Saturday, 23 February 2013

RNDU KEKASIH LME:)

HEYYA SALAM..tengok2 tu tajok ddeea lempang skit haha..haha mngade2..ermm seyes doh aq rindu amany ermm sumpaa sbgi kawan jela ta lbih..aq rindu nk usk dea smpi dea merajok..dea comel tau..bkn man payah lagi nk pujok mangkok tuh sorang huhu..its okey as long as he s cute infront of my eyes..awat eyh dea ta onlne da insap kowt eyh puii2 la..hah amik kau da kena game.sorang pnggil anje,lgy dua org pnggil sayang yg last pnggil honey..eyh dasar cikaro puii pui la..lolololololo

Saturday, 16 February 2013

muhd sukur

sedap nme sebaik orgnye..aku luahkan perasaan aq dkt dia..jahat kan aq mnggunakn lelaki sebaik dye..
maaf sukur sha x brniat pon tp cuma sha rse sedih that time..sha tak thu nk luahkan kt spe ..tibe2 muncol awak g bg sye cahaya untok bgon dr kegelapan yg dibina oleh sy..thanx awak thanx awak member yg pling baik sye ade..mksod sye kawan lelaki..sye akan ingt jase awak kt syehuhu..btw sye comel tau haha..sha slalu perasan kan awak..haha..ape mksod awak aishiteru dan mngkin sha..aiyokk awak ske sha eyh..hehe..jgn2 sukur awak lelaki yg baik sye x mampu bahagiakn awakpercayelah sye ni teruk..awk ta perna right couple so jgn la amaik sye sbgi aweq kelak awak akn merana..amboii sha merepek suda kau....<3

untuk si dia..

heyya misz sasha again//hurm nk talked2 about danial boleh tak pionggg..hurm maafkan aq sbb kate kau babi la babi dlm post yg lps..tadela wa cumaa geram ksih syg yg wa bgy kat lu tulus iklaz lu bls mcm taik wa thu wa tade enpon nk text lu nk msj lu..tp klau lu prcye wa x tingtong lu lu akn lyn gua..maslahnye lu ni org yg cpt bosan la sygggg//hurmm..danial

  • klau boleh aq tanak nmpk kau dlm fb aq
  • klau boleh aq nk block kau
  • klau bole aq nk unfriend ngan kau
  • klau boleh aq nk bunuh semua org sabah
  • kau thu dye da ad pakwe kan asal lyn dea
  • wey aq lgy cun comel la drpd amoy tuh
  • haha
  • klau boleh sasha x mo jmpe awk da
  • klau bole sasha namau awak like2 status sasha
  • klau boleh sasha tamau wak poke2 sasha
  • klau bole sasha tamau awk im sha
  • klau bole sha tamau awak hdir dlm hdop sha
  • klau bole sha tamau awak mulekn im yg first dulu sbb thu endingnye jd mcm ni
  • thu tak aq skit danial tgok kau lyn dea
  • slh aq juga sbb abaikan kau
  • hurm please wa nk kau jauh2 dr hdop wa...
  • jauh smpi tade satu pon ksih syg ni hdir unbtuk lu
  • ape benar kau msih syg ama aku..
  • apa benar iloveyou kau untuk aq smpi dunia ni hbes 
  • ape benar semua kata2 kau
  • aq jnji aq takkan stalk kau dah
  • aku takkan usha im kau da
  • cuma skit hati aku ni x trbalas smpiu la kau jtuh mlutut dpn aku.
  • itu jnji aq
  • aku akn buat kau merana mcm mne kau buat aq
  • arasssoo
  • aq ad schixendra yg boleh tolong aq
  • hurmmm dgn cara mmbenci kau je aq boleh hpuskn kau dr hdop aq..
  • kau nk couple ngan betina lain boleh tp tolonglah jgn dgn budak sabah tuh
  • aq x relaaaa dohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • ape dah pupus ke perempuan mlayu kt dunia ni smpi kau nk cinta dgn org sabah hah dany
  • aq happy  tgok kau happy sayang
  • aq rndu kau pnggil aq anje..
  • hurm takkan ade lgy anje tuh anje dah mati
  • kini lahirlah sasha xendra yg akn bikkin hdop lelaki toink2 mcm babi..hhahahahaha
  • kecuali allah telah mnetapkn yg sha akn jtuh cinta lgy buat yg kesekelian kalinya....

Friday, 8 February 2013

CIABI PUNYA POMPUAN

hurm sakai much that girl..membabi ngan ngan babi..la kau babiiiii
eshhh geram btol gua kau x knl spe lgy aq skli jentik kau aq boleh buatkau brambos dr skola tuh babi punya sabah..ciabi ciABII PRANGAI CM STANNN...aq la haishhh..danial pon sme jer bkn nk back up aq..eyh without men aq pon boleh urvey la babi..yeahh suami aq.suamii hurmm..:'(..eyh ni sasha xendra la..huh..aq sedar aq x layak untok mne2 lelaki coz what cz adik seorang pnjenyah skola..means sme la tuh prangai..gangster..chett apa aku memeng gk layak dpt boyfriend hah babi....aqde hati gk la wey..seterok2 aq aq juga nk rse ape tuh cinta..knp2 knp aq asyik jmpe org yg slh je apsal..babiiiiiii ini semua babiii..hah amik kau//bengang gila..kau apsal danial buat aq jd gila byg kat kau apsal...tlonggg r aku x nk isakiti lgy tlong la..aq pikir kau lain danial tp sme jer..kau tu aq syg kau..x pernah sasha xendra sungguh2 tulus mncintai lelaki tuh kau beruntong danial dpt aq yg syg dkt kau tapi kau x matang kau budak2 lgy..kau thu mainkn prasaan aq..wey kau pergi sepuluh dtg but why aq tanak aq nk kau danial..fhm x aq syg kau babiii,,aq thu hubungan kita ni larang oleh agama..aq thu aq bdak agama n tak boleh couple2 ni bgai..cz what dr kecik aq mmg diajar care hdop laki..aq hdop ngan abg aq..aq x reti nk ramah ngan pompuan..pling sadiss aq x de satu pon kwn pompuan tyme kecik dunia aq abg and kwn2 dea..satu almari tuh semua bju bola x de skirt2 ni bgai kcuali g tadika..hurmm apsal dany buat aq mcm ni ape aq ada pernah mnyakiti hatimu sayang pernah jawab doh danial jwb la babiiiiiiiiiii

Sunday, 3 February 2013

DANYSHA

HEYYA SALAM, AND HYE SASHA WUZ HERE..SO HOW BOUT YOUR LIFE MY DEAR FREN ADA BAIKKAH HUHU KEY THUMBS UP CIKIT YEAHH
HEHE MALU SIAKK NIAT NK TUNJUKKAN GMBR KAT KWN IKOD FB TETIBE MY SAYANG SI DANY TU APPEAR IN THE CHAT PNGGIL SASHA ANJE PLAK TUH WARGHH TERJERIT2 KITORANG DLM LIBRARY PPAS TUH HAHA AIGOO SANGAT LAWAK KEY..TILL NOW KEY BUBYE..