Sunday, 23 December 2012

heyya!!frust gila hanjing huhu

tadaa aq erase mke aweq dea ..coment pliss haha
salam..*ade abg senior kate taleyh ckp assalamualaikum dlm bhse rumi haram..wooah sye bru thu..nk thu lbih lanjut sila bce buku psi form 4..CEWAHH AYAT HEW2 key today sha nk talking2 about dany..pfft mcm bosan kan korang bce chett lantak la aq tgh free ni..:) peritkan kkita dpt thu yg actually boyfriend kita ni da ad makwe..weyh saked bhai hati tapi x pe aq x kesah sbb awal2 lgy aq da thu dea ad makwe sje je aq adakan relay ni coz bg aq dany ni sgt comel n hndsomme..bg aq la bg korang tak thu plak kan..-.-...now dany da lain dea da x text aq da hurm janji lelaki..aq celcom dye maxis tp dulu dea ckp x pe celcom mahal coz cinta kita lgy penting hew2saat tu aq rse dunia aq yg punya..da lme kowt aq x de goodmorning text hew2..ni la first tyme dlm bulan 12 aq dpt dr dany..huhu...bila ngan dea aq jadi lain wey seyes aq x pkai tudung time webcam nmpk x aq  ni bodoh gila pegy bg dea tunjuk mahkota aq yg slame ni aq simpan dgn rapi..guess what coz aq da realy jatuh cinta dgennnn dye..aq thu aq bkn yg prtama bg dea then dea bkn yg prtama bg aq..seyes aq syg dany lps aq break dgn amsyar yg skrg tlh mnjd member kencing aq haha..haish camner la aq boleh tnkp cintan dgan dea..wey kitorang x pena jmpe pon just bertemu dilaman muka buku..allah x bg aq a sbb aq da buat mksiat dgn si dany lettew.huhu hah otak kuning la korang i mean aq tnjuk aurat rmbut aq kt dea bkn bgy body..eyh aq still ade otak key nk bg body aq kat dea..then si dany ni ckp bila dgn aq dea rase mcm kitorang ni dah sah suami isteri dgn aq x pkai tudungnye,pkai spagheti je -.-//bapak r ni sec2 tyme aq tnjuk aurat dkt lelaki org first rizal..hew2 ala tyme tuh zaman jahiliah aq..aq da dididik dgn baik da dktSMKS18 HEBATT tue tp dgn dany je  aq brubah 100% coz what coz i love him so munchyy..aq x kesah hati ni dipermainkn sbb aq dulu playgirl yg slalu mainkn hati lelaki yg btul2 tulus mncntaiku tula..hurm now aq da dpt balsan mcm mne sakitttttnye hati kita diduakan oleh org yg btul2 kite syg.first dgn amsyar sbb dea ske afrina,second dgn dany dea makwe dea aisya and aq hnyelah scandel bgy si dany tuh..seyes aq ckp kat korang dany tu tadela putih mne yg aq nk ske gila gila vavi.ni just dea sgtttt la caring and baikkk..dahla hati aq ni cpt lebur dgn janji2 manis lelaki haha..pfft da pnjg lebar aq mnaip biarla nak test pnjg mne aq boleh type..key hati ni sakedd yer tgok wall aisya dgn dany..pfffftt..today dany demam kesian gilaa weyy..aq thu aq tak boleh ade dkt sisi dea slamnya coz aisya da ad..aisya da smpurna utok dany..hurmm dany knpp x aq jd milik kau sayng knp harus dia??tu gmbr daddy kite kat atas,,key aq act sgt la cerewet memilih lelaki tp  at 12 middle night  click trbunyi satu mssage kat fb dan dea la orgnye si dany he called me comelnye awak..:)_hew2 key da rmai lelaki ckp aq comel key ni batak haha..lempang cikit but dea ni lain dr yg lain..guess what lps tu brmula la our conversation aq x pena jemu melayan kekasih haram aq ni haha..tgok tu senyuman dea iklas kan,comel kan,mcm baik kan macam 0-.- haha..thts y la aq admiredd dea gila babeng..nme real dea danial amani..hew2 tp sha pnggil dea dany je..dan dea pon kate aww u ponggil i dany so cute syang..pffft kmbang gika hidong bontot semua la haha,,*goyang2 bontot..weyh sumpaa aq rinduu dea wey..last aq ckp "DADDY ,DDY KLAU AD MASALAH OR TAK PUAS HATI DKT MA OR RSE CM NK PUTUSKN HBUNGN JUST TELL ME KEY SAYANG COZ I KNOW I AM NOTHING SPECIAL IN YOUR HEART D,,HEW2 MA JNJI MA TAKKAN NGES BUT MA NK D THU AQ SYG KAU GILAA DOH DADDY..then aq x tau dea balas ape coz dea tgh demam n of course2 takkan larat nk bkk fb..hew2 kite syg ddy kite tuu..harap hbungn ni kekal smpi akhir 2012 tula wish aq utk krismas tahun ni haha aigoo~~~~~..dea pon wish tyme birthday dea ary tu bulan dec dea ckp hope hbungn ni kekal .hew2 tp malangnye mkin hari sye rse awk mkin jauh dr sye mngapakah???1000 persoalan dlm minda sye ni sayng,,JANGAN LA JANGAN KAU SAKITI CINTA INI SAMPAI MATI  HUHU..AQ JNJI LPS DANY AQ TAKKAN COUPLE DA AQ NAK COUPLE BA'DA NIKAH chett adeker lelaki yg nk kat aq ni yg dah pena jd milik org barang second hand kowtt..huhu..
SWEET KAN..:')



