Monday, 21 April 2014

LET ME SING U A LULLABY

"Aku memang kuat jealous" Kau jangan layan orang lain lebih lebih,, Jangan layan dorang lebih daripada aku,, Aku taknak kita gaduh :'(

trolololo sjk dgn sidia la aq jd jeles so akwardd menn dapakk
sbb em mngkin aq 100 syg dye weng2 kmbang bontot mamat tu dgr key bye

jujurnye huhu bpe bnyk kali jujo daa,,

jujurnye skrg ni klau kau buat apepon aq x kesah sbb uhm ntahla jujur ye jujur niiii...

klau kau rapat ngan pompuan pon aq x kesa sbb that day kau jnji kau xkan skitkn aq lgy wey tp enn kau buat ha ha ha,mmg kau x curang aq thu x aq yakin tp care kau kdg2 hilang mcm biskut care kau ckp jgn rsau psal kau n tanak aq thu ap sakit kau..men aq spe men adik2 ?,semacam dah lemah dan lemah dan lemah,,

honest aq syg kau syg sgt pehh mmg gile la kan bile nisha ckp dye nekad nk doniol jd suami dye,,
jrg beb aq ckp mcm tu kat lai bukn jrg mmg x pernh pon mmg x de nafsu pon dgn llki2 sblum ni ajak khawin bgai..

Perempuan tak suka diabaikan 
Boys , tolong beri perhatian walau sekejap . Sekejap itulah penguat sebuah perhubungan 

bile kau care psal aq aduhh melting bhaiii,,puii..

td kn aq ckp aq usha twitter dulu alahai comelnya kita dulu hehe nk dulu2 punya danial yg gedik yg sudi luahkn ap yg trbuku dlm hati..

sweet sgt2 twitter tu rindu moment tu wuwuuw :'( klau bole putar mse astaghfirullah mne bole sebut klau la sha da blaja hadis enn..aduii,,,
wey ingt x dulu kite prnh gado teruk gila bgai nk mati haha berbabi pehh rare btol blom kahwin da mcm tu..insyaallah suami aq nnti pnyayang kowt mcm danial haha mcm bhai..nk suami yg cute mcm danial

see automatiknye aq nk update bnda lain psal hubby aq yg pndek  cerita ttg dye jgkla memenuhi blog aq ni hhaha
see betapa sygnye aq kt dye,,

bile nk sebumbungg ni woii bile nk sekatil ni gua da xsaba nk buli lu <3
ajet2 mlm prtama nnti nk duk dpn dye nk tenung dye mcm frst date dulu wuwuuw,,lawan mate spe kelip dulu tdo luar hahahhaah,,xla spe kelip dulu kena kiss muehehhe

ahh stiap kali kau pnggil aq sygg wahh rse pngsan then hdop balikk,,uwaggh wey danial aq sayang kau la deyyyy  pundeyy..






No comments:

Post a Comment