Sunday, 22 December 2013

DEA

dea dea n dea mlm ni dea lain aq seolah x knl dye eventhough i miss him so muchh..dye lupe lupe slps akhir prkataan dye akn ckp syg :') choki mlm ni tuan awk syg sye x mcm sy syg kat dye,,choki mlm ni dye rindu sye x mcm sye rndu kat dye..chokii.:'( da msj yg ke 8 kowt dye still x pnggil syg :'( sedihnya....choki i'm waiting.. choki i'm crying,,chokiii ianya sakit..CHOKI,,sakitnye hatini mcm kne hempap batu mnegapa ye,,choki sy nk dgr dye pnggil sy syg skli pon x pela sekali je ;'),,dnial kite chat mcm seolah2 org asing,,mndatar jeee..choki sha tyer dye sihat ke x..dye bls sihat sgt2..and sha bermimpi je dye akn bls syg plak?ha ha ha lawaknye mlm ni..please nieyl just cll me syg fr once mlm ni sye rndu sgt kt awak even sy tau awk tgh marah..guess what i;m crying huhu sye tggu ni 5 minit-10 minit- 15 minit chat awk x pnggil pon..alhamdulillah awk sihat harinie,,CHOKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DNIAL pNGGIL SYE SYG ouh imma happy to happy :') will sleep with calmfully,,ya allah syukran mkbullkn fi hifzillah..ots time to say gdnight..minta izin kat awk nk p tdoq hehe..n i asyik trpikir je dye will said smthing sweet,.,ouh tuhan tolongla,,untuk mlm ni je sbb seminggu sy akn tgglkn dye AKHIRNYA DEA HNYE CKP BYE,,,OUH ITS SO CUTE..JUST BYYE :') SHA SOKEYLA BYE PON OKEY WHAT,,RIGHT DR DEA X CKP AP2..HUHUHU,,SESUNGGUHNYA SY AMATT MENYAYANGI AWK,,OKEY SOUND STUPID HERE BIARLA AQ REKA DIALOG AQ SNDIRI HUAHUA
SHA:GDNIGHT DNIAL HEEHE JAGE DIRI AWK SYE XDE SEMINGGU NI T8 CARE JGN              NAKAL2,,nakal2 pon bile sy da xde dlm dunia ni cewahh ^^.
danial:okey SYG ,gnight too,,iloveyou muahh ..*awk sllu bgy kiss sblum sy tdo danial knp x mlm ni?
 syg pon jgn nakal2 yeh nak nakal pon bile dnial xde okey :) :* :*
cha:maakan sy harinie bsok dan sterusnya..sy x smpurna
dnial;DAH2 SYG G TDO HUHU
CHA:HEHE BIARLA JAP JE NK LPS RNDU KAT AWK NI,,TAK KU ULANGI KESILAPAN ITU MAAFKAN AQ MENGGURIS HATIMU,,:P
DANIAL:AP SYG MEREPEK NI HADUII DAH2 G MIMPI ABG
CHA:haha merepek ngan dnial je..ey sy syg awk mlm ni
danial:abg pon,,:*
NAMPAK TAK RINDUNYA AQ KAT DEA..AQ BRU NK CHAT NGAN DEA SMPI PAGI DLM KRETA BOLEH TDO AQ HARAP SGT DEA HALANG AQ DR TDO TD TP MIMPI JELA ENN MIMPI CHA KAU DA SKITKN DYE ADE HATI PUII,,,HANYE MMPU MNGES DAN NGES TRLALU RNDU KAT KAU..;/

cha mintaa maapp

sorry are not enough

cha bck..

