Sunday, 18 August 2013

SUAMI SAYA DANIAL AMANI

heyy there assALamualaikum :) ahahahhaoooo lme ta update hehe..sejak daniel pinda ni aq da jrg online hew2 tanak la on nnti aq curang nisha ni pntg nmpk yg awmmm hensem sikit mulela gedik dye increase haha..key  smlm 16/8 date ngn dany kat pdg umah jer hehe...awmmm rindu gila kat dye cz da lme tak lepak sme2 okeyyy hug sealed and kiss..then dye bgy rantai love omgy so sweet..mak dye plaktu yg belikan ahaha sporting siakk hurm ibu aq ni bilela nk jd mcm mama abg aq siap bwk alia jmpe mama lgy mmg takla nk bwk jmpe ibu kan haha...key rantai tu sgt la cantik rntai yg aq idam2kan slme ni huhu but ta terbeli huhu...okey thann ummi danial thanx i love you but i love your son more hahaha...key then smbg2 pnye smbg tak smbg pon sbb ble aq jmpe dye lidah aq yg becok ni ttbe jd senyap haha itu aq pon taktau haishhhh...pastu senyum jeee huhu arghhh aq rindu sgt wajah dye mulut dye yg seksi plus howt tu awmmm rse nk gigit2 je dye haha key tahan..then rupenya umah syamil ad open house dye jmput aq aq pon hargh ermm err errr pffftt haha taktau nk jwb ap sbb aq mne pna g couple ke mjlis org,,okey then hurm 30 minit gk la aq pikiaqqqq then setuju jela..huhu excited ni..then lol what the pikir jln kaki then arghh danial bonceng aq an aq ahhhh first tyme naik motor dgn llki bsides my brother la..omg omg dala laju gila dye bwkkkk ya allah then nasib la tak peluk dye..sblum naik tu aq ckp kt dye whatttt danieyl i naik moto nishalyanna naik motor ya allah dgn ta prcyenye dye ketuk kapla aq okey biol jP..then dye kte yela syg nek moto la takkn nk birkn bini abg ni jln kaki okey uwarghh dan aq dgn tak rela nye mnjtuhkn imej diva's aq ni dgn membonceng dye homai homai minta nyawa...kej bapak laju n klau boleh aq nak peluk dye okey ni gatal haha..tapi aq just pukul2 je blkg dye n trik bju haish ta brani la nk peluk anak teruna org..:') awm rindu nye moment tu..chett bru smlm lol/// okey hurm then g umah syamil lepak jap ttbe ad org pnggil syg syg syg aq pikir kucing jdian kowt then buat tak endah jela rupenya husbnd aq ni pnggil haishh haha..key dye sruh msok ikut blkg dulu sbb nk tlong mak syamil ni..n aku WHATTTTT SHA TOLONG SHAA NISHA LYANNA KE OMG PLISHH CKP NI MIMPI danial gelak je bengong haish okey moh kite smbong haha ni first tyme aq blog smbung2 well aq tanak lpekn moment indh tu ;") okey lps tu mak syamil aq brknln dgn dye nmenya cik imah..dye pnggil aq nisha okey:) huhu okey dye sruh kopek telur then aq ckp huh pastu dany trik bju aq kate takde2 syg kena kopek jugak abg nk tgok pndi tak isteri abg ni haha awmmm eey romntik ta brtmpt acai aq ni malu jer haha dpn cik imah plak tu alahi nieyl nieyl..okey then kopek la dgn aq yg buat mke seayu yg mungkin..dye senyum je aq pon kenyit2 mate mngode haha trgelak dye..okey sweetnye klau la dah halal msty lgy sweet kan haha..pastu dah hbes buat kerja aq dok la situ lpak ngan adik syamil umo dlm drjh satu kowt ahah dye comel tak matang sme mcm abg2 die tu haishh..okey bru aq thu syamil tade adik bradik pompuan..hurm huhu..key duduk2 smbg ngan dany ttbe bru tringt ya allah kunci umah kat aq mcm mne ibu nk msok umah ni  aduhh aq sikit nye gelaba la dany lak g beli ais dye ad pesan kt syamil sruh jge bini dye ni haha syamil gelak je..aq kluar la umah lol takde line plak dlm umah dye haish _>_.pastu aq dgr syamil gelaba cri aq sbb aq hlang haha lwk je...pstuh dye kte sha nk g ane aq ktelah urm sha nk call ibu sat hehe tak jauh dpn umah je pstu syamil senyum then angguk...pastuh cll la cll punya cll then dptla pastu ibu aq mngamuk sakan la haha asl bwk kunci haishh mmg aq kne marah la huhu then mke da tal rela sbb msty kne blik then takley dtg da hurmm aq dgn mke sdihnye ckp la nieyl sye nk blik mak sye nk kunci..pastu dye pun ala yeker hurmmm jap2 dea cri kunci motor then dye bonceng la aq hurmm aq nk brhntikn mse best tau dok blkgdye tp aq tak mmpu la nk peluk dye hehe jge jage nnti dye gian moto kemane aq kemane haha what the???