MMG MLAYU MELALAIKAN ..AQ ADMIT..HURFMMM FIRST DAY AQ MSOK SKOLA YTUH MEMEBER BRU AQ NME DYE SARAH YASMEEN DEALA YG JGE AQ DEALA YG AJAR AQ TLIS SURAT CINTA..FIRST L;OVE AQ AUFAR..:)BUDAK SABAH HENSEM PUTIHHHHHHHHHHHHHHHH GILA AWMMMM KLAU LA AQ TA MSOK SKOLA SITU MSTY AQ BLAJA RJEN2 DA SKRGH..CER BYGKN AQ KNL UTUBE UMO 12 THUN HAHA LAKA LAKA KENN.TYME DULU AQ NAKAL..TYME SUB  ICTL KWN AQ AJAR LA INTERNET MKLUMLAH DULU KLUARGE AQ SDERHANA JE..HEHE APE PON TADE TYP AQ BSYUKOR SBB KITORANG HAPPY  SGT..SLING MEMERLUKAAN.NOW MSING MSING AD IPAD,SORANG PGG ENPON,SOARNG PGG BB,HURM CAM HARLEM SHAKE....AQ TANAK JTUH CINTAAAAAAAAAAA WEYYYYYY..SKIT X SLE TP AQ REEDHA NI UJIAN...PERFECT SGT BGY ORG YG TA PENA CPLE NI..HURM:') UNTONG SGT SBB TAK PENA LKUKN DOSAA..AQ NI HURM TAYA KIRE BRPSIR DA DOSE....DGN AMANI HURM TAYA KIRE MCM2 KITORANG BUAT TP TADELA BRSENTUH EYHH2 JP AD RSENYA haha..SKJP JE DYE PGG TGN AQ SBB GEDIK DUK KAT JALAN PASTU NK BGON SRUH AQ TRIK  SEYES AQ DA PGG BJU DEA AQ TANAK LA PGG TGN DEA BUT HURM DEA TETIBE PGG TGN AQ AWNMMMM RSE MCM ARGHHH AQ DA X SUCI LKOL...TULA AKIBATR BDAK SKOLA GAMA BRY PGG TGN SIKIT JE PON DA MARAH DANY22..ALHMDULILLAH LA AQ MSIH AD IMAN DOH HAIH KLAU TA MSTY DA RINGAN2 LOL KEY DA PAKKK..DALA CHAW NK P TUTEN LEWR HEWHEW..

CRUSH :)

