Thursday, 13 November 2014

spm

heyy salam..wahh im face of spm dehell im f5 right now??shittt -.-...key zaman persekolahan nk hbes :'(..im not ready yett..aq tanak msuk universitiii tanakkkkk..mke x cam bdk u pon ngko thuu..kwn ayah pon ckp ni darjah ke hah dgr tuu dgrr,,so how cn i faced the U,,,,kbye hurmm..key nk dkt2 exam nila aq strt ad kwn bru..well life should need a new friend right but nvm xendra is always number one..sue,amir,oke stakat tu je dua mnusia ni yg sekepala dgn aq..^^
well kawan lgy pnting right dr boyfriend..kwn akn kekal but bf klau gado sikit pfffftt ok haha..hows danial?uhm xoxo la aq okok je dgn dye,,eventhough now da lme gila x jmpe ..txt pon ala kadar..ehh hengko ske bile tgok bf hengko pgg tgn pompuan lain.mmg la hati da maafkn tp x mudah nk lpekan..ayoyoyoyo..ahh lantakla x kesah ponnn ;p.cuma bila nanti kau x jd milik aq dah kita jnji kita akan kwn selamanya tauu dun worry la aq akn attend wedding kau dgn nadhia hahah..defuckk..macam mne la aq bolehh syg kat kau dulu,,,syg dye kuatt sgt sorry to say la skrg uhm still ad but kureng la..both pihak slh kowt,,aq dgn study nye kau dgn kwn kau..hell yeah kite cm lngit ngan bumi...aq kan x pndai nk tarik prhatian kau aq ni sicomel yg nerdy wink2..kau terus trg jelah kau still syg ke dkt aq haha..klau x ckp jela aq okey je man!!pliss men jgn anggap aq ni ikat kau,nonono..klau kau berubah hati kau ckp dkt aq ye bruhh..bgy aq tgok dulu pompuuan tu cmner,,klau okey aq lps kau ye syg :')..aq thu kau penad dgn aq kan..aq da x layan kau..cmner nk lyn syg uii ,hati aq hncur :'*,aq hurmm rindu danial aq yg lame dulu ^^..dye cute sgtt,,tak prnh nk kerek2 dgn aq,,iyekan je ap salah..x prnh sruh aq diam klau aq blablabla..mcm aq je slh yg time kat library tu huhu..kau pon x tegor aq time kt tgge..okey x pe aq je slh huhu..nk menang hamikkk..la sygg,,tp kan weyy nak lpskan kau aq x kuat sbb mayb da lme sgt kowt relay nii..aq xde niat nk lpskn kau sumpaa..tp aq rse cm aq err membosankan kan kan kan huhu..sbb aq nk fokus kt spm dulu lps tu boleh la aq lyn kau baikkk punya..tp kau cari KAWAN baru huhu..ok x slhkn kau go ahead bby,,

Saturday, 6 September 2014

serabuttt

cptla exam sha nk release tension..its so normal when a girl in lahv,,
just dont bother about them..!!
serabutttt
wanna holidayyy

awak?saya?uhm

hey..semua x agree ngan relay ni haha :')
mcm langit ngan bumi ah ape ah ape ahhhh
nisha trlalu cantik untuk dye trlalu baik untuk dye,,hurm apeni wey apeee..
nisha cantik even comel sbb tu danial syg nisha,,dye x prnh dpt aweq mcm nisha yg ala2 ustazah ni..dulu aweq dye rempit2 je,,
alahai sy syg danial sbb hati dye,,sumpaa klau kau knl dye kau akn trik blik ayt kau,,
nisha x prnh brcinta sgguh2 kan bila danial ckp sweet je nisha berada d alam lain kan..nisha percaya ke ckp dye,..
wey i da dating ngan dye setahun lebih n he's okey,,he will b a good men fr me..
mse silam sye pon x sebaik mne..just wanna open new story with new guys,.
ap mksud nisha percaya ke ckp dye?
of course i do..

what?

ya bij hurm key since b3 full bolela update^^ wink2
hye sasha here..miss me bloggers?me miss u more :*
okey hatini x sdp :')
there was a girl da lme dye im.^^frst dye ckp getbck ngan dany ke?* pe msalah kau doh
me:err takla da lme couple la why ah
she:nthing.form bpe eyhh?
me :f5 ^^
she:ouh akk la ni huhu
me :ahh haha cenggitu ah..awk spe?
she ..:sye *blablabla
me:ouh hehe ntky,dah lme knl dany
she:acting like so eksited says,,ermm knl kt fb je ^^
me:ohh..
she:klau nmpk kite ngan dany mcm sweet sikit jgn jeles tau kitorang mmg cmni huhu
me:*dlm hati ya ya yaa kau spe bijj hah setan -.-msty ah jeles doh bodo bf rapat ngan pompuan.uhm ehh me just act like ehh ahaha takpon dlm hati rse nk pecahkn kepala je minah tu
the end.
pstu a month then dye im lgy cita psl dye ,,ouh dgr jela enn
smlm im lgy
kate aq amik aliran ap..dye amik pdgan,,ouh kesah plak aq,,aduhaii,,pstu dye kate dany pon sme ngan sye hehe jgn jeles tau,,,alahai hadap doh aq dgn aq,,
bodoh ah minah ni..nak danial ckp jgn putar belitkn keadaan,,
bijj ahh bijjj fuck..
pastu add aq kat wechat then ckp ngan aq jgn usha moment dye,,bijj pleasla bnyk bnda aq nk buat,,apsal kau hupdate psal laki aq,,sakai g mampos,,eey aq percaya tau kat danial haishh entahlaaaa.............bodoh ah pompuan ni,,aq bgy kaki kang naya je

