Thursday, 13 November 2014

spm

heyy salam..wahh im face of spm dehell im f5 right now??shittt -.-...key zaman persekolahan nk hbes :'(..im not ready yett..aq tanak msuk universitiii tanakkkkk..mke x cam bdk u pon ngko thuu..kwn ayah pon ckp ni darjah ke hah dgr tuu dgrr,,so how cn i faced the U,,,,kbye hurmm..key nk dkt2 exam nila aq strt ad kwn bru..well life should need a new friend right but nvm xendra is always number one..sue,amir,oke stakat tu je dua mnusia ni yg sekepala dgn aq..^^
well kawan lgy pnting right dr boyfriend..kwn akn kekal but bf klau gado sikit pfffftt ok haha..hows danial?uhm xoxo la aq okok je dgn dye,,eventhough now da lme gila x jmpe ..txt pon ala kadar..ehh hengko ske bile tgok bf hengko pgg tgn pompuan lain.mmg la hati da maafkn tp x mudah nk lpekan..ayoyoyoyo..ahh lantakla x kesah ponnn ;p.cuma bila nanti kau x jd milik aq dah kita jnji kita akan kwn selamanya tauu dun worry la aq akn attend wedding kau dgn nadhia hahah..defuckk..macam mne la aq bolehh syg kat kau dulu,,,syg dye kuatt sgt sorry to say la skrg uhm still ad but kureng la..both pihak slh kowt,,aq dgn study nye kau dgn kwn kau..hell yeah kite cm lngit ngan bumi...aq kan x pndai nk tarik prhatian kau aq ni sicomel yg nerdy wink2..kau terus trg jelah kau still syg ke dkt aq haha..klau x ckp jela aq okey je man!!pliss men jgn anggap aq ni ikat kau,nonono..klau kau berubah hati kau ckp dkt aq ye bruhh..bgy aq tgok dulu pompuuan tu cmner,,klau okey aq lps kau ye syg :')..aq thu kau penad dgn aq kan..aq da x layan kau..cmner nk lyn syg uii ,hati aq hncur :'*,aq hurmm rindu danial aq yg lame dulu ^^..dye cute sgtt,,tak prnh nk kerek2 dgn aq,,iyekan je ap salah..x prnh sruh aq diam klau aq blablabla..mcm aq je slh yg time kat library tu huhu..kau pon x tegor aq time kt tgge..okey x pe aq je slh huhu..nk menang hamikkk..la sygg,,tp kan weyy nak lpskan kau aq x kuat sbb mayb da lme sgt kowt relay nii..aq xde niat nk lpskn kau sumpaa..tp aq rse cm aq err membosankan kan kan kan huhu..sbb aq nk fokus kt spm dulu lps tu boleh la aq lyn kau baikkk punya..tp kau cari KAWAN baru huhu..ok x slhkn kau go ahead bby,,

No comments:

Post a Comment