Sunday, 1 December 2013

dear heart please be strong

bismillah,assalamualaikum nxt post hehe rjen plak aq mlm ni uhmm..GUYS AQ NK TYER AP RSE BILE DPERBODOHKAN OLEH ORG YG KITE SYG,SAKIT?SUKA?BEST?..aq cbe berubah.setia pd yg satu untuk kau aq x prnh layan llki lain even kdg2 aq nakal dpn kwn2 aq tp diorg ingtkan sha uhve dnial ingat sikit.;) trus aq rndu kau time tu nk sgt jmpe..da kali ke3 awk buat sye jeles hehe tahniah..ap prasaan awk?bodohkan sye hehe dpt tgok awk buat mcm tuh..i'm not baby dnial yg xde perasaan i'm human i'm alive..hidup HIDUP WEY HIDUP ;') TP MCM sampah :( msty kau gelakkan lps bce ap yg aq luah yeah bodoh aq taktau nk luah kt spe sbb rse mcm erghhh n yeah u will think eey sha ni asl cpt jeles ni kwn je pun.danial ingt kite dulu pon kwn kan? :') BOYFRIEND YG BAIK DEA AKAN BUAT SEMUA POMPUAN JELES KAT GIRLFRIEND DYE BKN GF DEA JELES KAT POMPUAN LAIN ARRACHI DNIAL...OUH YEAH MYB AQ TRLALU LTKKAN harapan yg tggi dlm hubungan ni..kau?dnialkan chilla hdop pnjg lagi just hve fun.u don't know me dear u dont' know at all...pelik kan bru 16 kau da psg angan2 untuk nikahi aq :') kau sweet sgt n aq pikir main2 then one day aq trbce satu article llki yg ajak gf brkhawin tndenya dea serius...n i ouh yker okey2 aq pun hurm dah x nakal2 da trus ltk nme kau yg pling indah dlm hdop aq.guess what i really hope hbungn kite kekal x kesah la mse lalu kau mcm mne..kite sme je as human enggak ad bedanya :) prnah buat slh..myb ini KARMA aq kowt.sbb penah skitkn hati llki..ya allah skitnye x trhingge..sgt bodoh jd hamba cinta..okey aq da jauh mnyimpang.slgi ad allah aq kuat aq sabar aq redha sbb allah bgy ujian kat bdak kecik comel ni sbb pernh !@#$%^ suatu ketika dahulu..klau la aq thu skit mcm ni aq takkan buat ya allah ;( nisha nk jd bdak baik,takmau nakal2 :(.

No comments:

Post a Comment