Tuesday, 2 September 2014

unconditional

tatatatralalatralal..
MATA DEA
SENYUMAN DYE
GEDIK DYE
GIGITAN MNJE DIA CEWAHH
GELAK DYE
RAMBUT DYE
BDN DYE
TGN DYE
KAKI DYE
PERUT DYE
PP DYE
RINDUNYAAAAA :'(
BILA DYE MEMBEBEL MCM MAK NENEK...:')
BILA DYE STORY NON STOP
LEBIH RELA DIAM SERIBU THUN
SBB NK DGR SUARA EMAS DYE TUH
ORANGNYE GANGSTER LA KUNUN
BILA NGAN AQ,,
JD PENYAYANG GILA..
SWEET GILA
COMEL JE..
DANIAL AMANI JUST FR YOU,
FROM BOTTOM OF LE SASHA HEART..
DID U MISS ME LIKE I MISS U ABG
OUH SHIT PNGILN SYG SGT SWEET AHH MELTING EVERY TIME U CLL ME LIKE THAT
LOVE ME WITHOUT UNCONDITIONALLY

Friday, 22 August 2014

aaaaa hah hye ^^

hyeeeee..ok bye...ehh nono just kidding
hey ssup
smlm bikinin short video yaww from MT pss
hassan be like:ok sy nishalyanna naib pengerusi ingin mngatakan blablabbla.
me:hassan jahattttttt..bijj
haishh...
ok dis week imma in trial lmao...ARAB aq da kelaut harap maklum..cibabi btoll hummm
ok bye bnda tu senanya kena hafal la cha cha machaleleyyyyy
kbye hurmm
ksian hubby aq asyik dtgglkn je huahuahua,,biarla ad can ah dye nk mngedik ngan betina len..haha..kesah plak aq,,eh kesah aq awokk bakal fruit heart sy fr rest of ma life...
syg..kisah cinta kita ni lame kan^^..
swear to god inilah pling pnjg rellay yg sy pertahankan..
thats mean what i lahv u  la pundekk..
haha,,klau dulu 2 minggu la kira xoxox..pling lama pgy couple mlm break haha,,
bingo..sasha in lahv
tapikn fmily sy x ske awk hurmm :'(
dr adik kecik smpi ibuayah,,kuikuikui
hebatnya dugaan ni yg perlu sy tempuhi acewahh...
PESAN SY TOLONG CARI PEGANTI SY^^
TP SY SYG AWK DANIALL :'((((
UWAAA I NOT LAHV THIS SHIT

Sunday, 22 June 2014

SEKOLAH

chicherrr i dont hate going to school
i lahvvv go to school
i just hate tu wake up earlyy la deyyy :'(
its so early
blik till petang omgyyyy222 lgy bpe bulan je shaaaaaaa

Saturday, 21 June 2014

KHILAF

LET ME BRING U TO ABICEYYYYY

LEGA

LILLAH
QAWWI LILLAHI TAALA
MNGES MNGUATKAN KITA ^^
HATI NI LEGA SSYG LEGA MNJELASKN DISINI AP YG X MMPU SY SMPIKN KAT AWK
TDK MNGAPA SY DA BSR KUAT DAN TINGGI
CHILL LA,,HUHU
KLAU SY BERUBAH ITU SLH HURMM
MAAF :'*
HARAP2 MSIH OKEY

DANIAL SY BAIK :")

Aku cemburu , kau tahu kenapa ? sebab aku sayang . Hmm , tapi aku malu . Malu nak bagitahu , biarlah diri aku pendam .
LikeLike · 

JUST WANNA FEEL RELAX

perasaan benci takan penahh ad untuk hang :')

PERASAAN ITU TAKKAN AD UNTUK UNX SBB UNX AQ DA BUAT SPECIAL 
UNX TAU DOK..
SESAKIT MNE PON UNX HNCURKN HATINI
PELIKK!!IA TTP AKN BRCNTUM SEMULA
UNX EX YG PLING RARE KAMI CAPLE..
KAMI SYG UNX DANIAL


ANDAINYA HATI KU BERSUARA
PASTINYA IA AKAN BERKATA
CKOPLA SYG AKU TDK BERDAYA
MNGHARUNGI SEGALA SENGSARA


BERAPA KALI HARUSS
AQ TERLUKAA
BARULAHHHH KAN KU SEDARRR
CINTA KU TDK LAYAKK UNTUK DIRINYAA
MNGAPA MSIH AQQQ SETIA DISISINYA

TDK KU MNGERTI
TDK KU FAHAMIII

SPERTI INSAN BIASA...
AQ INGIN BAHGIAAA
MNCINTAI DAN DICINTAIIII
TIADAAAA DUANYAAAA...
ANDAI TRLMPAU PERMINTAAN KUUU INII...
MAAFKLNLA KASIHH

BIAR NAKAL TAPI PANDAI

YUPP TBH XENDRA SGTLA NAKAL ^^
AQ SKE DGN GROUP NI
MNGAJAR AQ AP TU PRSAHABATAN
DAN PELU MNGELUARKN SAHABAT DLM PRSAHABATAN

ORG MCM KAU MMG X DPERLUKAN DLM GENG AQ
AS SIMPLE AS XOXOXOX
NK BLAJA PON AT LEAST AJK GENG BRSAMA BKN SNDIRI
THULA PNDAI -.-
OUH GREAT AQ AS A PRESIDENT MULAI SAAT NI DETIK NI
JTUHKN KAU BKN AHLI XENDRA LGY ARRACHI :*
KEEP CALM XENDRA WONT HURT U CZ U JUST A BEKASS KEY BKSS
U HURT US OUH U TEMPAH KUBUR SNDIRI

NEW RULES MYB
*NAKAL TP PNDAI
*TAKKAN SNYUM UNTUK BDAK BITCH ^^
*ACT LIKE PRESIDENT MUKA KEREK BUT STILL CUTE TO SEE :*
*OUH PLEASA JGN CONTROL AYU KITE RARE OKEY :*
*INGAT BOYFRENDS TTP PRESIDENT IS MR D
AHLI2 LEN DIGALAKKAN AD NME BF DANIAL JGK HOHO
*KAWEN KAT TMN,
*PNGNTIN POMPUAN ATS BUAIAN
*PNGNTIN LLKI TLONG AYUNKN
AWMM HAHHA

