Sunday, 16 December 2012

MR CURLY..XOXO NISHA

heyyaa,,assalamualaikum w.b.t..key sumpaa tak penad hew2 bru blik dr cammy ni a.k.a cameron highlands,,haha ske aty guwa je pnggil cammy eyh2 comel what,,hew2..keyy dkt sne sgt la sejuk nk mmpos giler vavi..haha..nak mandi tula x tahan skali rse kebas satu bdn siakk..fuhh...key kjp twitter kjp facebook bile nk btul2 hbeskn update blog ni nisha nisha...haiiyaa eyheyh aq jmpe seorang bdax laki cute gler  wahh rmbot dea krinting,,anak ustzh rokiah ohmygetohmyget comel sumpaa tak tipoo tp sayang x brsepmatan thu nme dea and umo dea what thee tp x pe aq slalu usha dea dlm bas hew2 marah plak nnti si dany tuh ala ape ma kesah psal ddy..ddy p[on sme jer ala x best la jd scabdel je mcm bermadu ma nk ddy syg ma sorang jepp..bkn aisya or another giurls..key sumpaa...okey tp dlm diri ma ad la kembangnye sbb ddy nk g singapore ddy bgtau ma dulku dr aweq ddy si aisya tu ddy said dont judge peeps by their image..sbb aq tergoda kt dany sbb senyuman dea dlm dp tuh sgt iklaz keyy,,then ddy upload gmbr sngapore ddy tue ohmygetohmyget ddy kite sgt hitam key haha sorry ddy bwelkkk..la apsal la aq bileh jtuh cinta kat dea gila babeng smpi tanak pisah ngan dea tyme first2 knl dulu..key dddy u just love my body not my heart,,hurmm key sgtt sedih dea susah2 buat status utk aq then si aisya tu prasan like n comment whaT THEEEEEE...kkey dany sgt la mnymphhhh..geli gila sroh aq bkk bju bgai mmg takla kan pffft ddy ni gatal pluc fcuk dowh haishh.wey ddy ma nk clash la..ma x sggop da buat prkare2 x snonoh tuh..my give up..penad layan ddy mcm org dah kawen opps haha trlebih plak aq..tadela blogger guwau2 jer...dady ni suka suki hati lu je nk kawal pemakanan aq..pfft aq tetap hot key even bdn agak comel dany kau tuh plisss beruntong ckit yerrr..hala ..ohmygetohmyget aq taley lpekn budak tuh key pndg mng,dea senyum,,mate bertenbong oh my gotchiiiiiiii..aq rse tanak blik je rumah..ya allah bile lah aq brpluang nk jmpe bdak tuh lgy bila bila,,nnti ad second trip ke thailand,,,harap2 bdak tu ikod lgy,,,harapo2 tlong doakan guys hew2 xoxo nisha lyanna..key aq ad jmoe kakak senior diorang bdak kab key setewgh nyer sgt cool and baik gilooo.tp sayang mreka da tingktn 5 n aq takkan bole jmpe diorang dah hew2 jgn jeley blogger diorang ske aq sbb aq comel pipi aq temban n aq ad abg hndsome haha,,

No comments:

Post a Comment