Thursday, 19 December 2013

trolololo

erm salam hye huyy -.- cha here,,annyeong,,key aq bosan tahap batu bata nak kena sepak phewww...nak kluar nak hangout ngan kwn ngan para boyfriend chett para bhai tkdela dnial corang je boiprengg i lulz..mcm siod mcm gampang je sobsobsob aq nak renew blog tp ad beberape mslh yg x dpt dielakkan hurm unni phea i need you unni help me,,uhmWEY AQ NK ONLINE WECHAT WEYY NAKKKKKK ughhh damn bpe minggu da x bkk,,ah bngang gila rndu oppa :'( andy nme dye satu satunya abg yg pling stylo yg aq ada..okey let me introduce..oppa andy ni actually abg angkat umo dye erm 21 like that sobsob sumpaa aq rndu kau andy sumpaa..bile sha nges oppa nyanyikan,,ajak g kluar la pegi playground haha see sbb aq syg oppa sbb dea anggap aq ni anak pompuan dye huhu yg berumo satu thun..aq pnggil dye daddy andy hehe,,daddy selalu cite ttg mummiey a/k/a aweq dye la kan..huhu aww theyre sweet..daddy sllu ckp cha lgy lawa + cute dr mummiey dye haha kejam nye kau abg oiii.-.- aq pnggil abg andy daddy huhu aq anggap dye mcm uhm bapak aq je huahuahua jahatnyee..ala umo dye pon da 21 da kerja arkitek lgyyy wohoaa..aritu ingt nk kerja cha ckp kat daddy,,then daddy ckp biar daddy cari krja untuk baby anak ddy yg cute ni huhu..disbbkn bby cute n rendah hua kejammnye abg spelahnihh..so ddy sruh aq kerja kt kdai buku member dye..ermmm aq tolak sbb aq thu nnti msty dye nk jmpe aq 24 jam haha :p daddy baby rindu daddy :'( tp bby rndu menantu daddy lgyla hew2 danial :* i think so kite akan bertemu afta hbes spm...uhm n i will get bck my blackberry tanakkk aq nk tukar iphoneee :D..daddy jnji nk blnje secrettt hehe yeayy..ingat lgy ayat daddy :';( morning princess daddy..ure beautiful tday n forever,,even kilat ke gmpa bumi ke ddy still akn wish all sweet text kat bby ,,aduhaii sweetnye abg andy oii.,,dan dye sllu jujur ngan aq sllu ckp dye syg aq lbih dr mummiey dye grrr lawak ke daddy oii marah sweetheart then dye kate ah biarla u will always be my baby,,<3 then dye sllu nsihatkan kat aq jgn curang belkg dnial dye x ske dye marah..lahai daddy bby x curangla,,bbyni seorng pompuan yg setia tau hihi..frst time jd makwe dye sha rse moga dea jd yg terakhir tp x sgke jd mcm2 ;') but still what cha still tggu dnial berubah,,berubah yg hati dnial akan sllu jd milik cha yg seorg je,,cha takmau kongsi hati dnial ngan org len..KEY TUTUP BUKU LME BKK BUKU BRU..klau ad wechat ni aq nk cerita smua kat ddy..DADDY I IN LOVE WITH DNIAL DDY RSTUKN HBUNGN KITORANG EYHH DADDY DGR TAK NI DADDY :'( DADDY SLLU CALL BBY MLM2 TP BBY TAK PERNAH ANGKAT SBB BBY SYG DNIAL BBY TANAK DGR SUARA ORG LEN SLAIN DNIAL UHMM,,mcm gedik je dpn daddy lan hehe tp ddy syeni x kesah tau guys dye lgy suke -.- pelikkan klau bapak btul dah lme kena penampo hahaha..

No comments:

Post a Comment