PERBUATAN MENGIAKAN AP YG KAU MENIDAKKAN :(

KDG2 TRLALU BNYK PERASAAN JELES
MMBUATKAN AQ DA X KUAT NK MNGHADAPINYE
MMBUATKN AQ MMBIARKN SAJA HATI NI TRUS DISAKITI
MMBUATKAN AQ DA X KNL DANIAL AMANI KSYGN AQ
:')
HATI NI DAH TAWAR EVEN TGOK KAU LIKE STATUS DYE OR GMBR DYE
SBB WHY
DULU TIME GTBCK KAU JNJI KAU TAKKAN SKITKN HATI NI :'*
HATINI TAWARRR
AQ TKUT SUATU MSE AQ AKN CKP KAT KAU
BIARLAH AP KAU NK BUAT SYG..BLKG AQ KAU BUATLAH
AQ DA X LARAT :'*
SBB AQ X MMPU NK MARAH KAU LGY X MMPU NK KONGKONG KAU DGN POMPUAN LEN LGY
YUPP AQ BUSY TP DLM SEHARI AQ CBE USHA FB DANIAL
ZUPP MCM AD PANAH TMBUS
TP YG PELIKNYA SLLUNYA AQ AKN NGES
BUT NOW IT FEEL DIIFERENT SO DIFFFERENT..

AP YG AQ KATA IANYA LAHIR DR HATI
HATI YG TULUS

TTG CURANG EHH IDOKLE AQ X PRNH CKP KAU CURANG
TP PERBUATAN KAU MENGIAKAN AP YG KAU MENIDAKKAN YA DANIAL


REMINDS URSELF

PLEASE BLOG DYE!!
HEY PEREMPUAN HE IS MY BOYFRIENDS
DONT U DARE CHAT WITH HIM
DONT U DARE LIKE HIS STATUS

TAPI AQ X LEY HALANG KAU,
SBB ITU LAMAN SO-SIAL KAU

N U DANY U PERNH CKP U XDE PAPE NGAN DYE
OKEY FINE I TERIMA
^^
BUT U THU BILE I JELES IT MEANS SATU HAPAK PUN I TANAK TGOK U TLIS OR LIKE OR WAT EVA U HIT SOMTHING ABOUT HER..

TOLONGLA KMBALIKAN KEPERCAYAAN TU YG DULU
TLONGLA KGN SAKITKAN HATINI LAGY

LIKE SERIOUSLY AQ NISHA SASHA BNCI TYRAA HUDSONS OR WHAT EVA HER NAME WAS
FHM X BNCII
KAU SYG AQ KAU BLOCK DYE,,
TU JE SIMPLE AS XOXOXOX

LYRIC

TUHANNN
BENARKU CINTA DEA
BERIKANLA AQ HIIIIIDUPPP
TAKKAN KU SAKITI DEAA
HUKUM AQ BILA TERJADI :'(

AQ X MUDAH
MENGAKU KU CINTA
AQ X MUDAH MENYATAKAN
AQ JTUH CINTA

JUST A LYRIC

CHUCHU

CHUCHU kereta pi nanak lalu chuchu2
lol dah knp
keyy hurm ntah pffftt
tdo jom meowww


aq mmg pencinta llki
nmun ku bkn buaya
yg setia pada seribu laki
ku hanya mncintai dia..dia
hahah gila

HBES NI GUA PUNYA WECHAT ADUH AYT ROMANTIK DYE
INI HATI MANYAK PANAS DOHHH
KNP AJA BRLAKU MCM NI
ADUHH

FEELING TO TYPE DIS NIGHT HURMM,,

ANYONE

Apa yang istimewa tentang perempuan adalah
walaupun air mata mereka membasahi pipi ,
Mereka masih lagi berkata " Haha ,saya
Okay." :')

Friday, 30 May 2014

jgn busybody

heyy please la kau tu cume kakak angkat  jgn sebok ttg aq..
aq da bsr la bkn nisha yg 5 thun kecik2 dulu,,bngong,,
dan jngn hina ibu aq la sundal..ibu aq x slh aq yg slh aq yg bngang aq yg x reti jaga maruah klurge..jgn hina mak bapak aq,,bodoh fuckk!!!..even post tu public tu umum pikir aq bodoh x reti nk bce tarikh yg kau post.sehari slps aq ddating ngan danial..eh aq yg slh la lancauu eyy geramnyaa,,bodoh ahh,,jgn la tuduh ibu..ingt sikit kluarga aq da bnyk tlong kluarga kau,,klau x kau kosong,,la haram jadah betol..eey fuck org mcm kauni..fuck kat dahi kau phm,,bodoh ah ahhhhh,,

Monday, 12 May 2014

hurt my feeling its cool

Heyy salam sasha here hehe..ya allah asl aq nges doh smua psal amani..u hurt me donioll..smpi mnges haish kuat sgt bnda yg kau buat tu kau tlh robohkn hati nichoo yg sado niii..
Aq thu post tu public anyone cn comen tp cara pompuan tu tlis mcm pffft bngang tu laki aq la p la gedik nga org len nk tlong tliskn plak haiih aq jmpe kau aq kiss kau ketat2 -.-..
Wey klau nk BERMESRA pon please buat dlm DM dont hurt my feeling aq bnci nges sbb laki dafak..
    "Kering air mataku teringat ttgmu"
Aq tkut kau ckp mcm dulu time curang tu hahah:') kau kurang kasih syg dr aq sbb tu kau lyn pompuan lain... klau syg aq kau  kena sabar wey ...sabar selagi mmpu sabar smpi masa kite indah kite dtg♡♡