Sedih ↙ Masuk Bilik ↙ Kunci ↙ Ambil Handphone ↙ Letak EarPhone ↙ Music Jiwang♩♪♬ ↙ Volume: ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100% ↙ Tutup mata ↙ Menangis ↙ :')

the sad story ever after :')

hye assalamualaikum.hurm sha here hehe..harinie g hantar kak aida my sista ke rumah pngntin blah llki..n wow frst time duk meja vvip hehe,,,:)sukenya dpt layanan umphhh gituh huahua,,okey pergi pun sbb hntr kakak sulung kan humm..idk tday sha rindu sgt ngan dnial sbb dah 2 hari x tegur dye hehe eksoted gilaaaa nk bkk fb eksited nk tegur dye hnye allah je thu..:') sblum g knduri bkk jap fb x smpi 3 minit kne off nk gerak g kapar..spnjg knduri tahan jela dlm hati merindukan dye..n aq asyik fikir je dye rndu aq x,,dye nk chat aq x even semua yg ad dlm knduri tu aq teranggap muke dye gila right huhu sbb what sbb aq rnduu..n blik tggu mlm sbb nk online even aq penad aq tetap on aq nk usha dye aq nk tgok ap tunang aq buat hrinie..it just alhmdulilla dye baik2 je smpila ad stu status tu aq perasan dye mcm jeles..jeles?dgn spe aq ker..trus aq tringt psl andy..msty dnial da  bce..okey tnight rnduu sgt nk dgr dye pnggil syg :') dye cute pnngil mcm tu,,malangnye dye tgh marah marahkan aq yg bodoh post psal abg andy..:'( stiap yg dbalas tak dtulis pun prkataan syg mcm biasa,,marahnye dye kat aq huhu..aq sabar jela pujuk dye,trgkan kat dia,,ouh got it slme ni dye ad bnda yg x puas hati dgn aq what is it..am i bad ouh allah...n mlm smlm aq mimpi aq takkan pgg phone smpi la lps kahwin sbb hntaran dye ad beli phone kat aq..hee is that sweet :') mayb tu mimpi sbb nk tunjuk yg aq ad skitkan hati dye..ouh sye minta maaf tp lillah sye xde yg lain it just u..stiap yg sy tlis sy berhati2 sbb tgh panas kan tkut sgt prkataan yg x sptutnye trkluar,,dan itu akn mmbuat kan cha mnyesal seumur hdup..n ap bnda yg awk tak puas hatituu ermm,,takutnye sye da mle takut ap yg sy dah buat slh kat awk..takutnye sye kat awk mlm ni takutnye sy jnji x buat lgy dah :'( senanye sye rnduu awk sgt nieyll sye nk chat ngan awk nk wc ngan awk mlm ni..rndu kat muke awk..alahai sha please strong jgn nges..

Thursday, 19 December 2013

meow~ hehe

Lelaki Jarang Merajuk,
Tapi Kalau Merajuk,
Susahnye Nak Pujuk ... 

hehe mukaddimah dye..yupp capital d jarang ah merajuk alhmdulilla sng je jge buah hati sye tuhh huahua,,tp klau da merajuk mmg ah -.- tp serius la cute la time dye merajuk muehehe,,,dye akn jd mengade2+gedik dpn aq huhu,,okey yg ni yg ni nieyl selalu sruh aq masak apedeyenna amik kau haha,,,actually sye bkn x gheti msak haha reti je,,tp sye malu la serve kat awk klau stakat mkn sndiri msk kat adik2 yg klau btul2 time dorang tgh lapa bolela grr..tanak msk utk dnial nnti awk komenkan huuhu,,sye klau org dah komen yg buruk sumpah tu laslka sye msuk dapur..heheh org da msk so diam jela mkn haha x bubuh racun pon..lol...nme pon pompuan so afdhal n wajib la thu msak,,lagi2 yg lahir thun 97 an nii..klau zaman skrg mmg la semua order kan hihi...