/??pastu smpi kt umah bgyla kunci aq ckp kt nieyl sruh tggu jp nnti aq dtg ad kwn dye follow kitorg haish semak jer chett pastu aq alahi cmner ni nk kluar blik then g jela pastu ttbe kwn dye kate weyh ad rg ikot aq pon da gelaba gla then aq sruh diorg pergi cpt2 then aq pon fuhh dgn mak aq skli ad kt situ then aq kte ftin pegy kjp fuhh slmt adik2 aq la takley bla g tggu kat situ nseb tak lme then aq jln jln smpi nmpk nieyl trus nik moto dye g umah syamil blik yuhoooo happy nye hehe..then lpak la kt situ tggu mak dye abes solat hehe dating aqmmm bestnyerrrr..rmai kwn22 dye kat situ semua tgokk2 aq taula howt haha okey enough then semua tyer adik mat eyh aduh aq da cuak dah tkut diorg gtau abg aq lak alahai ingt pompuan jker mulut cm haremm laki pon sme tauu..haha then tgu smpi la djmput msuk.apak segan gler sbb kitorang je dtg couple haishhh.pastu syamil ckp msukla jgn segan huhu aq pon msok la just dok kt sofa then nieyl pujuk sruh mkn aq kte mkn la dulu.nnti aq susur pastu dye amikkkn aq air dan dye pon gla mkn...then daddy syamil blik awmm lgy tmbh segan huhu pastu semua brnsur2 plang then mama syamil pnggil daniel awat tak ajak gf mkn hish bdk ni ahaha ksian nieyl kne marah pastu aq tgrlak da haha..pastu nieyl pujuk aq jomla mkn tp aq knyg dye pujuk buat mate seksi2 haha nk pujuk aq aduh cair rama2 dlm perut aq ni haishh..pastu okey fine aq mnglh ikut la dye aq trik tgn dye sruh teman aq mkn hehe tanak renggang lngsung dgn husbnd sndiri aq pon amik la mknn dye amikkn sudu ngan garfu awmm sweetnye haha aq yg gedik2 haha..okey mkn la aq sumpaa da knyg giler nk mati tp dye yg sruh mkn kn aq pon mkn main2 jer dye tnung aq dye kte knp main2 ni mknn kn bkn mainn..haha aq senyum je aq ckp la kn org da ckp org knyg hah tak dgr ishishish...pastu da sdah mkn lex jap pastu dye whisper kt tling aq abg syg sayang warghhh nk terkik aq haha haishh kt sini gkla nk rmntik haha...okey then hbes mkn dok blik kt sofa tuh smbng2 then ddy dye cll kte nk kuar..then dye jerit syg jom abg hantar blik hehe alolololo tamauuu dlm hati aq ckp huhu nk spend time ngan abg lme2 huhu..key then trpkse lk blik kan laju jeee dye bwk haish then trlggr bumper pastu dye sengih je dye kte sorry tak sngje syg aq syum je ;0 pastu da smpi kt umah dye trunkn aq aq tak kte ape2 pon hehe sje je then dye pnggil dye kate saya syg awak huhu awmmmm indhnya...awtchhhh sweet giler haritu hurmm nk citer la kt anak2 aq mcm mne papa dirong ni gedik sgt haha..harapla jodoh aq ngan dye..blik2 je aq trus kate aq da tanak curang ngan dye aq tanak cri llki lain da hnye DANIAL AMANI DALAM HIDUP NISHA LYANNA<3 jyeahhh tula story nye bgy aq dye sweet sgt dye baik giler tlong cik imah then aq tak sb=ngke hehe sbb dye tuh gngster k t skola sgtttttt nakal dan diburui semua guru disiplin tp dpn aq ya alllah dye sgt comel dan manja haha hnye aq je dpt rse syg dan manje dye hnye aq je dpt rse mnisnya cinta dye:* saya sayang abg sgtt huhu
TAK SABAR NYE NAK KHAWIN HAHAHA..PSSSSTT