Monday, 21 April 2014

LET ME SING U A LULLABY

"Aku memang kuat jealous" Kau jangan layan orang lain lebih lebih,, Jangan layan dorang lebih daripada aku,, Aku taknak kita gaduh :'(

trolololo sjk dgn sidia la aq jd jeles so akwardd menn dapakk
sbb em mngkin aq 100 syg dye weng2 kmbang bontot mamat tu dgr key bye

jujurnye huhu bpe bnyk kali jujo daa,,

jujurnye skrg ni klau kau buat apepon aq x kesah sbb uhm ntahla jujur ye jujur niiii...

klau kau rapat ngan pompuan pon aq x kesa sbb that day kau jnji kau xkan skitkn aq lgy wey tp enn kau buat ha ha ha,mmg kau x curang aq thu x aq yakin tp care kau kdg2 hilang mcm biskut care kau ckp jgn rsau psal kau n tanak aq thu ap sakit kau..men aq spe men adik2 ?,semacam dah lemah dan lemah dan lemah,,

honest aq syg kau syg sgt pehh mmg gile la kan bile nisha ckp dye nekad nk doniol jd suami dye,,
jrg beb aq ckp mcm tu kat lai bukn jrg mmg x pernh pon mmg x de nafsu pon dgn llki2 sblum ni ajak khawin bgai..

Perempuan tak suka diabaikan 
Boys , tolong beri perhatian walau sekejap . Sekejap itulah penguat sebuah perhubungan 

bile kau care psal aq aduhh melting bhaiii,,puii..

td kn aq ckp aq usha twitter dulu alahai comelnya kita dulu hehe nk dulu2 punya danial yg gedik yg sudi luahkn ap yg trbuku dlm hati..

sweet sgt2 twitter tu rindu moment tu wuwuuw :'( klau bole putar mse astaghfirullah mne bole sebut klau la sha da blaja hadis enn..aduii,,,
wey ingt x dulu kite prnh gado teruk gila bgai nk mati haha berbabi pehh rare btol blom kahwin da mcm tu..insyaallah suami aq nnti pnyayang kowt mcm danial haha mcm bhai..nk suami yg cute mcm danial

see automatiknye aq nk update bnda lain psal hubby aq yg pndek  cerita ttg dye jgkla memenuhi blog aq ni hhaha
see betapa sygnye aq kt dye,,

bile nk sebumbungg ni woii bile nk sekatil ni gua da xsaba nk buli lu <3
ajet2 mlm prtama nnti nk duk dpn dye nk tenung dye mcm frst date dulu wuwuuw,,lawan mate spe kelip dulu tdo luar hahahhaah,,xla spe kelip dulu kena kiss muehehhe

ahh stiap kali kau pnggil aq sygg wahh rse pngsan then hdop balikk,,uwaggh wey danial aq sayang kau la deyyyy  pundeyy..






ku ingin engkau mngerti betapa kau ku cinta..hanya dirimu aq bersumpaa kau akan ku jaga,,smpi mati,,
okeyy bla2 tu lirik hehhe,,okey lets talk about uhm about what eyhh hurm no ideaaa,,alahai ideaa please come aq tgh free nk mmpus ni kbye,,

A STORY :/

salam,,ok hyeee huhu senanye aq pon da lkpe aq ad blog hahah busy yg amat puii,,,key update pon semate2 sbb danial nk usha cite bru kikiki comel la kau pendek dahla pendek comel plak tuhh..dah kena rogol ngan aq bru la kau thu hahaha ok cb ap la aq merepek sjk blik kem tu aq super duper eksited tahap dewa nk tgok dunia untuk hari yg keseterusnya..bygkn kt klas adela mamat sekor tu ske usik aq n lps blik kem tu aq rse cm ad smngt bru aq bls blik mmg qaw2 la aq ckp enn dye kena hahah okey dafukk nisha is here,,so beware of xendra,,to danial to be honest,abg u da bgunkn nisha yg dulu yg sy anggap da mati selamanye,:'( tp u bngkitkn semula dye knp knppppppppp..klau kau bce ni niey jgn tyer ap sbb aq mmg takkan jwb..cuma aq minta tlong maafkan ap yg aq dah buat dan yg akn buat,,knp kau buat aq mcm ni nieyl thu x aq syg kauu sgtt sgtt2..hurm hatini trlalu syg dkt danial :) danial comel danial hensem,,danial..cinta sblum nikah mmg bnyk dugaannye kn syg :') sbb dea x halal untuk aq lgy,,n ihve mke myself promise ure the last danial..be my imam fr sure one day,,sbb aq x ske perasaan ni skrg perasaan 2 bodoh cb aq x ske..just a hint..perasaan bnci aq kt kau bile txt lmbt and ttbe akn ad someone yg txt aq dan hppykn aq,,aq x ske bnda tu x ske knp bkn danial yg hppykn aq knp..of course la ble someone ad lmn sosial dye akn brkawan..TP ABG I NEED U THAT TIME TBH RINDU ABG SGTT SEMINGGU TGGU UNTUK HARI JUMAAT DPT FHONE KAU X TXT ORG LEN YG TXT WADEHELLL..

Sunday, 16 March 2014

klau syg ckp

AWAK YE AWK KLAU SYG DEA PLEASE CKP JGN SMPI ORG KE3 AMBIK DEA,,KEY CITER CINTA PNDG KE2 AMATLAH SEDIH BGAI NK MMPOS.LOL,,for a moment seyes aq fall in love with who with my hsbnd la amani the sakai,,hahah

Friday, 14 March 2014

isi hati anak uncle razaman yg super cuteeeee..