trolololo

erm salam hye huyy -.- cha here,,annyeong,,key aq bosan tahap batu bata nak kena sepak phewww...nak kluar nak hangout ngan kwn ngan para boyfriend chett para bhai tkdela dnial corang je boiprengg i lulz..mcm siod mcm gampang je sobsobsob aq nak renew blog tp ad beberape mslh yg x dpt dielakkan hurm unni phea i need you unni help me,,uhmWEY AQ NK ONLINE WECHAT WEYY NAKKKKKK ughhh damn bpe minggu da x bkk,,ah bngang gila rndu oppa :'( andy nme dye satu satunya abg yg pling stylo yg aq ada..okey let me introduce..oppa andy ni actually abg angkat umo dye erm 21 like that sobsob sumpaa aq rndu kau andy sumpaa..bile sha nges oppa nyanyikan,,ajak g kluar la pegi playground haha see sbb aq syg oppa sbb dea anggap aq ni anak pompuan dye huhu yg berumo satu thun..aq pnggil dye daddy andy hehe,,daddy selalu cite ttg mummiey a/k/a aweq dye la kan..huhu aww theyre sweet..daddy sllu ckp cha lgy lawa + cute dr mummiey dye haha kejam nye kau abg oiii.-.- aq pnggil abg andy daddy huhu aq anggap dye mcm uhm bapak aq je huahuahua jahatnyee..ala umo dye pon da 21 da kerja arkitek lgyyy wohoaa..aritu ingt nk kerja cha ckp kat daddy,,then daddy ckp biar daddy cari krja untuk baby anak ddy yg cute ni huhu..disbbkn bby cute n rendah hua kejammnye abg spelahnihh..so ddy sruh aq kerja kt kdai buku member dye..ermmm aq tolak sbb aq thu nnti msty dye nk jmpe aq 24 jam haha :p daddy baby rindu daddy :'( tp bby rndu menantu daddy lgyla hew2 danial :* i think so kite akan bertemu afta hbes spm...uhm n i will get bck my blackberry tanakkk aq nk tukar iphoneee :D..daddy jnji nk blnje secrettt hehe yeayy..ingat lgy ayat daddy :';( morning princess daddy..ure beautiful tday n forever,,even kilat ke gmpa bumi ke ddy still akn wish all sweet text kat bby ,,aduhaii sweetnye abg andy oii.,,dan dye sllu jujur ngan aq sllu ckp dye syg aq lbih dr mummiey dye grrr lawak ke daddy oii marah sweetheart then dye kate ah biarla u will always be my baby,,<3 then dye sllu nsihatkan kat aq jgn curang belkg dnial dye x ske dye marah..lahai daddy bby x curangla,,bbyni seorng pompuan yg setia tau hihi..frst time jd makwe dye sha rse moga dea jd yg terakhir tp x sgke jd mcm2 ;') but still what cha still tggu dnial berubah,,berubah yg hati dnial akan sllu jd milik cha yg seorg je,,cha takmau kongsi hati dnial ngan org len..KEY TUTUP BUKU LME BKK BUKU BRU..klau ad wechat ni aq nk cerita smua kat ddy..DADDY I IN LOVE WITH DNIAL DDY RSTUKN HBUNGN KITORANG EYHH DADDY DGR TAK NI DADDY :'( DADDY SLLU CALL BBY MLM2 TP BBY TAK PERNAH ANGKAT SBB BBY SYG DNIAL BBY TANAK DGR SUARA ORG LEN SLAIN DNIAL UHMM,,mcm gedik je dpn daddy lan hehe tp ddy syeni x kesah tau guys dye lgy suke -.- pelikkan klau bapak btul dah lme kena penampo hahaha..