HYE AND ASSALAMUALAIKUM..TINGTONG AQ DA GLER SIKIT OW LATELY NI DOH..HURMM GILA SBB WHAT GILAKAN AWAK JE HEHE AYAT DANY..KEKASIH GELAPKU...OK BYE..HURM AQ AQ AQ.. AQ.. AQ.... LOL...ACT TATAU NK KATE AP JUST NK CKP JAHAT TA AQ MAINKN CINTA DEA NOPE BKN AQ CURANG TAPI RSE CINTA INI TA SEMERIAH DULU YG AQ AKAN EXCITEDNYE BILE TGOK DEA ON..TP NOW HUMPHH MUNKIN EFFECT DEA CURANG NGAN AQ DULU..HURM HURM HURM HIDOP AQ ASYIK MNGELUH JE..TAPI BILE AQ DATE NGAN DEA TAH HEE RSE BUIASA RSE CM AWMMM TA JUMPE KWN LME..BKN SBB RSE SYG OR WHAT EVER WE CLL ITS AS LOVE...KEY AQ PON DA RSE BUHSAN YA AMATT LOL...AQ PON DA X KESA KLAU KITE PUTUS COZ KITE BKNNYE CAPEL PON KAN SAYANG.SBB AQ X CAPLE AQ TANAK BUAT DOSE,AQ TANAK KNE KCEWA DGN KAU JE DA 3 KALI WEY 3 KALI PERGHH MCM HARLEM SHAKE....MCM MNE LA AQ BOLEH SUKA DKT KAU MPI CWNGGINBI HURMMM..KAU X DELA HENSEM MNE TP MISNYE AD,,CEWAHH,HITAM MANIS,SWEET,ROMAANTIK,PENYAYANG DGN POMPUAN OKEY INI FACT..SBB TU KAU CURANG BLKG AQ KENN SYG HEHE..TAKPE SBB AQ SYGLA AQ MAAFKAN ..TP NOW DANIAL AQ PON TAKTAU KNP MKIN LME MKIN AQ RSE JAUH DGN KAU MNGKIN AQ PERLU CBE ELAK DR KAU SBB KAU AKN JAUH DR HDOP AQ SBB NK TUKA SKOLA KAN,:') AQ KNA BLAJA TRIME ORG LAIN CZ TA MNGKIN KAU TAKKAN JMPE POMPUAN YG LGY CUTE DR AQ KEN SYG..MAAF BKN AQ SANGSI DGN KEJUJURAN KAU KAU Y BUAT AQ X PRCYE...ILOVEYOPU YOU LOVE ME IBARAT ANGIN JE YG MNIUP BILE KAU HMBUSKN KLIMAH TUH KAT TLINGE AQ...TP SATU JE PERLU AWAK THU SELAMANYA SELAMANYA SAYA SYG AWAK DANIAL AMANI..SELAMANYA:')
AWAK JNJI TAKKAN LUKEKAN HATI SYE LGY KAN..SYE NMPK CRE AWK BUKTIKAN..TP SYG TA MUDAH UNTUK SYE LUPEKAN AP YG DA BRLAKU..MEMAAFKN JE SYE MAMPU SBB SYE SYG AWAK..SNG JE AWK CKP SYG LPEKN AP YG DANY DULU TLH BUAT NOW DANY BRU DTG DGN KSIH SYG YG BRU UNTUK HUBUNGAN KITA:')OUH DAMNN SUCH A LOVELY QUATES..TP KENN SYG TD SYE TGOK TV DAN ORG TU KTE JIKA KITA SYANG DKT ORG TU LPSKNLA...KLAU SUATU HARI  DEA PULANG KEPANGKUANMU MAKA DEA ADALAH MILIKMU SELAMANYAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
YA ALLAH SATUKANLAH HATI AQ DGN HATINYA AMINNNN
TP JKA DES BKN JODOHKU MAKA KAU JAUHKANLA DEA...HILANGKANLA DEA DR PNDGN AQ..LENYAPKANLAH DEA DR CARTA HATIKU YA ALLAH...

Tuesday, 23 April 2013

bukan jodohku bukan takdirku

aq merindukanmu setegh mati haha..sedap siodd lagu judika..i love it.semua lagu dea ad kaitan dgn aq...

half and half :)

salam...hehe sasha is bck..hurm key pelik kan topic tuh..hurmm awokk kite nk bgtau ni kita da ehem2 ngan DANIAL AMANI..bkn couple sbb sbb aq ta sedia lgy..msih terase skitnye dea buat aq...maaf sayang..tp bodoh kan aq terime dea blik dlm hidop aq..slalunya aq akan move on tauu tapi dgn danial aq jd lain..mcm rizal...ksian dany slalu main teka teki dgn aku..sorry aq x dpt jwb syg kau..aq hurmm aq x de prasaan..aq lemah aq ta kuat..aq...sakitt.sakit sbb kau sayang..hurmm..ntah btol ntah tidak yg psal aq nk buat hidop kau hncor n melutut dpn aq..aq nmpk kau da syg gilaaa babeng kat aq skrg just aq je tanak lyn haha jahat kennn..aq nk kau rse ap yg aq rse daniall..mayb aq boleh maafkn tapi tak mudah untok aq lpekan..:'(
sakitnyer smpi dlm hati weyyy..but sekali aq da kate syg aq nisha lyanna akan tetap syg dkt org tuh..bodohnye aq..lahai hurmm..aq hurmm tatau la nk tunaikn ta jnji aq yg nk hncorkn kau tu..lps ap yg da brlaku..semakin ku sakit semakin kau bahagia..asal aq jd lemah haishh...key enoughh..
now ad nmpk cinta kau dlm mate kau..hurm aq nmpk ikhlasnye kau..seyes aq sasha la aq boleh rse itu kelebihan aq bhurmm..tp kdg2 aq trtyer2 aku ke org yg kau akan nikah aq ke yg org kau pling sye..aq ke dnial aq ke..hurmm pfffft skit hotak..aq nk yg halal syg..sbb tu aq tanak couple..aq skola agama wey aq takley slalu lepak dgn kau..sbb kau kte nk peluk aq bile jmpe ohgoshh ta bole syg harammm..and sorry buat kau trjtuh jtuh and jtuh dlm cinta aq,,kau just tgok rupe aq ker..hurmm lps kite meet first tyme ary tuh aq tgok kau beruba nak kawen nk tggu aq smpi aq jd yg halal untok kau..hurmmm tapi dany aq tadela baik sgt kenn..aq nk suami yg halal aq nk yg soleh yg boleh bimbing aq ke syurga,dan insyaallah di syurga kelak kita akn brsmae2 sbg psgn yg halal..aq ta kesah rupa or wrne. asl kau iklas asl kau setia.,,tp maaf doh cinta aq kt kau da x sekuat dulu..kau yg buat aq cenngini...