okey hye hollla wadddduupp dude..eh salam ermm..aq aq hhurm aq senanye aq pffft aqqq hurmm aqqq,,*sha kau nk kne tampar ke lol..okey aq justttt meowww lapaaa..hurm gastrikk cb lerr..aq rse kan aq rse mcmmm single ha ha ha lawak kerr..dapakk..hheyy i'm alive b i'm aliveee..nk tggu aq mati rsenya bru kau hargai kewujudan aqqq..aq ignore kau sbb aq nk kau rinduu aq..WEY DAPAKK ENN PERASAAN BILE KITE RINDUU SESEORNG TU MCM NK LAWAN NGAN ULTRAMAN KUASA 3 CIUM NGAN POKOKK.-.-TP DIA MCM XDE HATI :') AQ RSE CM HA HA HAMBARRR,,WEY BODOH AQ SYG KAU TUJEE...TAYA CKP SYG LA KLAU DA HAMBAR F***..AQ SNTIASA TGGU KAU UTK RINDU AQ SENANYA HARHARHAR,,CKUP HNYE TGOK 'LAST SEEN' DR TEXT KAU AQ DA HPPY..EVEN TANAK BLS HUHU KAU STILL TGOK KN SYG..senanye aq bnci perasaan mcm ni perasaan yg aq rse bf aq senanye da jauh dr aq..sbb dr situ akn mncul  org ke3 ..:'( seboleh2nye nk elak tp wey cb aq ad perasaan..setough2 aq aq ad perasaan tau hah ni yg nk nges ni ,,aq klau da bnci selamnye aq bnci kau thu x,,aq sukar memaafkn tolongla fhm,,even busy sklipun just txt me aq fhm,,:"( aq bkn bodoh la bodoh,,HOW LONG WILL I LOVE YOU SYG..AS LONG AS THE STAR IS ABOVE U..,,ABG U SAID BEFORE U WOT HURT ME AGAIN..ANDA TIPUU THNIAHH,,PERASAAN SY SKRG X SELESAAA,,UHUK2,,i know u x cheating,,i know my danial well..OUT BYE2,,alngkh bgusnye kau ckp knp nisha tanak chat ngan aq then u will realized u ad buat slh,,:') u will apologised to me hunn,,BILE KAU BCE NI PLEASE BUAT SEOLAH2 KAU X PERNH BCE,,JGN RSE BRSALAH SBB AQ DA BIASE KNE TGGL :') DA BIASA X DLYN,,DA BIASAA,,
jgn biasekn tggl aq tkut aq da trbiase berseorngn,.,:) aq try nk happy without think about u try nk ignore kau smpi bila ntahlaa..

Sunday, 23 February 2014

malas

tawar ahh hambar fuckk -.- aduhhh sakit bhai hati wey sial aq ni spe bgy kau *tgh ckp kt kwn hnye mmpu dlm hati ,,sial ah jaiiii -.- aq ni speeeee bgy kau bodoh ahh geramnye aq on kau cpt2 off menatang ap kau ni...sengall,,nsib aq syg kau kwn klau x EH NI NISHA LA EH FUCK LAA PUII..kau kwn je bkn bff kau x knl aq spe..takkanla asyik aq je nk bgy hint eh bf aq lgy baik ah dr kau,,wey sunmpaa aq penad :'( nk bla bla jela dr hdup aq jgn seksa aq aq ni pompuan lmah gilaa x sggup disakiti kwn sndiri lgy2 aq mmg syg kau..tp mkin lme cre kau buat kite jauh,,jauh n jauh then slps tu kau dtg bgy kata2 mnis jnji baru buat aq lpe mslh kita..ahh susah ah ad kwn ngan betina ni,,mslhnye aq syg dye :'( tmn aq mse aq skit,glak,suka duka,kdg annoy..please la jd diri kau yg dulu sblum aq bla dr hdop kau..u know what syg aq dah jmpe pngnti kau baik 24 hrs ad ngan aq even dye bdak damansara,,wey kwn yg pling dktt ngan aq jrg cntact eh g mmpos la,,sha taya pikir buat semak jee,,ure still young right :* no one know me..even dnial pon taktau aq ni camna :* sbb aq ni berahsia kn senget :* aq skit sorang2 aq sedih sorang2 aq mrah sorang2,,sbb ap klau aq gtau kwn especially kau,,erm hambar kau x amik kesah pon enn..klau ckp ngan dnial dye ckp aq mngada gedik :') huhu x pe aq da bsar,,taya ah jge hati aq,,aq terase ngan dnial senanye tp da syg aq diam jelakan..klau x da lme bntai,,ingt aq tkut pikir aq syg dye je,,kau thu x skitnye hati aq downnye diri aq time aWk ckp sy mngade2 :') sy jarang mcm tu tau huhu tu bru sikit sy luahkn kt awak,,sbb tu sy tanak crite kt awk..tkpe nisha kuat,,sy nges sorang time tu rse nk luah kt awk amani tp tkut awk ejek sy mcm,;'( kat sp lgy sy nk luah tkkn la ibu ayah pdhal bnda ni psl kwn/hidup/,,kt allah je sy mohon sbb dye sllu ad ngan sy wktu mlm :')..n i guest korang semua x fhm aq sbb tu yg x knl aq akn ckp mke aq kerek sombong ahh haha lwk la siall..tp bile da knl bak kate kwn aq smpi tanak kwn da ngan aq aq ni sgtla peramah gila senget huhu :* sygg sy sllu usha wall awk x prnh miss pun :)sbb rndu ni sllu untuk awk..kdg2 sy tyer who am i to you?klau awk ad mslh awk x prnh cerita bgyla pluang sy nsihtkn aw pujuk rajuk awk yg comel tuh kite ad hubungan kn syg?bkn kawn jauh right :'( knp anggap sy mcm org asing knpppp..aq thu aq bknla pompuan yg sllu care psl bf dye trus trg aq ckp aq busy,,busy nk dptkn 10 a aq tu kau fhm x klau aq x dpt semua pndg rndah :'( aq takmau bnda tu trjd ckop la dulu aq buat diorng sedihh,,,aq cuma boleh minta allah je jge kau dnial..trpulang kt kau nk curang ke apeke tanak syg aq cinta kau da pudar ke,MMG SLH AQ PUN KN X JGE KAU :* NAK TAHU TAK AQ RSE KAU TAKKN PERNH KNL NISHA LYANNA HAHA SBB AQ NI BHYE SIKIT BHYE DR SEGI AP AHHA SYUHH RHSIA..:*..TLONG HARGAI KEWUJUDAN AQ B4 AQ PRGI SELAMNYE DAH LME AQ X RSE NIKMAT BRKWN TU SINCE AQ PINDAH SKOLAH :(
N AQ TKUT KLAU AQ YG BERUBAH SBB SKRG DAH 35% AQ BERUBAH,,BERUBAH AP ADELAH :'),,,WEY X KESAH PON KAU A KWN YG BRU CUMA JGELA HATI AQ BUAT BAIK NGAN AQ CKP TRUS TRG NGAN AQ PASTUH KAU NK BLA KAU BLA LA :) AQ X AMIK PORT..sbb aq da adkwn bru,,tp dye tu cm baruah sikit -.- nntila aq prbetulkn kapla otak dye -.-
dahhh ahh mls nk citaa mlsssss ahhh stresss puiii

