Thursday, 19 December 2013

meow~ hehe

Lelaki Jarang Merajuk,
Tapi Kalau Merajuk,
Susahnye Nak Pujuk ... 

hehe mukaddimah dye..yupp capital d jarang ah merajuk alhmdulilla sng je jge buah hati sye tuhh huahua,,tp klau da merajuk mmg ah -.- tp serius la cute la time dye merajuk muehehe,,,dye akn jd mengade2+gedik dpn aq huhu,,okey yg ni yg ni nieyl selalu sruh aq masak apedeyenna amik kau haha,,,actually sye bkn x gheti msak haha reti je,,tp sye malu la serve kat awk klau stakat mkn sndiri msk kat adik2 yg klau btul2 time dorang tgh lapa bolela grr..tanak msk utk dnial nnti awk komenkan huuhu,,sye klau org dah komen yg buruk sumpah tu laslka sye msuk dapur..heheh org da msk so diam jela mkn haha x bubuh racun pon..lol...nme pon pompuan so afdhal n wajib la thu msak,,lagi2 yg lahir thun 97 an nii..klau zaman skrg mmg la semua order kan hihi...

No comments:

Post a Comment