Sunday, 22 December 2013

the sad story ever after :')

hye assalamualaikum.hurm sha here hehe..harinie g hantar kak aida my sista ke rumah pngntin blah llki..n wow frst time duk meja vvip hehe,,,:)sukenya dpt layanan umphhh gituh huahua,,okey pergi pun sbb hntr kakak sulung kan humm..idk tday sha rindu sgt ngan dnial sbb dah 2 hari x tegur dye hehe eksoted gilaaaa nk bkk fb eksited nk tegur dye hnye allah je thu..:') sblum g knduri bkk jap fb x smpi 3 minit kne off nk gerak g kapar..spnjg knduri tahan jela dlm hati merindukan dye..n aq asyik fikir je dye rndu aq x,,dye nk chat aq x even semua yg ad dlm knduri tu aq teranggap muke dye gila right huhu sbb what sbb aq rnduu..n blik tggu mlm sbb nk online even aq penad aq tetap on aq nk usha dye aq nk tgok ap tunang aq buat hrinie..it just alhmdulilla dye baik2 je smpila ad stu status tu aq perasan dye mcm jeles..jeles?dgn spe aq ker..trus aq tringt psl andy..msty dnial da  bce..okey tnight rnduu sgt nk dgr dye pnggil syg :') dye cute pnngil mcm tu,,malangnye dye tgh marah marahkan aq yg bodoh post psal abg andy..:'( stiap yg dbalas tak dtulis pun prkataan syg mcm biasa,,marahnye dye kat aq huhu..aq sabar jela pujuk dye,trgkan kat dia,,ouh got it slme ni dye ad bnda yg x puas hati dgn aq what is it..am i bad ouh allah...n mlm smlm aq mimpi aq takkan pgg phone smpi la lps kahwin sbb hntaran dye ad beli phone kat aq..hee is that sweet :') mayb tu mimpi sbb nk tunjuk yg aq ad skitkan hati dye..ouh sye minta maaf tp lillah sye xde yg lain it just u..stiap yg sy tlis sy berhati2 sbb tgh panas kan tkut sgt prkataan yg x sptutnye trkluar,,dan itu akn mmbuat kan cha mnyesal seumur hdup..n ap bnda yg awk tak puas hatituu ermm,,takutnye sye da mle takut ap yg sy dah buat slh kat awk..takutnye sye kat awk mlm ni takutnye sy jnji x buat lgy dah :'( senanye sye rnduu awk sgt nieyll sye nk chat ngan awk nk wc ngan awk mlm ni..rndu kat muke awk..alahai sha please strong jgn nges..

No comments:

Post a Comment