da hell

someone told me...time tu tgh sembang ah kann..pstu dye ttbe ckp sha dnial takkan pernh thu kau spe n prgai kau cmner haha..kau iron lady..x semua knl kau..me:haha bapak kau -.- ntahla sah nme pon boyfriend aq mstyla dye thu aq sengal lainla klau dye mmg x amik berat kn hoho..muahh setepek..damnn

Saturday, 15 February 2014

future with him

ermm key aq senanye xde mood nk tlis haha..seyes not in mood blogging emmm...pfffffffffffftttttttttttttt bnda ah aq ni

Tuesday, 11 February 2014

hurt attack dushdushhh

tak pernah kau ckp aq mngade..aphal grrr marah niii sengalllllllllllllllll....klau aq mngade2 ngan org len nak cissss...danial jahat,,,kejammmmmm....nak cubit pp kau smpi lebammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..ahhhh geramnyee

Monday, 27 January 2014

ibu kate:jgn konkong selagi xde ikatan,biarla dea nk brkawan dgn berap rmai pompuan pon .biar la dea nk                mngaku single dpn pompuan2 tu,sha boleh cemburu tp jgn tunjuk :) jgn memberontak dan pendam                je semua perasaan tu,klau dea buat semua tu,maknenya hati dea bkn 100% untuk kamu nisha,sbb tu             dea cari yg lain.simpan pompuan lain.doa je bile jodoh sha dgn dea ,dea akn berubah,tngglkn semua             tu,time tu sha nk konkong 100% pon boleh sbb dea da jd suami kamu yg sah.

ayah pesan:kecewa macam mne pon kite,jgn kite brdendam dan bermaki hamun,sekrg mungkin kite bnyk kecewa.TAPI ALLAH TU MAHA ADIL ,mne tau suatu hri nnti kite dpt bhgia yg hakiki sbgi gnti dr segala duka yg pernah kite alami dan dea terima blsan ats perbuiatan dea..

wallahualam

jom belajar bahasa syurga :)

okey entry kali ni aq just nk share bahasa syurga yakni bhse arab..allahu klau korang blaja bhse arab ni indah tau cth yg aq dpt ummu=ibu klau ummi=ibuku hah beruntungkn klau seorng anak pnggil dye ummi..aww it so sweet mcm daniAl pngil bonda dea ummi..ouh men ibu n mama n mummy still cute what ^^ jgn risau hehehehekey jom le kite surveyy >.<
1. Salam ukhwah fillah - salam persahabatan kerana Allah .
2. Ukhti - kakak atau saudara perempuan .
3. Akhi - abang atau saudara lelaki .
4. Zauj - suami .
5. Zaujah - isteri
6. Assif jiiddan - i'm really sorry
7. syukran-afwan - terima kasih - sama-sama
8. Ukhuwwah Fillah Abadan Abada - persaudaraan kerana Allah selama-lamanya
9. fa'iza 'azamta fatawakkal'alallah - setelah kamu berazam maka bertawakkal lah
10. iinni akhafullah - sesungguhnya aku takutkan Allah
11. mafi qalbi ghairullah - tiada apa di dlam hati selain Allah
12. Lau samahta - excuse me
13. Naltaqi ghadan - kita jumpa lagi esok
14. Ilalliqa' - Moga bertemu lagi
15. Syafaakallah - Moga Allah menyembuhkan awak – lelaki)
16. Syafaakillah -Moga Allah menyembuhkan awak – perempuan)
17. taffadhol - silakan
18. la aadri - saya tak tahu
19. ma fi musykilah - tiada masalah
20. Bitaufiq wannajah - semoga mencapai kejayaan
21. Jazakallahu khairan kathira - Semoga Allah memberi/menambah kebaikan yang banyak kepadamu
22. Wa iyyaka - dan ke atas kamu juga (jawapan utk jazakallahu khairan kathira)@Allahukhairujaza' - Allah adalah sebaik-baik pemberi
23. fahimtum - adakah anda faham ?
24. fahimna - kami telah faham
25. sobahalkhair - selamat pagi
26. ijtahid wala taksal - bersunggguh-sungguh dan janganlah kamu malas
27. La Tahzan Innallaha Maana - Janganlah bersedih , sesungguhnya Allah bersamamu .
28. Kafaa bilmauti waa-'izhan - cukuplah kematian itu menjadi peringatan
29. Bi idznillah , Inshaallah kull khayr ! Ameen , Barakallahu fiek - dengan izin Allah , inshaAllah semuanya baik ! Aamiin , semoga Allah merahmati kamu
30. masa ul khair - selamat petang
31. Tushibu 'alal khair - selamat malam
32. Na'am - Ya
33. yallah yallah bisura'h - mari-mari cepat(lekas2)
34. ismahli ya ustaz/ustazah,uridu an azhaba ilal dauratul miah ?-tumpang tanya wahai ustaz/ustazah , bolehkah saya ingin ke bilik air ?
35. sannah helwah - happy birthday36. ana aidon - saya juga
37. Maas salamah - Selamat tinggal
38. alaa khoirin wa afiyyah - dalam keadaan baik dan sihat
39. nin sain ? - kamu ada dimana ?
40. ayyuhidma alaik - apa yang boleh saya bantu
41. Barakallahu fik - Semoga Allah memberkati kamu
42. Dai'e - pendakwah
43. Allah ghoyatuna - Allah tujuan kami
44. Ar-Rasul qudwatuna - Rasul teladan kami
45. Al-Quran dusturna - Al-Quran panduan kami
46. Al-Jihad sabiiluna - Jihad jalan kami
47. Al-Mautu fi sabilillah asma amanina - syahid cita tertinggi kami
48. Innallaha ma’ana - sesungguhnya Allah bersama kami