YA ALLAH ANDAI AJA WAKTU ITU BOLEH DIPUTARKAN KMBALI AQ NK JD YG THE FIRST UTK SUAMI KU NANTI YA ALLAH KASIHAN DEA CUMA MNDPT BRG SECOND HAND HUHU..:') HUHU BTUL KE ORG CKP KLAU YG DA COUPLE NNTI KHAWIN PSGN DEA JUGA ADLH BKS ORG YG PERNA COUPLE HURM..acano tuh dlm hidop aq skrg bru 15 tahon dah ad 17 PASANGAN i am repeat 17 KEY 17...BAPAK DEA   !!!KEY sejak aq msok skola mlayu drjh 3 aq thu apetu cinta,chett cer bygkan aq bru drjh 3 tp da pndi bg surat cinbta kat abg drjh 6..wah my first love dlm hidop chett cintaku hnye bertepuk sblh tgn hew2..ni semua SARAH YASMEEN YG AJAR AQ pffftt..kwn lme aq..keyla aq da penadd ni haha..salamata membacai blogger ku ya kawana kwana.haha ayt kelingg

Thursday, 20 December 2012

kong piushhh

                  smk18 atau snktsm dear robbi help me..

RESULT PMR 1A8B

HEW2 GOT THAT TITLE..OKEY DAFCUKKK ME..TULA BUDAK MLS BLAJA,TDO DLM KLAS,BNYK CKP,REMPIT SNE,REMPIT SINI,TGH2 EXAM BOLEH LYN VANILLA COKLAT BGAI..KEY AQ SEDIH GILA X DPT BNGGEKN MAK BAPAK AQ..TAPE2 AQ NK TEBUS BLIK TYME SPM NNTI INSYA ALLAH..AQ NK DEACTIVE FACEBOOK,TWITTER,SKYOE,INSTAGRAM DAN SEMUA LAH WOII..WEY SUMPAA AQ X NMPK AIR MATE DIORANG TP AQ THU DIORANG KCEWA DPT ANAK MCM 
 AQ..HUHU,,AQ AKN BUKTIKN NISHA LYANNA ZAMAN SKOLA RENDAH DULU YG HEBAT BOLEH LGY BRJAYE DLM SPM..amiin insya allah gagal sekali tak bermkne gagal slmnya..HURMM AQ PGG AYAT TUH..key ye rmai ckp congrates..hurm ape ade 1a jepon yeye aq brsyukur alhmdulilla maksih ya ya allah..MNGKIN ALLAH NK UJI AQ X DPT 9A ENTAH2 NNTI AQ BONGKAK KE KAN..YA ALLAH RELAY ANTRE FMILY AQ HMPIR2 HMCOR..MAAF YA ALLAH ANDAI ADA DOSA DLM KLANGN AHLI KLUARGE INI..REDHAILAH KLUARGA INI YA ALLAH..SUMPAA AQ LBIH RELA HDOP MISKIN DRPD JD MCM NI..DEAR KAK ALIA..NEYH SYE NK CKP TTG TD AP YG BRLAKU..HEW2 KAK ALIA TAKKAN BCE PON I GUEST..haha okey i feel sgt sedih thanx guy bg support hatini x nk pulak tgglkn 18 hew2 ..sumpaa berat hati ni nk pilih like seyesly 18 ad kwn2 yg boleh bimbing aq tp smktsm haha entah la weyyyhhh..YEAY AQ PERLU BUAT ISTIKHARAH..HEW2..TP X BUROK SGT PON SMKTSM TUH AD JE PEGY LUAR NEGARA,,BUT TULA SYG BHSE ARAB AQ TRKUBO MCM TU JE HUHU..