Tuesday, 10 December 2013

"A DAY SHOULD BE REMEMBER'PART 3

KEY SASHA HERE HEHE ..uhmm then g la jln2 cari buku hehe nmpk la diorng akward gila msuk kdai buku huhu..cutenye lahai,,aq je yg ulat buku -.-..key aq cri buku tgok2 diorng dah hlang haha,,lol spe yg nk beli senanye ni enn..hehe,,key bye,,key dahtu glaJAP TIME KT Tasik AD TGKP GMBR HEHE AD NIEYL POST KT PSHEBUKK USHA AHH,HUHU,,key pastu huhu x jmpe buku yg dicari,,then nxt shop..key dirng nk g toiliet laahai cutenye g 3 skli haha,,aq ermm takkan nk join enn grr aq g la dulu usha buku,,uhm da jmpe dlm2 kdai tu cari still x jmpe ermm agak kecewa senanye haishh..then 5 minute my bdyguard abg2 hensem aq dtg haha,,jmpe pon diorng aq huhu,,pndai2,,amani ckp biaselah tu sence aq kuat nk jmpe dea ni huhu..jodoh lol...key abg ipan plak kte eey dea x ske bau buku haha,,so cute ermm mcm perli je pang nak..abg syamil entohlee g mne,,dnial yg stia disisi cewahh last2 dea pon kluar sbb pening hehe..okey la da slsi beli i'm out from the stall..rest sat,,hppy dah jmp buku ltihn hehe,,key abg ipan nk blik..allahai awlnye huhu..key dah slm2 bgai PSS AQ XLA NK SLM NGAN DYE ENMM-.- dea just ckp babai nk snyum je kt aq then aq key smile bck n said babai too..hehe,,awmm tday aq ad 2 org abg ahh haha,,lgy baik dr MUHAMMAD RAZIQ ASYRAAF -.- KEY BYE HAHA..then tibela mse nk blik sob2 uwaa x mhu msih kangen ama danial..HUHU key tggu ah bas enn emm bas unik bhai bising,,mcm zaman dulu2 pnye bas haishh bang beli ahh bru alahai..malu sye nk naik tauu hahha..key aq duk sblh pkcik dnial hehe..alahai sweetheart aq tu ltih..ouh come to mama come to mama haha,,nk je dodoikn dea cewahh,,huhu,,key smpila ke srimuda awmm nk je hntikn mse tgok dnial tdo huhu so cute thu,,ermm key station dea da smpi aq kt dpn sne uhmm said bai dnial mnges ;'( wuwuwu,,bye abg syamil,,,key station aq pon da smpi trunla then smpila homw sweet home hehe..OKEY THAT ALL WOW SIAP AD PART BHAU HEHE,YUPP A DAY SSHOULD BE REMEMBER..MSTYLA UPDATE HISHH..ILOVEYOU DNIAL KIHKIHKIH