taaaaadaaa moga dgn ilmu ni dpt mmberi mnfaat kpd kite yehh insyaallah :*

awak bakal zauj sye saya bakal zaujjah awak

assalamualaikum..huhu just bck from school..masyaallah lgy bpe hari je nk berangkat ke tanah sucii..jom zikir sat pinjam seminit awk ^^ hasbi robbi,,jallallah...maa fi qalbi..ghairullah..nur muhammad...sollallah la ha ila ha'ei lallah..alhmduliila.huhusee simple je kan..alahaii..allahu prsiapn dr segi rohani x msih x mntap lgyni allah huakbar..:( moga lps blik ni aq jd hamba yg lbih bertawakal dan bertawaduk kpdmu..i will pray fr all at there don't worry..include my danial >.<..tringin nk mninggal disana insyaalah dlm husnul khotimah,,klau dah takde ddunia u just want to pray to danial maafkan sye^^ halalkn ap yg awk da beri..mohon lupekan aurat yg sy pernah tunjuk kat awk..dgn awk je sy berani dan x pernh dgn llki mne2 pon..maaf itu khilaf saye mmbnarkan llki bkn muhrim tgok rmbut saye,sntuh sy..allahu..sy x mau diseksa diakhirat kelak,,mohon awk lupekan ap yg pernh dilihat ye dnial ^^..klau sy da tkde KALAU sy akn sllu doakan awk dpt isteri secantik bidadari,seagung saidatina khadijah,secomel aisyah r.a dan anak2 yg soleh dan keturunan yg soleh dan solehah...hidupla awk dgn bidadari tu dgn bahagia dsamping sntiasa mncari redha illahi..AMINNNN HUHU..semoga kite brjmpe disyurga kelak ^^..jika aq msih brnafas ya allah ampunilah segala prbuatan dan dosa masa silam aq yg x terampun tu..:'( ampunila dosa sahabat2 ku,AFRINA,PUTERI,SOFEA,FARAHIN,HAKIMAH,FATIN,KAK LIA,SABRINA,SARAH YASMEN,IZATUR,NOREHA,ANIS DAYANA,FATIN ANISYA dn sesiape je yg mngenali diri niii..dan jika aq msih brnafas dn diberi pluang untuk hdup dgn lbih lama jdkn aq isteri yg solehah buat sidia,jdkan suamiku org yg soleh yg boleh mempimpin kluargaku kelah didunia mhupun diakhirat..salah sy bdak syariah islam x bwk awk danial ke lndasan islam :'( maafkn sy sy khilaf,alpa dgn keindahan dunia yg djnjikn allah msenya hnyelah smentara walhal akhirat itu kekal selamanya...maafkn sye x bwk awk prbtulkn ap yg dilarang oleh allah malah sy ajak awk buat maksiat allah huakhbar maafkn sy..maksiat dikategorikn bnyk jenis bkn hnye mngajak mlkkukn seks bebas ttp mksiat juga boleh brlku jika kite trlalu menagung agungkan cinta kita ni..lupe pd pencipta yg sebenar,lpe pd alquran dan assunnah,,allahuu bnyk nye dosa saya kt awak...ampunkn maafkn sy danial,,kadang mnusia terlmpau lalai dlm sandiwara dunia.ni,,

Sunday, 26 January 2014

nota dari hati untuk someone

Kau tahu? Kenapa aku masih perhati Kenapa aku masih peduli Kenapa aku masih tersenyum Walau hakikatnya aku sakit? Kerana aku masih sayang

Please. I hope. You will never give up. On me.
Putus asa dengan kau? Tak pernah Bosan dengan kau? Tak pernah Penat layan kerenah kau? Tak pernah Nak menduakan kau? Tak pernah terpikir.

aku sedih, aku senyum. aku menangis, aku senyum. aku sakit hati, aku senyum. aku nak tunjuk kat kau, yang aku kuat. tapi tak, aku lemah.

Kekuatan doa. Hati kita sakit. Allah berikan kesembuhan. Kita lemah. Allah pinjamkan kekuatan. Hati kita resah. Allah berikan ketenangan.

Duka di dunia hanya sementara Duka di akhirat selamanya-lamanya Afala Tatafakkarun? Laa ilaaha illaLLaah MuhammadurrasuluLLaah.
Aku nak bahagia. Dengan kau. Sebelum aku mati. Tak lama dah boleh hidup.

Rindu nak otp. rindu nak jumpa. rindu nak dengar kau gelak. rindu nak tengok senyuman kau. rindu nak gurau manja dgn kau. rindu sangat.





