Tuesday, 10 December 2013

"A DAY SHOULD BE REMEMBER'PART 3

KEY SASHA HERE HEHE ..uhmm then g la jln2 cari buku hehe nmpk la diorng akward gila msuk kdai buku huhu..cutenye lahai,,aq je yg ulat buku -.-..key aq cri buku tgok2 diorng dah hlang haha,,lol spe yg nk beli senanye ni enn..hehe,,key bye,,key dahtu glaJAP TIME KT Tasik AD TGKP GMBR HEHE AD NIEYL POST KT PSHEBUKK USHA AHH,HUHU,,key pastu huhu x jmpe buku yg dicari,,then nxt shop..key dirng nk g toiliet laahai cutenye g 3 skli haha,,aq ermm takkan nk join enn grr aq g la dulu usha buku,,uhm da jmpe dlm2 kdai tu cari still x jmpe ermm agak kecewa senanye haishh..then 5 minute my bdyguard abg2 hensem aq dtg haha,,jmpe pon diorng aq huhu,,pndai2,,amani ckp biaselah tu sence aq kuat nk jmpe dea ni huhu..jodoh lol...key abg ipan plak kte eey dea x ske bau buku haha,,so cute ermm mcm perli je pang nak..abg syamil entohlee g mne,,dnial yg stia disisi cewahh last2 dea pon kluar sbb pening hehe..okey la da slsi beli i'm out from the stall..rest sat,,hppy dah jmp buku ltihn hehe,,key abg ipan nk blik..allahai awlnye huhu..key dah slm2 bgai PSS AQ XLA NK SLM NGAN DYE ENMM-.- dea just ckp babai nk snyum je kt aq then aq key smile bck n said babai too..hehe,,awmm tday aq ad 2 org abg ahh haha,,lgy baik dr MUHAMMAD RAZIQ ASYRAAF -.- KEY BYE HAHA..then tibela mse nk blik sob2 uwaa x mhu msih kangen ama danial..HUHU key tggu ah bas enn emm bas unik bhai bising,,mcm zaman dulu2 pnye bas haishh bang beli ahh bru alahai..malu sye nk naik tauu hahha..key aq duk sblh pkcik dnial hehe..alahai sweetheart aq tu ltih..ouh come to mama come to mama haha,,nk je dodoikn dea cewahh,,huhu,,key smpila ke srimuda awmm nk je hntikn mse tgok dnial tdo huhu so cute thu,,ermm key station dea da smpi aq kt dpn sne uhmm said bai dnial mnges ;'( wuwuwu,,bye abg syamil,,,key station aq pon da smpi trunla then smpila homw sweet home hehe..OKEY THAT ALL WOW SIAP AD PART BHAU HEHE,YUPP A DAY SSHOULD BE REMEMBER..MSTYLA UPDATE HISHH..ILOVEYOU DNIAL KIHKIHKIH

No comments:

Post a Comment