"A DAY SHOULD BE REMEMBER"PART2

OKEY SHA BCK HEHE..okey then huhu aq pon ikut la dea usung skli ngan present untuk bday boy aq ni..hihi malu nk bgy dohh..tkut dea tanak ke tkut dea buang dr tgkt atas ke haha..okey enuff..yhen ikutla dea okey dea bwk aq g tmpt ahhhhh snooker..key senanye xdela seram mne pon haha..ad stu table tu pkcik yg grr bnci2...kjp ck astaghfirullah sbb bola x msuk skjp ckp cilake eeyhh nk je aq smackdown..nseb ade dnial control ah sikit enn hahha.key then tgok ahh fuyoo pndai je diorng main huhu..dnial men ngan syamil,,hebat2 la dua org mamat ni fuyoo2 aq eksited sneanye..OKEY FYI DADDY SASHA MMG X SKE DUDUK HEHE..N CN STAND ALMOST 2-3 HOURS..yehh thats me.,uhmm..main2 nye main pastu irfan dtg n i omg dea pon ad :) hehe..kwn2,,uhm untungla ad kwn aq sorang je key POMPUAN DM TUH GRR.danial,syamil ngan ipan da mcm abg,bdyguard aq dah hehe..pastu haish ni yg uhuk2 trbtuk sikit..ipan ckp kt nieyl wey sruh la ADIK KAU DUDUK..eey aweq kau hehe..grr adikk2 okey tkpe ipan thula tggi aq trlalu cute err..smpi hati..okey bai tacink ngan ipan sthun 6 bulan huhu gedik plak..key they start smokng n aq allah mintak nyawa2....ahhh asappp..errr..okey cool gk men pool ni..okey ddy kite set nnti kt umah sndiri we will buy pool okey..buat post seksi syamil tuh haha...ambuii syamil buat post seksi tau guys..awmm..eyeyeyeyeye..--" okey lps tuh otw nk g tasik hehe..awww wey DADDY KAU THU X AQ MMG DR KECIK TRINGIN NK G NGAN SOMEONE SPECIAL..TP SPECIAL TU MKSUD NYE YG LLKI LAH YG PNTING TP BKN COUPLE YELA KCIK2 MNE THU CPLE ENN,HEHE dan aq rse hati aq mcm da complete lps lpk ngan dnial kt tsik tu mcm harapan aq da trtunai ouh dnial adekah kau or yg sllu aq rndu time kecik2 dulu hehehe cume kite x brksmpatan nk jmpe huhu..kbye haha..key syamil ngan ipan duk bside ktrang tp jauh sikit ah enn haha..merapu2 ipan haha nk tebang pokok la berenang lah,,lahai,,ahh cn i cll u brother ipan n brother syamil..sbb korang nmpk mcm err dewase sgt hehe,,tunang aq tayah cite ahh mmg dewase spnuhnye hehe..key dah agak2 pnas cahaya mtahri tu kitorang gerak ah kompleks hehe sbb aq nk beli buku huahua..key aq jln dulu kt dpn yg len kt blkg haha kan da ckp mcm bodyguard ya allah bestnye hehe..hahakey jln la smpi nk lntas jln brula dnial ad kt sisi aq ehumm syg rupenya ingtkn nk biarkn je tunang dye ni jln sorang2 errr..key jln la,,alhmdulilla harinie baik la plak enn tak ogg tgn huhu,,haram thu ermm aq thu haram ya allah dosanya..haishh aq sptutnye yg skolah agama ni nsihtkn org tp aq yg buat grrr,,tp tu dulu ahh,,skrg da ubah mne yg silap...hehe aq tnak dnial dpt dosa ayah aq uhmm ayahh,,abg aq aq tanak org yg aq sg msuk nerake sobsobsob,,TO BE CNTINUE

"A DAY SHOULD BE REMEMBER"PART 1

TADAA..ASSALAMUALAIKUM GEGUYSS.SASHA HERE,,uhmm hee td i dating u know u know haha..dating grr dating ker smpi ad 3 llki waw hebat haha..xdela gurau je..key tday uhm 10/12/2013 si senget nk sgt jmpe aq haha lol me too..okey nsibla everything goes fine uhmm hehe..key jnji kol 10 enn erm cm tak knl nicha hahaha..kol 10???11 la jwbnye,,aduh aq x boleh doh tabiat ni huhu..time g lib ritue ngan member pon sme kte kol 9 dtg kol 11 hah yu lgy teruk hahah.pdahal aq da bgun awll haish masalah rumah tgge lahnieyh..dgn adik2 aq nye yg tgedik2 nk ikut mueheheh hri len tkmau plak kuar aduii aduii sabo jela enn..huhu,,okey frst ibu nk brkfast jgk oh my ohmy aq da ouh pllease jgn la hang sini mom..then seb baik parking pnuh gile then aq ckp..buuu drop sha kt sini jela pndai2la sha jln cri kwn huhu..then seb bek ah ibu drop enn lps bgy angpau haha..pdtu dr dlm kompleks tu brjln selaju yg mngkin hahah kluar dr bngunan tu lintas chett mcm bdak kecik hlang mak thu jln sorang2 aq mle nk nges mle nk mnyesal x bwk kwn huhu mne pena aq jln srang2 mcm ni lulz.klau ad phea dah lme unni pimpin aq..rndu unni :') okey jln bapak punye laju haha tak cntrol ayu da weyy tkut nenek tu mrh haha..then nek ah lift mslh plak aq taktau tgkt bpe haha..naik la satu2 tingkt haha cer bygkn lawak gile penad tauu round pehhh...key exercise lol^^..key smpi la tgkt 5 bhai ats skli then trun blik tgkt 4 haha lol kt situ rupenye bowling..pstu bkk pntu rse cm eyh apsal mcm tmbus snooker jehnih..bapak cuak haha aq da pikir wuwuw dlm ni msty ad llki bdn bsr2 nk blasah org mcm dlm filem gituh huhu..yela mne penah aq g situh enn trus kuar pstu jmpe pintu fuhhh selamat jmpe gk pintu bowling tp x msuk pon haha malu malu malu..ni lgy satu mslh aq -.- mmg x de ubatnye dr kecik mcm tu..haishh,,okey tggu ah smpi dr 11.00 smpi 11.30 pstuh nk nges dah sobsobsob dnial ni takmhu kluar ke amik aq..wuwuw aq nk nges da,,seyes x tipuu..sakit kaki brdiri sejam tau wuwuw kt luar tu haha,,lol..nseb sunyi xde org sgt..so chill jela smbil usha pmndgn dr bwh..best gk enn huhu,,pastu lalu ah bpe ekor mamat..tgok aq dr ats bwh lmpang nk lempang --" thula aq cute haha..ngokk..tak thu ke aq da ade tunang..pstu aq pndg kerek jela enn kt mamat tu hhaha,,dnial warning jgn gatal2 huhu aq ermm yelaa..pastu lme gk la enn bru nmpk nieyl ngan ultraman a.k.a syamil kluar aq da err SMILE SHA SMILE HEHE elsited gile tunang aq dtg rse nk lmpng je mke dye hahah boleh plak rindu tp nk lmpang,,,okey mle la adegan nk dnial ajak ikut dea,,hehe aq pon gedik2 tanak ikut,,,xdela gedik mne manja lah ktekn huhu,,rndu nk mnje haha ad pluang so sha apelagi muehehe..STORY TO BE CONTINUE