Friday, 24 January 2014

ma fiance

hai assalamualaikum^^.>,< okey update sbb rse free cangat2 awmmm..okey its been a day x tegur danial hurmm..ape punya aweq la wa ni kann..AND I AM SO AFRAID IF THERE ARE SOMEBODY ELSE MKE MY DNIAL HAPPY..mke my danial smile when i am not around hogoshh..n hell yeah itu sptutnya brlaku sbb ksian dnial is alone...n he need a love from me but aq busy ngan belaja lngsung x hirau je.oh am i that bad girl..:/
                                                  DAN KU PERHATI DI SUDUT KECEWA
                                                      LENA MU DI PANGKUANNYA
                                                  REBAHKU KEHILANGAN SEGALANYA

Friday, 17 January 2014

hai sy bdak esh piy yemmm

okey bye dgr topik tu cam haremmmmm..puii puii
k aq da f5 hahahhahahaha x lawak -.- kbye
key aq ngn ddy da sme umo yeya were f5 jom kawennnn ehh cm silap je ayat tuh hahah jom spm ahh huhu..
wey serius aq tkut dohh hailaaa dak spm tp mcm main2,,mcm bdak2 mklumla klas aq je special sikit blik awal kitorng 1.45 mreka 3 haha,,apelagi main lari2 la kat blok a yg ad bdak f1 tu lol dr blok f ke blok a alahai..adik tu pndg atas bwh je..wey thula sme tggi aq f5 okey bhahaha,,that girl ckp yker f5 asl men lari2 allaaa takley ke sobsobsob..semnetara aq msih ad kaki lari laa apelagii,,,haitoo..key aq rndu dnial ehh ttbe emm emm emm,,,key thun ni stlh 4 thun aq dok bwh kipas n jd anak raja hahah aq kne duk tepi tgkp eh ad la tyme f2 sha kau dok tpi tgkp usha senior haha key time2 tu tgh gatal lol...key boleh thn la okey dok situ sbb tepi tngkp tu btul2 pokok bkn yg mcm kt sblh sne agak panas sikit kat mpt aq cool je ahh alhmdulilla la..sha jgn rengek2...wey yg 2,3 org please la jgn layan aq mcm baby thula aq cute bhahah,,jgn manjekan aq,,alahai aq pon tringin nk rse matangggg...-.-,,kbye merepek,,,emm rindu daniall..alahai dkt 9 bulan 18 hari da together2 ngan dnial..lol aq emm aq seyes sygkn dea nk jdkan dea imam aq acewahh hahah...x kesah la mse lalu dye mcm mne..sbb dulu devil was an angel..insyaallah selahgi trmmpu aq aq usahakan dea dktkn diri kpd pncipta dea..x bnyk sikit pun jdla..tp dgn care bercouple ni emm emm haram but swear to god i'm his fiance secara islam la lulz...howt storyyy,,kbye anatra aq ngan dnial biar allah je yg judge ermm..
key aq tringin sgt nk pkai purdah ahha but after married la,,huhu spela suami yg sengal dpt aq ni.ksian dea,,aq dahla biasa2 je..x sempurna,,sian bakal imam aq ni,,key i wish that dea akn bimbing aq ah sng cite sme2 mncari redha drnya laa,,n nk hdupkn sunah2 rasulullah yg smkin tdk diamalkn allahu,,nk nmekan our baby nme2 org terdahulu nme2 nabi ke ex nm aisyah?cute kann hehe means putih kemerah merahan.then stiap malam bakal suami aq tu bce quran aww so sweet,,i wish i had kembar hahha,,ambuii melampau..hussain n hussien ahh is that cute :) key nk latih dr bby pndi bce quran klau x nnti abbi dea tkkn beli permainan ntuk dea key sha merepek hahhaha..ayoyoyoyoyo

waiting

key mnggu sayang sy si danial comel ni online mcm mnggu nenek beranak -.-
lmenya syg uii awk g mne hah tampaaa nak lol
klau ad dpn mate ni sy kisssss smpi lebamm alahai


key rindu moment ni ahha berbloging ngan danial ^^

mula dngn huruf  ""A""
AWANANO
AWAN
AWAKAWA
AW
Awak ni
amat comel
anak sapa ye?
ade tuan nya atau x?
APE NAMA AWAK?
ADE 6BER X?
AWAK TINGGL MANA?
 NME SY NICHA LYANNA
NUMBER XDE MAK SY X BGY PKAI PHONE SYE BDAK SKOLA YG COMEL>>NNTI CKGU MARAH KNE RAMPAS SPE NK G AMik klau kne rmpas -.-

tggl dlm umah ah takkan kubur..x ckop amalan lgy nk g jauh dr rumah
KAU DAH KNP?
SENGAL?
SEWEL?
SENG\
ckp jela bodoh
xde spe marah pon
ADE YANG MARAH...DANIAL MARAH...

sakit mental malam ni..
KNP PLAK?
sakit hati jiwa paru2 -.-
MEH SINI I RAWAT..
xnk nnti kne duit
XPAYAH BAYAR DNGN DUIT..
bestu daun?
U JADI ISTERI I :*
saye msih bwh umo harap mklum
ape masalh nya?
syarat nikah x sah
yeke?

anda pasti?
mcm mana dengan orang yang kawin awal 2?
pakai ic palsu ke?
pakai duit kopi?
diorang gatal nk menikah sbb tula..
eleh..itu semua jodoh.. :*
sy tanak kawin ngan nenek
ok fine..
nak cari lain lahtuh
mesti lah :*
hello???
nk cari len npe cari cha lgy -.-
cha ape?
ap ap
ok ..
ape2 aje :*
knp syg dea
dia jahat :*
knp cinta dea
dia kejam :*
dia x istimewa
sangt...

TIDO

cinta pandang kedua :)

ahaha salam guys sasha here awmm..:* key title tuh haha msty trfikir eh nisha ni da ad pakwe bru ke?scandle bru?lol xde la just danial in my cute heart awmm..tu tjuk cerita snenaya haha sumpaaa bhai lawak gila key ad part ni pompuan ni sje bgy kena laki ni sruh jge bobo yaitu seekor ular haha kne bgy mkn tikus n klau bobo stress kne bgy bce sajak dr a samad said sahaj no others sajak hahahaha sumpaa lawak aduhaii..key the nxt day llki tu yg frst tkut da mkin ok ngan ular tu so he decides to open the cage n bersajak la enn..pastu llki tu mngntuk n ttdo bobo pon kuar wah bobo bsr tau gile ahh hahah,,merayapp..smpi la esok pgy si pompuan ni dtg kt meja dea n tyer wuii bobo mne..llki ni tyer adela adeee pstu dea un trkjut sbb bobo da hilang hahah..key brsmbung lol jap je citenya hahah sumpaaa lwkk cute je diorng cute mcm sasha n danial hahah