Sunday, 1 December 2013

nieyl xoxoxx

bismillah,,saya thu danial sye tak curang,dea baik,dea cute,dye setia cuma yeh nisha ingat ni llki dgn prkataan NAKAL takkan dpt dpisahkan sjk azali huhu..so sha u must been srong,live the life while ure young takkan sbb cinta kau rapuh mcm ni..aq tkut klau aq trlalu kuat aq akn buat smthing kt dnial..aq tkut skitkan dye..sbb tu aku diam,snyum selagi mmpu,senyum slgi dea happy..ya allah thu x betapa happynya bile sha tgok dnial happy rse mcm klau sha pergi pun sha akn pergi dgn snyuman..tp sye tanak pgy tgglkn awk lgy no no no..i'm just said that.ktentuan allah spe thu?tgok dye semyum aduhh rama2 dlm hati ni trbang indah skli huhu..sha please jgn jd bdak kecik nk mngde2 jeles chill lah..spe x knl amani?mamat poyoooooo yg da curi hati sha ni..huhhu jge hati sye baik2 awak tkut pecah,retak dah x brnywa da sye nnti..semua pon geli thu x..kate mule2 bdak nakal ni jadi pngawas psat sumber.ulang suara psat sumber haha..amsya tu siap gelakkan aq..chett podah ingt aq jahat sgt ke..second sbb nisha da pndai setia ni dgn danial plak tuhh..bkn prinsip aq ke dulu '15 boy in one day is my perfect life' WAHAHAH tu dulu ahh now kite dah ad dnial woii dnial hehe...JUST NK CKP NI DANIAL SHA SYG AWK SGT :* URE MINE N ONLY MINE...sha chill dah takmo2 sedih ni akan mmbuatkan keruntuhan rumah tgge haha bak kate nieyl lol..pndai hubby aq ni pujuk..

No comments:

Post a Comment