HEYYA ASSALAMUALAIKUM W.B.T..holla readers  ...nk citer ni bout my daddy a.k.a danial amani..guess what okey aq da x de feeling satu hapepon kat dea huhu..sebab kcewakh,cemburukh,arghh lntak la hdop dea nk aweq rmai mne pon..key first date ary tuh x jd ohmyget2..sbb hujan allah nk lindung aq dr buat mksiat lettew22..:)
Tp klau da clash aq still brdosa guess what aq ni bodoh gila hntar gmbr x pkai tudung kat dye..yela time tu hati da syang kan..hurmm..key hdop skrg ibarat roda dulu about 11 peeps aq gamekn now bru 4 org wey lgy 6 aq kena trima blik..ouh allah ampunilah hmba mu ini sungguh nisha lyanna sgt jahilllll

Sunday, 16 December 2012

MR CURLY..XOXO NISHA

heyyaa,,assalamualaikum w.b.t..key sumpaa tak penad hew2 bru blik dr cammy ni a.k.a cameron highlands,,haha ske aty guwa je pnggil cammy eyh2 comel what,,hew2..keyy dkt sne sgt la sejuk nk mmpos giler vavi..haha..nak mandi tula x tahan skali rse kebas satu bdn siakk..fuhh...key kjp twitter kjp facebook bile nk btul2 hbeskn update blog ni nisha nisha...haiiyaa eyheyh aq jmpe seorang bdax laki cute gler  wahh rmbot dea krinting,,anak ustzh rokiah ohmygetohmyget comel sumpaa tak tipoo tp sayang x brsepmatan thu nme dea and umo dea what thee tp x pe aq slalu usha dea dlm bas hew2 marah plak nnti si dany tuh ala ape ma kesah psal ddy..ddy p[on sme jer ala x best la jd scabdel je mcm bermadu ma nk ddy syg ma sorang jepp..bkn aisya or another giurls..key sumpaa...okey tp dlm diri ma ad la kembangnye sbb ddy nk g singapore ddy bgtau ma dulku dr aweq ddy si aisya tu ddy said dont judge peeps by their image..sbb aq tergoda kt dany sbb senyuman dea dlm dp tuh sgt iklaz keyy,,then ddy upload gmbr sngapore ddy tue ohmygetohmyget ddy kite sgt hitam key haha sorry ddy bwelkkk..la apsal la aq bileh jtuh cinta kat dea gila babeng smpi tanak pisah ngan dea tyme first2 knl dulu..key dddy u just love my body not my heart,,hurmm key sgtt sedih dea susah2 buat status utk aq then si aisya tu prasan like n comment whaT THEEEEEE...kkey dany sgt la mnymphhhh..geli gila sroh aq bkk bju bgai mmg takla kan pffft ddy ni gatal pluc fcuk dowh haishh.wey ddy ma nk clash la..ma x sggop da buat prkare2 x snonoh tuh..my give up..penad layan ddy mcm org dah kawen opps haha trlebih plak aq..tadela blogger guwau2 jer...dady ni suka suki hati lu je nk kawal pemakanan aq..pfft aq tetap hot key even bdn agak comel dany kau tuh plisss beruntong ckit yerrr..hala ..ohmygetohmyget aq taley lpekn budak tuh key pndg mng,dea senyum,,mate bertenbong oh my gotchiiiiiiii..aq rse tanak blik je rumah..ya allah bile lah aq brpluang nk jmpe bdak tuh lgy bila bila,,nnti ad second trip ke thailand,,,harap2 bdak tu ikod lgy,,,harapo2 tlong doakan guys hew2 xoxo nisha lyanna..key aq ad jmoe kakak senior diorang bdak kab key setewgh nyer sgt cool and baik gilooo.tp sayang mreka da tingktn 5 n aq takkan bole jmpe diorang dah hew2 jgn jeley blogger diorang ske aq sbb aq comel pipi aq temban n aq ad abg hndsome haha,,

