Wednesday, 2 October 2013

wakkk

awak thutak klau bole sye nk bring ats peha awk n story ap yg sye lalui pd hri itu..tapi masalahnye mulut sye brkunci rapat bile nk luahkn sye tkut awk jemu tkut awk tak sudi mndgr..sha jgn nges * sbb tu sye tak duduk diam sbb dr jauh sye nk perhatikan syg sye ni..comelnya awkk harini,baiknya awk harinie,hensemnye awk harinie,dlm hati gembira sgttt sgt dpt jumpe tp pura2 chill hoho sye tanak date kite hambar..yupp mmg sy tak duduk diam orgnye suke brjalan kan,,maaf klau nmpk semak klau x ske ckp tau awakkk..awk tak thu dlm diam sye prhtikan awak.awmm rse nk cubit2 pipi dye comelll sgt..but takboleh i just ahh can't do it hurmm..danial online la sy tahan mate ni tau dr mngntuk dahlme tak stay up ..i just wanna said i miss u salah ke?lps da ckp awk nk marah2 pon bole..skitnye mnges tgh mlm ni..uhuhuhu..

eyyy

heyy thu ta sye tgh stalker twitter awk ni n brharap sgggtt awk mention sye..i guess mlm ni tdur ngan i mata hurmm pliss tears don't fall down amani won't wipe it fr u..

little bit scared

sudahla sye tamau tegur awak da..sye tkut awak marah sye,maki sye eventhough i know u won't..malam ni sila bnci nisha ye danial bnci la sepuas puasnye supaye esok pgy awk boleh bgun dgn senyuman sbb da bnci nisha..saya thu awak online knp tanak chat ngan sye?????tanak tegur danial untuk harinie tahan sha tahan danial tgh panas tuu..mke him calm first...will i hug u to keep u calm dear?ouh mstyla awk tolak sye jauh2 kan sbb awk marah yg amat kt saya mlm ni...

gadis digital

hye i;m twitterians :* haih rjen lk aq update pepagi buta ni sbb ap sbb lme aq tggu amani online blik..sayang online la sha minta maaf ni,mianae mianata...

choky

choky nme tddy yg amani bgy..hhuhu disebabkan dye jantan aq pon bgyla nme choky ni dan dye brwrne coklatt..haha aduii beranak pinak la teddy bear aq ats meja..tp choky tdo ngan i lewr supaya sha rse amani tu sllu dkt ngan sha ;) will kiss him will hug him and will said i love your master choky..when will your master came into my life and b my real hubby..ekekek :') soon sha soon lol..

will u be mine?

know what he want to propose me within 3 years more..ahaha:') sweet right yeah tp muda lgy tuww lol..klau boleh sye nk jge hati awak tu sebaik mungkin..tanak awk rse sedih bile ngan sye sbb sye ni mahkluk yg kejam bukti td bru je sye buat awk sedih kan sbb lmbt bls im..am i cruel oh damn i am...

eyy crying..i hate crying

klau bole aq tanak kau sedihkan sbb tu aq jtuhkn ego aq untuk minta maaf tp npe awak offline..thuta sedihnya hati kecil yg cute ni..bsr sgt ke kslhn sye tu awakk..yeah offline la selagi mampu..

LEND ME UR 5 MINUTE PLEASE

HEYY WAZUP NIGGA eyheyh assalamualaikum la sha ;') hurm serase nk update lk mlm ni..huhu guess what today mlm yg tak happy cz what cz i err ermm nothingla..okey talk about me yeah hye i'm cool btw.i like to do sexy lips ahaha hobi baru gune phone cik putgy..today lepak umah sophea till lewat mghrib lol..and tday i meet my uhuk2 well he did a good job in perdagangan test..wohoa spe ta knl danial amani lol pakar PD..kekekeke..i just wanna story about him tp keadaan tak mngizinkan..just nk ckp bkn slh aq internet yg line problem sikit sbb tu tak bls cpt2 msj awak.tp sokey just put the blame on me..marah la offla facebook tu sokey i will wait but seems like 3 hours awak tak online blik..bsr sgt ke ksalahan nicha td??yeah aq salah i'm happy danial offline :') salah aq wey slh aq ;( internet yg line cm baby..u know wht i just missed u this night realy missed even bru jumpa td..y?cz i love u thats all..yeah bsr sgt kesalahn aq smpi kau offline danial..thutak happynya aq bile kau online serase dunia ni aq punyaa :) alih2 aq tggu punya lme kau offline..cbela on just nk ckp i miss u so much dear okey crying...spe nk lap air mata ni well aq sorang jelakan huhu..now da pkol 1 npe awk tak online walhal bsok cuti..