Tuesday, 26 March 2013

SAKAI

heyy salam just nk post da lme x poste hehe..awak2 smlm kite teman kwn kite g dating..hurmm untongla sweet..tp takpe la oii..then then then omgomgomg danial pown ade*my ex..lolololololololo bapak la pffffffft nk mati sha rse tyme tuh *minta2 nyawa mintak nyawa..pastu nk thu ap jd tibe2 dea dok sblh then omg2 first tyme jmpe mamat ni..doksblh omg dkt gila nauzubillah aq bdak agama,..aq da haish tak thu nk kate ape?lme gila kitorang date aq senyap je haha dea dah pegh drpd duduk 2 jam isap rokok jp then duduk blik thu dok mne brsila dpn aq dpn gila ya allah...rse nk mati..dea tenung aq bapak punye lmeeee..cennggini 
lbih kurang cmni la aiyook hbes2 zina mate..lolololololololo..then angin tiup abes rmbut dea serabut dea sruh aq btulkn aq pown err btulkn la but dgn purse eyh..pastu dea kate btulkn dgn tgn aq pon aghh gilaa..pastuh dea asyik tenung je aq bapak ar..tp aq amik purse aq lempang dea acah2 jela pastu dea pgg tgn aq omg omg kena samakkkkk..pastu okeyla aq bgon aq ngan fatin pegyla mkn..huishh slamat hidoppp..but kol 4 jmpe lgy aq tgh tgok burung ngan patin tibe2 dye bahhh sergah aq haha nseb x mncarut..dea pgg bdn aq omg2..pastu fatin dok ngan haykal aq dok ngan dany sebelh2 satu bangku..lololo sweetnyer lahai..yg tak phm dea tuh ad makwe ke x sbb asyik2 pnggil aq syg sorry dany x trkesan piown prkataan syg dlm hati sye dah..dok ats bngku tuh hermmm harlem shake dowhhh..dr jauh sikit tibe2 dtg dok rapat dgn aq sentuh bai tgn dea ngan tgn aq..ya allah ape aq da buat..hurmm nk lari ad geng2 dye malu la plak..hishh hurmm ...then borak la sikit dr pgy td yg  aq tibe2 jd org bisu haha..dea cucuk aq dgn kunci umah dea then aq amik aq simpan haha...pastuh dea ni ya allah ske menggunkit ap yg aq ckp dlm fb hishhh..malu thu haykal dgr aq pkol dea aq tarik bju dea hishh..dala rmai geng dea kt blkg kitorang nseb aq mngadap dpn haishh..tetibe dgr plak ad org sebut eyh adq mat razip ker..aq pon dah sudah bersiul pnggil aq adq mat razip ouh adik mat razip..haishh tak penah tgok ke mnusia ad abg lololololololololo...dany pon satu p pnggil nme aq knp?memakse aq toleh haishh pastu aq dgr org tuh kate eyh x sme pon..lantak la..tp hurmm best lak dating tpp wuwuwuw haram la sha berdosa besar..lololololo..dany boleh plak landing kat ats bahu aq perghh sentapp bhai..
                             