Thursday, 13 December 2012

my superr daddy yg ohsemm

HEYYA 3 UPDATE HAHA BEST LAK CITER PSAL DANY..okey lgu kitorang..LAGU..EHEM2 Tu daddy kite kasi tau jgn jelly haha


Hari ku harus dipenuhi dengan kehadiranmu
Sayangku fikiranku hanya dipenuhi dengan senyumanmu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu

Hari ku harus dipenuhi dengan kemanjaanmu
Cintaku fikiranku hanya dipenuhi dengan suaramu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu
Alangkah indah jika dirimu sentiasa disisiku
Sayangku berikanku hanya satu hanya satu lagu
okey  first dgr lagu ni dulu sumpaa x suke benci sgt tak thu knp..tibe my daddy sruh bkk lagu ni then dea ckp nila prasaan dea dkt aq huahua sumpaa terharuu gler sygg..FYI KITORANG TAK COUPLE OKEY WE JUST SCANDLE..PFFTT..oh my get oh my get knp aq suka kt ddy ni aiyoo.wish time birthday dea dea nk aq selamanye ermm boleh prcye ke dany..dea ckp klau ma prcye cinta kite ni amiin smpi mnikah sayang hew22 ddy kite sweet..okey ary tu aq ad tlis entry psal lelaki yg akn jd suami aq kan..now taleh pkai dah..hew2 aq tanak la lelaki yg perfect sgt tp jnji dea boleh bimbing aq..tp now aq thu ddy aq ni tak matang lgy..hew2..seyes sgt kebudak budakkan..doh ee rse nk tumbok je..ddy kite ni guys takla perfect sgt tp dea sgt comel key..senyuman dea bisa buat hati wa luruh beb ..

DANIAL AMANI..DANY

heyya assalamualaikum.w.b.t..hew..misz sasha da jmpe pngati amsyar la..hoho dafcukk cepat je i dpt pngganti kan hew2..tak kesahla hdop aq kan,,*mnaip smbil mkn keropok super ring..:)name dye..DANIAL AMANI...tp i pnggil syg i tu dany je..bhaha lempang ckit syg syg plak dah puii..tp si dany ni hanya kekasih gelap sbb i sudah pong ad balak..hew..dlm waktu sme dye pon da ad aweq nme dye aisya key..aweq comel x dela cntik sgt i lgy cantik haha minta dlempang ckit mke nisha anak dato ni..amiin..eyh guys kenyataan okey haha..da da nnti ad org jeles..key bgini la citenye one day aq on lewat mlm sgt lewat key kol 3 mcm tula ..then tetibe makhluk allah ni chat la ngan aq aq pong layan jela kbetulan aq singgle tyme tuh huhu..lps tu mle lah kitorang knl..hew2..tukar2 no fhone..men msj..ske ayt dea cth:i ske la u pnggil i dany comel je,u teman i,i teman u okey,,hew btape indahnye dunia tyme tuh..tp aq x lbih la sbb aq thu dea ad makwe dah..tp nmpk dr hbungn diorang mcm ad masalah jewr ermm..then mlm birthday dea tetibe dye ckp mcm ni,,u,i nk tyer ni..pstu aq pon jwbla pedia?pdahal dlm hati dupdapdipdap..huhu jp jpo nk gmbr okey..,
okey haha bermulanye kisah cinta kamii..sumpaa blogger klau aq dpt dany aq takkn curang dgan dye,aq takkan jtuh cinta lgy,sumpaa aq syg dye,ske senyuman dye ske sgt2..tp itu cuma mimpi ..dea hnye scandel aq pfffft..tp nmpknye dea cm syg aq lbih je dr aweq dea..bukti dea nk g singapore dea bgtau aq then tgh otp dea ckp aisya text dea tp mls la nk lyn..hurmm kitorang pnggil daddy ngan mama haha sgt sweet dye sllu ckp aq ohsem..aq clalu ckp dea fcuk ddy haha....sumpaa aq sayang banget kau dany..tp ddy aq ni gatal ckit hew..ade dye ckp ma ddy ad 2 org aweq boleh x nk ckop kan sunah 4 skali wah ddy mother fcuk la u haha..klau ddy buat cmtu ma pnggil abg ma kumpolkan gangster sri muda rembat kepala ddy..wohoa ala mama ni ddy gurau jela mntang2 dea adik taiko haha tau pon ddy so shut up syg..then ma,,nnti mlm pertama kite ddy nk kiss mama satu bdn puii geli la siak ske haty ddy la oii jnji kita dah mnikah...ddy aq ckp dea nk kiss aq bile jmpe..hew2 taleh la syg bkn muhrim..ala ddy nk kiss kt dahi ma bkn kt tmpt lain..dahi knp nk kiss kt dahi sbb ddy nk rse mcm mne org lps nikah kiss isteri dea kt dahi lps nikah..haha ddy u make me melting again..haha..

