Friday, 8 February 2013

CIABI PUNYA POMPUAN

hurm sakai much that girl..membabi ngan ngan babi..la kau babiiiii
eshhh geram btol gua kau x knl spe lgy aq skli jentik kau aq boleh buatkau brambos dr skola tuh babi punya sabah..ciabi ciABII PRANGAI CM STANNN...aq la haishhh..danial pon sme jer bkn nk back up aq..eyh without men aq pon boleh urvey la babi..yeahh suami aq.suamii hurmm..:'(..eyh ni sasha xendra la..huh..aq sedar aq x layak untok mne2 lelaki coz what cz adik seorang pnjenyah skola..means sme la tuh prangai..gangster..chett apa aku memeng gk layak dpt boyfriend hah babi....aqde hati gk la wey..seterok2 aq aq juga nk rse ape tuh cinta..knp2 knp aq asyik jmpe org yg slh je apsal..babiiiiiii ini semua babiii..hah amik kau//bengang gila..kau apsal danial buat aq jd gila byg kat kau apsal...tlonggg r aku x nk isakiti lgy tlong la..aq pikir kau lain danial tp sme jer..kau tu aq syg kau..x pernah sasha xendra sungguh2 tulus mncintai lelaki tuh kau beruntong danial dpt aq yg syg dkt kau tapi kau x matang kau budak2 lgy..kau thu mainkn prasaan aq..wey kau pergi sepuluh dtg but why aq tanak aq nk kau danial..fhm x aq syg kau babiii,,aq thu hubungan kita ni larang oleh agama..aq thu aq bdak agama n tak boleh couple2 ni bgai..cz what dr kecik aq mmg diajar care hdop laki..aq hdop ngan abg aq..aq x reti nk ramah ngan pompuan..pling sadiss aq x de satu pon kwn pompuan tyme kecik dunia aq abg and kwn2 dea..satu almari tuh semua bju bola x de skirt2 ni bgai kcuali g tadika..hurmm apsal dany buat aq mcm ni ape aq ada pernah mnyakiti hatimu sayang pernah jawab doh danial jwb la babiiiiiiiiiii

No comments:

Post a Comment