Saturday, 16 February 2013

untuk si dia..

heyya misz sasha again//hurm nk talked2 about danial boleh tak pionggg..hurm maafkan aq sbb kate kau babi la babi dlm post yg lps..tadela wa cumaa geram ksih syg yg wa bgy kat lu tulus iklaz lu bls mcm taik wa thu wa tade enpon nk text lu nk msj lu..tp klau lu prcye wa x tingtong lu lu akn lyn gua..maslahnye lu ni org yg cpt bosan la sygggg//hurmm..danial

  • klau boleh aq tanak nmpk kau dlm fb aq
  • klau boleh aq nk block kau
  • klau bole aq nk unfriend ngan kau
  • klau boleh aq nk bunuh semua org sabah
  • kau thu dye da ad pakwe kan asal lyn dea
  • wey aq lgy cun comel la drpd amoy tuh
  • haha
  • klau boleh sasha x mo jmpe awk da
  • klau bole sasha namau awak like2 status sasha
  • klau boleh sasha tamau wak poke2 sasha
  • klau bole sasha tamau awk im sha
  • klau bole sha tamau awak hdir dlm hdop sha
  • klau bole sha tamau awak mulekn im yg first dulu sbb thu endingnye jd mcm ni
  • thu tak aq skit danial tgok kau lyn dea
  • slh aq juga sbb abaikan kau
  • hurm please wa nk kau jauh2 dr hdop wa...
  • jauh smpi tade satu pon ksih syg ni hdir unbtuk lu
  • ape benar kau msih syg ama aku..
  • apa benar iloveyou kau untuk aq smpi dunia ni hbes 
  • ape benar semua kata2 kau
  • aq jnji aq takkan stalk kau dah
  • aku takkan usha im kau da
  • cuma skit hati aku ni x trbalas smpiu la kau jtuh mlutut dpn aku.
  • itu jnji aq
  • aku akn buat kau merana mcm mne kau buat aq
  • arasssoo
  • aq ad schixendra yg boleh tolong aq
  • hurmmm dgn cara mmbenci kau je aq boleh hpuskn kau dr hdop aq..
  • kau nk couple ngan betina lain boleh tp tolonglah jgn dgn budak sabah tuh
  • aq x relaaaa dohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • ape dah pupus ke perempuan mlayu kt dunia ni smpi kau nk cinta dgn org sabah hah dany
  • aq happy  tgok kau happy sayang
  • aq rndu kau pnggil aq anje..
  • hurm takkan ade lgy anje tuh anje dah mati
  • kini lahirlah sasha xendra yg akn bikkin hdop lelaki toink2 mcm babi..hhahahahaha
  • kecuali allah telah mnetapkn yg sha akn jtuh cinta lgy buat yg kesekelian kalinya....

No comments:

Post a Comment