the virgin..2012

heyya assalamualaikum guys..hew2 hope korang sentiasa dbawah naungan cintaNya..amiinda lme x hupdate blog ni..hew2 mals kowt sbb da ad twitter kesayangan..JPP EYH NK SEARCH GOOGLE..

                          Lirik The Virgin Cinta Terlarang

Kau kan slalu tersimpan di hatiku
Meski ragamu tak dapat ku miliki
Jiwaku kan slalu bersamamu
Meski kau tercipta bukan untukku
Tuhan berikan aku cinta satu kali lagi
Hanya untuk barsamanya
Ku mencintainya sungguh mencintainya
Rasa ini sungguh tak wajar
Namun ku ingin tetap bersama dia
Untuk selamanya
Mengapa cinta ini terlarang
Saat ku yakini kaulah milikku
Mengapa cinta kita tak bisa bersatu
Saat ku yakin tak ada cinta selain dirimu
Tuhan berikan aku hidup satu kali lagi
Hanya untuk bersamanya
Ku mencintainya sungguh mencintainya
Rasa ini sungguh tak wajar
Namun ku ingin tetap bersama dia
Untuk selamanya ..

 nahh tadaa..i ske lgu tu ketrt ketart loh..hew..tah thu nape kawe ske..

Monday, 3 December 2012

PEMINAT???

WOHOOO SLAM,,hye hye weyh x brtahun x nmpk mke tetibe kau mncol blik dlm hdop aq..ouh peminat aq afiq,,eww dia ni gila gila ske dkt aq..syhh bkn nk riak,,nk imbas kmbali cerita2 dulu hehe..siap bg bunga lah cincin la n nk khawen ngan aq huh aloh bru djh4 beb,,tyme tu aq dr skola SJKC KHE BENG TUKAR KE SKTSM then tetibe brmula secret admirer kirim2 salam bagai eww.wa x lyn beb maklumlah kt skola cina mne ade guwa blajar cintan cintun ni.,yg dlm kpale otak guwa cuma buku.buku.dan buku..huhu..then bermula lah aq mndpt nombor satu dlm exam prtame,no 2 dlm exam 2.nom3 dlm exam 3,no 4 dlm exam akhir tahun wkwkwkwk..sumpaa lawak..huhu..then aq trpilih jd pengawas utk drjh 4..waw masyuk penolong kanan skola cina tuh x bgy aq pinda sbb aq bgos bdaknye hehe ape nk buat aq x bpe minat ngan cina..arg boringgg..

cam haremm doh

ASSALAMUALAIKUM W.B.T..ERM DA SMINGGU GUWA X UPDATE..TAK RINDUU PO0N..HUHUkey nk crite ttg trip ke bukit cherakah..wohoo pergy ngan member ap yg x best kan..tp my mom ckp jgn pergy alasan..NO ALASAN HUH..WHY WHY..BOSAN THU DOK RUMAH AQ BGON JE KOLK 2.30 PGY EVERDAY PERHH masyukk haha..mne tak bulat mke bak kte ayah aq haish alah bgon awal pon nk buat ape?kemas rumah,msak,baik tdo haha..