Sunday, 8 December 2013

BIRTHDAY BOY IN MY HEART

assalamualaikum geguys,,holla hehe,,awmm tday gnap sthun aq knl dnial,,n tday hari jadi belia cewahh..da tua hubby aq tuh hehe,,tua ke muda ke i still lap chu baby,,hoho..dlm sethun ni mcm2 trjd,,biaselah tu pngalaman,,alhmdullila aq kuat tempuhinye cewahh,,even kdg2 tu rapuh ,trsungkur la jgk,,it sokey bnda tu boleh buat aq kng ap yg trjd,,prbaiki ap yg silap,eey x sabarnye nk dated ngan dnial selasa ni...huahua hrap2 ummi x bwk anak dea g mne2 lahkn rinduu wuii,,,sebulan lbih tarak jumpe,,hati manyak skitt,,x saba nk belasah dea hehe senanya :P,,waw nk pkai bju ape yehh huhu haha gila..lol kbye haha,,,ermm awmm dea da tumbuh mnjd pria yg cute,tampan hesh indon plak.hahabiarla..AS LONG AS YOU REMEMBER ME I DON'T CARE IF EVERYONE ELSE FORGET ME,,I LOVE YOU NANIEYLL,
             

belongs to him

hye..sha here erm bismillah..thanqs dnial sbb tlis smthing kt blog ni huhu i appreciate that so much love,,now sye knl awk luar dan dlm hehe tp yg batin tu xle ayoyoyo afta nikah okey hee~..mksud sye hati awk,,hehe guys nk thu x dea ni sgt cute okey huahua..nmpk mcm gngster tp hati dea alahai i'm melting,dea baik sgt sgttt,saya syg dea wohoaaa,,ad org jeles dohh hbungn kite lme sgt hehe,,aq pon erm taktau aq syg dea on ela kan harap2 smpi naik pelamin cewahh,,,da bnyk wedding aq pgy,,smlm je hntr kak aida g nikah ya allah bestnye,,seorg suami said aq trime nikahnya bla2 n bla dgn ms kawinnye bla2 hehe,,,aminn,,ouh so sweet llki tu pun erm boleh thn,,matang ahh,,abg zaim nme dye,,chinese look,,,awmm,.dea taak btakln air smbng dea kt msjis hows sweet kn sbb dea nk solat,,nk batal batal dlm rumah haha..commel je,,n important thing pngntin tu nek kreta aq wohoaa bngge sat,,bwk pngntin kihkihkih..rse cmm awmmm..haha..hari2 aq tyer kt adik yg last dyra bile nk kahwin ni x sabaaa haha,,then she answered,,ibuu akk gataii nk kahwinn,,aku punn aghh gtau ibu npeee hishh,,dea gelak je,,then dea kte akk nk kawin nan dnial ke..hhaaha thu2 je aah la dik oiii my prince tuhh,,nnti akk nak bby berape..haha ambuii dik mllut plak kau odahal bru 6 thun..layan jela my sis tu n i said sethun satu kahkahkah larat x dnial nk dukung anak2 dea huhu..nak anak kmbr 2 psg ahh ahh msty cute kn pakwe oii hehe...dahla melalut hoho