Saturday, 23 February 2013

RNDU KEKASIH LME:)

HEYYA SALAM..tengok2 tu tajok ddeea lempang skit haha..haha mngade2..ermm seyes doh aq rindu amany ermm sumpaa sbgi kawan jela ta lbih..aq rindu nk usk dea smpi dea merajok..dea comel tau..bkn man payah lagi nk pujok mangkok tuh sorang huhu..its okey as long as he s cute infront of my eyes..awat eyh dea ta onlne da insap kowt eyh puii2 la..hah amik kau da kena game.sorang pnggil anje,lgy dua org pnggil sayang yg last pnggil honey..eyh dasar cikaro puii pui la..lolololololo

Saturday, 16 February 2013

muhd sukur

sedap nme sebaik orgnye..aku luahkan perasaan aq dkt dia..jahat kan aq mnggunakn lelaki sebaik dye..
maaf sukur sha x brniat pon tp cuma sha rse sedih that time..sha tak thu nk luahkan kt spe ..tibe2 muncol awak g bg sye cahaya untok bgon dr kegelapan yg dibina oleh sy..thanx awak thanx awak member yg pling baik sye ade..mksod sye kawan lelaki..sye akan ingt jase awak kt syehuhu..btw sye comel tau haha..sha slalu perasan kan awak..haha..ape mksod awak aishiteru dan mngkin sha..aiyokk awak ske sha eyh..hehe..jgn2 sukur awak lelaki yg baik sye x mampu bahagiakn awakpercayelah sye ni teruk..awk ta perna right couple so jgn la amaik sye sbgi aweq kelak awak akn merana..amboii sha merepek suda kau....<3

untuk si dia..

heyya misz sasha again//hurm nk talked2 about danial boleh tak pionggg..hurm maafkan aq sbb kate kau babi la babi dlm post yg lps..tadela wa cumaa geram ksih syg yg wa bgy kat lu tulus iklaz lu bls mcm taik wa thu wa tade enpon nk text lu nk msj lu..tp klau lu prcye wa x tingtong lu lu akn lyn gua..maslahnye lu ni org yg cpt bosan la sygggg//hurmm..danial

  • klau boleh aq tanak nmpk kau dlm fb aq
  • klau boleh aq nk block kau
  • klau bole aq nk unfriend ngan kau
  • klau boleh aq nk bunuh semua org sabah
  • kau thu dye da ad pakwe kan asal lyn dea
  • wey aq lgy cun comel la drpd amoy tuh
  • haha
  • klau boleh sasha x mo jmpe awk da
  • klau bole sasha namau awak like2 status sasha
  • klau boleh sasha tamau wak poke2 sasha
  • klau bole sasha tamau awk im sha
  • klau bole sha tamau awak hdir dlm hdop sha
  • klau bole sha tamau awak mulekn im yg first dulu sbb thu endingnye jd mcm ni
  • thu tak aq skit danial tgok kau lyn dea
  • slh aq juga sbb abaikan kau
  • hurm please wa nk kau jauh2 dr hdop wa...
  • jauh smpi tade satu pon ksih syg ni hdir unbtuk lu
  • ape benar kau msih syg ama aku..
  • apa benar iloveyou kau untuk aq smpi dunia ni hbes 
  • ape benar semua kata2 kau
  • aq jnji aq takkan stalk kau dah
  • aku takkan usha im kau da
  • cuma skit hati aku ni x trbalas smpiu la kau jtuh mlutut dpn aku.
  • itu jnji aq
  • aku akn buat kau merana mcm mne kau buat aq
  • arasssoo
  • aq ad schixendra yg boleh tolong aq
  • hurmmm dgn cara mmbenci kau je aq boleh hpuskn kau dr hdop aq..
  • kau nk couple ngan betina lain boleh tp tolonglah jgn dgn budak sabah tuh
  • aq x relaaaa dohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • ape dah pupus ke perempuan mlayu kt dunia ni smpi kau nk cinta dgn org sabah hah dany
  • aq happy  tgok kau happy sayang
  • aq rndu kau pnggil aq anje..
  • hurm takkan ade lgy anje tuh anje dah mati
  • kini lahirlah sasha xendra yg akn bikkin hdop lelaki toink2 mcm babi..hhahahahaha
  • kecuali allah telah mnetapkn yg sha akn jtuh cinta lgy buat yg kesekelian kalinya....

