Tuesday, 10 December 2013

"A DAY SHOULD BE REMEMBER"PART2

OKEY SHA BCK HEHE..okey then huhu aq pon ikut la dea usung skli ngan present untuk bday boy aq ni..hihi malu nk bgy dohh..tkut dea tanak ke tkut dea buang dr tgkt atas ke haha..okey enuff..yhen ikutla dea okey dea bwk aq g tmpt ahhhhh snooker..key senanye xdela seram mne pon haha..ad stu table tu pkcik yg grr bnci2...kjp ck astaghfirullah sbb bola x msuk skjp ckp cilake eeyhh nk je aq smackdown..nseb ade dnial control ah sikit enn hahha.key then tgok ahh fuyoo pndai je diorng main huhu..dnial men ngan syamil,,hebat2 la dua org mamat ni fuyoo2 aq eksited sneanye..OKEY FYI DADDY SASHA MMG X SKE DUDUK HEHE..N CN STAND ALMOST 2-3 HOURS..yehh thats me.,uhmm..main2 nye main pastu irfan dtg n i omg dea pon ad :) hehe..kwn2,,uhm untungla ad kwn aq sorang je key POMPUAN DM TUH GRR.danial,syamil ngan ipan da mcm abg,bdyguard aq dah hehe..pastu haish ni yg uhuk2 trbtuk sikit..ipan ckp kt nieyl wey sruh la ADIK KAU DUDUK..eey aweq kau hehe..grr adikk2 okey tkpe ipan thula tggi aq trlalu cute err..smpi hati..okey bai tacink ngan ipan sthun 6 bulan huhu gedik plak..key they start smokng n aq allah mintak nyawa2....ahhh asappp..errr..okey cool gk men pool ni..okey ddy kite set nnti kt umah sndiri we will buy pool okey..buat post seksi syamil tuh haha...ambuii syamil buat post seksi tau guys..awmm..eyeyeyeyeye..--" okey lps tuh otw nk g tasik hehe..awww wey DADDY KAU THU X AQ MMG DR KECIK TRINGIN NK G NGAN SOMEONE SPECIAL..TP SPECIAL TU MKSUD NYE YG LLKI LAH YG PNTING TP BKN COUPLE YELA KCIK2 MNE THU CPLE ENN,HEHE dan aq rse hati aq mcm da complete lps lpk ngan dnial kt tsik tu mcm harapan aq da trtunai ouh dnial adekah kau or yg sllu aq rndu time kecik2 dulu hehehe cume kite x brksmpatan nk jmpe huhu..kbye haha..key syamil ngan ipan duk bside ktrang tp jauh sikit ah enn haha..merapu2 ipan haha nk tebang pokok la berenang lah,,lahai,,ahh cn i cll u brother ipan n brother syamil..sbb korang nmpk mcm err dewase sgt hehe,,tunang aq tayah cite ahh mmg dewase spnuhnye hehe..key dah agak2 pnas cahaya mtahri tu kitorang gerak ah kompleks hehe sbb aq nk beli buku huahua..key aq jln dulu kt dpn yg len kt blkg haha kan da ckp mcm bodyguard ya allah bestnye hehe..hahakey jln la smpi nk lntas jln brula dnial ad kt sisi aq ehumm syg rupenya ingtkn nk biarkn je tunang dye ni jln sorang2 errr..key jln la,,alhmdulilla harinie baik la plak enn tak ogg tgn huhu,,haram thu ermm aq thu haram ya allah dosanya..haishh aq sptutnye yg skolah agama ni nsihtkn org tp aq yg buat grrr,,tp tu dulu ahh,,skrg da ubah mne yg silap...hehe aq tnak dnial dpt dosa ayah aq uhmm ayahh,,abg aq aq tanak org yg aq sg msuk nerake sobsobsob,,TO BE CNTINUE

No comments:

Post a Comment