alfatiha~

assalamualaikum guys.sha here,,ermm nk firstly sha nk ucap takziah buat klurge abg hisyam.ya allah muda2 da mninggal...leukimea..hope kluarge nye tabah dgn khilngn seorg khalifah..ya allah..trkejut trkedu..even sha x berape knl sgt ngan arwah but i know him..terhafal2 wajah dea dlm ingatan sha pon taktau x sgnke dah dpnggil allah..alllahuu..seorng lagi hmbemu pergi mnghadapmu smoga arwah dicucuri rhmat dan sntiasa dlindungi allah di alamsana alfatihah~

Wednesday, 4 December 2013

janji NIEYL pada SASHA.

atas kesilapanku dulu kau merana wahai sayangku kini ku kembali ke pangkuanmu untuk menambah keindahan dalam hidupmu supaya kau dapat melupakan kisah silam mu.
KINI KU JANJI BAHAWE AKU AKAN MEMBAHAGIAKAN HIDUP MU.
AKU AKAN MEMBUAT DIRI MU GEMBIRA.
AKU BERJANJI TIDAK AKAN MENGULANGI KESALAHANKU YANG DULU.

DANIAL MINTAK MAAF ATAS KESILAPAN DANIAL YANG DULU , XTERBAYANG DANIAL MACAM MANA SHA LALUINYA..KINI KU HADIR DALAM HIDUPMU KERANA KU INGIN MEMBAHAGIAKAN HIDUPMU...

DANIAL AMANI.

assalamualaikum semua,saya danial amani..saya lah orang selalu dia cerita 2 orang yang bt dia happy,sedih,menderita,sensara,bahagia,gila and ape2 jelah itu semua saya ...danial untung dapat dia sebab dia seorang yang kuat semangat and bersabar orang nya...dia tetap syg danial walaupun danial dah bt dia sedih,sakit,luka,seksa,sensara,menderita,merana semua 2 dia tetap syg dengan danial..yeahh dengar mcm kejamkan..danial tetap syg si comel danial 2 walau ape pun jadi...sayang ,danial akan cuba untuk xsakitkan hati syg lagi ..syg tankz sbb selalu bersabar dngan sikap danial ni...danial xcomel, xhandsome, jahat, kejam, xromantik, xsweet, xmanje and x sempurna mcm orang lain tapi danial akan cuba jadi seseorang yang sayang boleh cintai and menjadi seseorang yang membuat setiap hari syg bahagia...

Sunday, 1 December 2013

just a question

danial:sampai bila awak nk sayang saya?
nisha:smpi matahari tu brtukar wrna pink :*