Friday, 8 February 2013

CIABI PUNYA POMPUAN

hurm sakai much that girl..membabi ngan ngan babi..la kau babiiiii
eshhh geram btol gua kau x knl spe lgy aq skli jentik kau aq boleh buatkau brambos dr skola tuh babi punya sabah..ciabi ciABII PRANGAI CM STANNN...aq la haishhh..danial pon sme jer bkn nk back up aq..eyh without men aq pon boleh urvey la babi..yeahh suami aq.suamii hurmm..:'(..eyh ni sasha xendra la..huh..aq sedar aq x layak untok mne2 lelaki coz what cz adik seorang pnjenyah skola..means sme la tuh prangai..gangster..chett apa aku memeng gk layak dpt boyfriend hah babi....aqde hati gk la wey..seterok2 aq aq juga nk rse ape tuh cinta..knp2 knp aq asyik jmpe org yg slh je apsal..babiiiiiii ini semua babiii..hah amik kau//bengang gila..kau apsal danial buat aq jd gila byg kat kau apsal...tlonggg r aku x nk isakiti lgy tlong la..aq pikir kau lain danial tp sme jer..kau tu aq syg kau..x pernah sasha xendra sungguh2 tulus mncintai lelaki tuh kau beruntong danial dpt aq yg syg dkt kau tapi kau x matang kau budak2 lgy..kau thu mainkn prasaan aq..wey kau pergi sepuluh dtg but why aq tanak aq nk kau danial..fhm x aq syg kau babiii,,aq thu hubungan kita ni larang oleh agama..aq thu aq bdak agama n tak boleh couple2 ni bgai..cz what dr kecik aq mmg diajar care hdop laki..aq hdop ngan abg aq..aq x reti nk ramah ngan pompuan..pling sadiss aq x de satu pon kwn pompuan tyme kecik dunia aq abg and kwn2 dea..satu almari tuh semua bju bola x de skirt2 ni bgai kcuali g tadika..hurmm apsal dany buat aq mcm ni ape aq ada pernah mnyakiti hatimu sayang pernah jawab doh danial jwb la babiiiiiiiiiii

Sunday, 3 February 2013

DANYSHA

HEYYA SALAM, AND HYE SASHA WUZ HERE..SO HOW BOUT YOUR LIFE MY DEAR FREN ADA BAIKKAH HUHU KEY THUMBS UP CIKIT YEAHH
HEHE MALU SIAKK NIAT NK TUNJUKKAN GMBR KAT KWN IKOD FB TETIBE MY SAYANG SI DANY TU APPEAR IN THE CHAT PNGGIL SASHA ANJE PLAK TUH WARGHH TERJERIT2 KITORANG DLM LIBRARY PPAS TUH HAHA AIGOO SANGAT LAWAK KEY..TILL NOW KEY BUBYE..

Wednesday, 30 January 2013

status---->MARRIED LA WEY:)

HYE HEYYA..SASHA IS HERE..HURM GUESS WHAT AQ SUDAH BERCHENTA BALIK DGN DANIAL AMANI SI SAKAIsaya dah mula sayang awak , tolonglah awak jangan runtuhkan kasih-sayang kita , kalau awak tak terima saya , beritahu awal-awal semoga hati saya tidak begitu sakit :)..HA HA HA*EVIL LAUGH,,,HURM NI NK MINX MAAF KAT AWEQ DEA..SBB DAH RMPS BOIPRENGG AWAK..EYH DANIAL YG NK PUTUSKN BKN SLH AQ RIGHT..HURMM..
outchh nanti satu hari aq akan kena blik ker..hurm minta2 la x kan aq da mle sygkn danial si sakai tuh..haha problem wa pnggil suami wa sakai,,SayangAwakKeranaAwakIstimewa.tadaaaa..okbye..

Sunday, 13 January 2013

SAYANG APA KHABAR DENGANMU..:)

HEYYA..miss sasha hear ape habaq anda2 semua..kihkihkih//amacam feeling msok f4..bg guwa celaru,best,bnge,howt kihkihkih..da ckop2...eshh apela sekola ni blik kol 3 wey i repeat 3 bapak dea baik buat kem trus weyy..key da ngantok..ermm apela mak aq ni ckp nk repair aircond kt bilik aq dr taon lps wey repeat taon lps pfffftt..x best la hari2 numpang bilik abg aq ni..chettt