Sunday, 8 December 2013

belongs to him

hye..sha here erm bismillah..thanqs dnial sbb tlis smthing kt blog ni huhu i appreciate that so much love,,now sye knl awk luar dan dlm hehe tp yg batin tu xle ayoyoyo afta nikah okey hee~..mksud sye hati awk,,hehe guys nk thu x dea ni sgt cute okey huahua..nmpk mcm gngster tp hati dea alahai i'm melting,dea baik sgt sgttt,saya syg dea wohoaaa,,ad org jeles dohh hbungn kite lme sgt hehe,,aq pon erm taktau aq syg dea on ela kan harap2 smpi naik pelamin cewahh,,,da bnyk wedding aq pgy,,smlm je hntr kak aida g nikah ya allah bestnye,,seorg suami said aq trime nikahnya bla2 n bla dgn ms kawinnye bla2 hehe,,,aminn,,ouh so sweet llki tu pun erm boleh thn,,matang ahh,,abg zaim nme dye,,chinese look,,,awmm,.dea taak btakln air smbng dea kt msjis hows sweet kn sbb dea nk solat,,nk batal batal dlm rumah haha..commel je,,n important thing pngntin tu nek kreta aq wohoaa bngge sat,,bwk pngntin kihkihkih..rse cmm awmmm..haha..hari2 aq tyer kt adik yg last dyra bile nk kahwin ni x sabaaa haha,,then she answered,,ibuu akk gataii nk kahwinn,,aku punn aghh gtau ibu npeee hishh,,dea gelak je,,then dea kte akk nk kawin nan dnial ke..hhaaha thu2 je aah la dik oiii my prince tuhh,,nnti akk nak bby berape..haha ambuii dik mllut plak kau odahal bru 6 thun..layan jela my sis tu n i said sethun satu kahkahkah larat x dnial nk dukung anak2 dea huhu..nak anak kmbr 2 psg ahh ahh msty cute kn pakwe oii hehe...dahla melalut hoho

No comments:

Post a Comment