nieyl xoxoxx

bismillah,,saya thu danial sye tak curang,dea baik,dea cute,dye setia cuma yeh nisha ingat ni llki dgn prkataan NAKAL takkan dpt dpisahkan sjk azali huhu..so sha u must been srong,live the life while ure young takkan sbb cinta kau rapuh mcm ni..aq tkut klau aq trlalu kuat aq akn buat smthing kt dnial..aq tkut skitkan dye..sbb tu aku diam,snyum selagi mmpu,senyum slgi dea happy..ya allah thu x betapa happynya bile sha tgok dnial happy rse mcm klau sha pergi pun sha akn pergi dgn snyuman..tp sye tanak pgy tgglkn awk lgy no no no..i'm just said that.ktentuan allah spe thu?tgok dye semyum aduhh rama2 dlm hati ni trbang indah skli huhu..sha please jgn jd bdak kecik nk mngde2 jeles chill lah..spe x knl amani?mamat poyoooooo yg da curi hati sha ni..huhhu jge hati sye baik2 awak tkut pecah,retak dah x brnywa da sye nnti..semua pon geli thu x..kate mule2 bdak nakal ni jadi pngawas psat sumber.ulang suara psat sumber haha..amsya tu siap gelakkan aq..chett podah ingt aq jahat sgt ke..second sbb nisha da pndai setia ni dgn danial plak tuhh..bkn prinsip aq ke dulu '15 boy in one day is my perfect life' WAHAHAH tu dulu ahh now kite dah ad dnial woii dnial hehe...JUST NK CKP NI DANIAL SHA SYG AWK SGT :* URE MINE N ONLY MINE...sha chill dah takmo2 sedih ni akan mmbuatkan keruntuhan rumah tgge haha bak kate nieyl lol..pndai hubby aq ni pujuk..

dear heart please be strong

bismillah,assalamualaikum nxt post hehe rjen plak aq mlm ni uhmm..GUYS AQ NK TYER AP RSE BILE DPERBODOHKAN OLEH ORG YG KITE SYG,SAKIT?SUKA?BEST?..aq cbe berubah.setia pd yg satu untuk kau aq x prnh layan llki lain even kdg2 aq nakal dpn kwn2 aq tp diorg ingtkan sha uhve dnial ingat sikit.;) trus aq rndu kau time tu nk sgt jmpe..da kali ke3 awk buat sye jeles hehe tahniah..ap prasaan awk?bodohkan sye hehe dpt tgok awk buat mcm tuh..i'm not baby dnial yg xde perasaan i'm human i'm alive..hidup HIDUP WEY HIDUP ;') TP MCM sampah :( msty kau gelakkan lps bce ap yg aq luah yeah bodoh aq taktau nk luah kt spe sbb rse mcm erghhh n yeah u will think eey sha ni asl cpt jeles ni kwn je pun.danial ingt kite dulu pon kwn kan? :') BOYFRIEND YG BAIK DEA AKAN BUAT SEMUA POMPUAN JELES KAT GIRLFRIEND DYE BKN GF DEA JELES KAT POMPUAN LAIN ARRACHI DNIAL...OUH YEAH MYB AQ TRLALU LTKKAN harapan yg tggi dlm hubungan ni..kau?dnialkan chilla hdop pnjg lagi just hve fun.u don't know me dear u dont' know at all...pelik kan bru 16 kau da psg angan2 untuk nikahi aq :') kau sweet sgt n aq pikir main2 then one day aq trbce satu article llki yg ajak gf brkhawin tndenya dea serius...n i ouh yker okey2 aq pun hurm dah x nakal2 da trus ltk nme kau yg pling indah dlm hdop aq.guess what i really hope hbungn kite kekal x kesah la mse lalu kau mcm mne..kite sme je as human enggak ad bedanya :) prnah buat slh..myb ini KARMA aq kowt.sbb penah skitkn hati llki..ya allah skitnye x trhingge..sgt bodoh jd hamba cinta..okey aq da jauh mnyimpang.slgi ad allah aq kuat aq sabar aq redha sbb allah bgy ujian kat bdak kecik comel ni sbb pernh !@#$%^ suatu ketika dahulu..klau la aq thu skit mcm ni aq takkan buat ya allah ;( nisha nk jd bdak baik,takmau nakal2 :(.

nightmare

bismillah,heyy sasha bck.assalamualaikum :') aq always update psal danial kan huhu sbb why?sebb aq syg dea sgt..tak pernah terpikir pun nk sakitkan hati dea..klau ad nieyl saya minta maaf key :') bisala mnusia x perfect kan dear ;)