Friday, 17 January 2014

hai sy bdak esh piy yemmm

okey bye dgr topik tu cam haremmmmm..puii puii
k aq da f5 hahahhahahaha x lawak -.- kbye
key aq ngn ddy da sme umo yeya were f5 jom kawennnn ehh cm silap je ayat tuh hahah jom spm ahh huhu..
wey serius aq tkut dohh hailaaa dak spm tp mcm main2,,mcm bdak2 mklumla klas aq je special sikit blik awal kitorng 1.45 mreka 3 haha,,apelagi main lari2 la kat blok a yg ad bdak f1 tu lol dr blok f ke blok a alahai..adik tu pndg atas bwh je..wey thula sme tggi aq f5 okey bhahaha,,that girl ckp yker f5 asl men lari2 allaaa takley ke sobsobsob..semnetara aq msih ad kaki lari laa apelagii,,,haitoo..key aq rndu dnial ehh ttbe emm emm emm,,,key thun ni stlh 4 thun aq dok bwh kipas n jd anak raja hahah aq kne duk tepi tgkp eh ad la tyme f2 sha kau dok tpi tgkp usha senior haha key time2 tu tgh gatal lol...key boleh thn la okey dok situ sbb tepi tngkp tu btul2 pokok bkn yg mcm kt sblh sne agak panas sikit kat mpt aq cool je ahh alhmdulilla la..sha jgn rengek2...wey yg 2,3 org please la jgn layan aq mcm baby thula aq cute bhahah,,jgn manjekan aq,,alahai aq pon tringin nk rse matangggg...-.-,,kbye merepek,,,emm rindu daniall..alahai dkt 9 bulan 18 hari da together2 ngan dnial..lol aq emm aq seyes sygkn dea nk jdkan dea imam aq acewahh hahah...x kesah la mse lalu dye mcm mne..sbb dulu devil was an angel..insyaallah selahgi trmmpu aq aq usahakan dea dktkn diri kpd pncipta dea..x bnyk sikit pun jdla..tp dgn care bercouple ni emm emm haram but swear to god i'm his fiance secara islam la lulz...howt storyyy,,kbye anatra aq ngan dnial biar allah je yg judge ermm..
key aq tringin sgt nk pkai purdah ahha but after married la,,huhu spela suami yg sengal dpt aq ni.ksian dea,,aq dahla biasa2 je..x sempurna,,sian bakal imam aq ni,,key i wish that dea akn bimbing aq ah sng cite sme2 mncari redha drnya laa,,n nk hdupkn sunah2 rasulullah yg smkin tdk diamalkn allahu,,nk nmekan our baby nme2 org terdahulu nme2 nabi ke ex nm aisyah?cute kann hehe means putih kemerah merahan.then stiap malam bakal suami aq tu bce quran aww so sweet,,i wish i had kembar hahha,,ambuii melampau..hussain n hussien ahh is that cute :) key nk latih dr bby pndi bce quran klau x nnti abbi dea tkkn beli permainan ntuk dea key sha merepek hahhaha..ayoyoyoyoyo

No comments:

Post a Comment