Friday, 29 November 2013

for you

ku tak habis fikir kurangku dimana
kau tega melepaskan aku
jauh ku menatap namun terlalu jauh
imajinasiku terberai
terdiam aku beku tanpamu
didalam letak hatiku

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih dirimu
jadi cinta terakhirku

ku tak habis kurangku dimana
kau tega melepaskan aku
jauh ku menatap namun terlalu jauh
imajinasiku terberai

terdiam aku beku tanpamu
dimanakah letak hatimu

kau putuskan aku tuk mendua
dengan dia dibelakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir
jadi cinta terakhir


Monday, 25 November 2013

budak bakal amik spm :)

huii salam.hehe guess what i'm spm candidates nxt year huhu dahla pndek yeah dnial ske ckp aq pndekk grrr..sokey aq syg dea sgt huhu..okey know kite dah putus hurm hurm :') bkn khndak hati tp masa yg mlkukannye..danial sye hrap awk faham sbb ap sy minta putus..nieyl awk bebas hehe suka tak2..boleh syg org lain :') huhu biar aq je syg kau dr jauh..sye tanak awk sedih sye tanak awk brduke sbb tu sye lpskn awak,,maaf maaf maaf krn syg sye buat awk mcm tu,,,alhmdulillah now aq da recover sejarah dah bab1 hehe syokk mrkah aq 52/60 wowowow sha congrates chayok2 ..usaha lbih lgy kau akn dpt ap yg stimpal jgn study last minute..mcm f4 tu semua bodoh punye resut uhmm..insyaalllah bln 1 ni aq g umrah huhu alhmdulilla trima jgak allah aq mnjd tetamunye..kat sne nnti aq akn doakan utk danial espcially bdak yg da bjye curi hati keras aq ni..nxt kwn2,kjayaan kite smua..uhmm..target aq first term ni dpt straight a hehe aminn insya allah nk minta iphoneeee dohh haha...bak kate thg nothing impossible..danial sha doakan awak berjaya jugak hehe..nnti ikut sye g ausie smbung blaja kite dok sne kite khawin kt sne acewahhh haha..itupun klau jodoh kite kuat ahh hee:) sye tak prnh lpekan awk..well u know sasha bnyk psg spy sye tak lpekn awak stiap saat sye thu ap awak buat:) stiap prgerakan awak semua sye thu,,ya allah bntulah hmbamu ini trus istiqamah dlm mlkkukan prkre yg dredhai mu..danial blik umrah nnti sye pkai kain okey hehe..auhhhmm malunye lol..xpe sye tunaikn pmintaan awk tuh..key tilll now bubye assalamualaikum.

Saturday, 23 November 2013

bosan la ngekkk

hye assalamualaikum hehe hadap ah update bru  gua haha...first time ni update gune fhone murah hhe my baby BB..:) erm x lawa kan blog bru aku ni aha mcm sakai dohhhhh..jeles ngan bdak pndai blogger ni grrrr...guys aq bosan ah uk rumah c ape j hurmmm nak kluar nak umpe my baby boy danialllllll