Tuesday, 23 April 2013

half and half :)

salam...hehe sasha is bck..hurm key pelik kan topic tuh..hurmm awokk kite nk bgtau ni kita da ehem2 ngan DANIAL AMANI..bkn couple sbb sbb aq ta sedia lgy..msih terase skitnye dea buat aq...maaf sayang..tp bodoh kan aq terime dea blik dlm hidop aq..slalunya aq akan move on tauu tapi dgn danial aq jd lain..mcm rizal...ksian dany slalu main teka teki dgn aku..sorry aq x dpt jwb syg kau..aq hurmm aq x de prasaan..aq lemah aq ta kuat..aq...sakitt.sakit sbb kau sayang..hurmm..ntah btol ntah tidak yg psal aq nk buat hidop kau hncor n melutut dpn aq..aq nmpk kau da syg gilaaa babeng kat aq skrg just aq je tanak lyn haha jahat kennn..aq nk kau rse ap yg aq rse daniall..mayb aq boleh maafkn tapi tak mudah untok aq lpekan..:'(
sakitnyer smpi dlm hati weyyy..but sekali aq da kate syg aq nisha lyanna akan tetap syg dkt org tuh..bodohnye aq..lahai hurmm..aq hurmm tatau la nk tunaikn ta jnji aq yg nk hncorkn kau tu..lps ap yg da brlaku..semakin ku sakit semakin kau bahagia..asal aq jd lemah haishh...key enoughh..
now ad nmpk cinta kau dlm mate kau..hurm aq nmpk ikhlasnye kau..seyes aq sasha la aq boleh rse itu kelebihan aq bhurmm..tp kdg2 aq trtyer2 aku ke org yg kau akan nikah aq ke yg org kau pling sye..aq ke dnial aq ke..hurmm pfffft skit hotak..aq nk yg halal syg..sbb tu aq tanak couple..aq skola agama wey aq takley slalu lepak dgn kau..sbb kau kte nk peluk aq bile jmpe ohgoshh ta bole syg harammm..and sorry buat kau trjtuh jtuh and jtuh dlm cinta aq,,kau just tgok rupe aq ker..hurmm lps kite meet first tyme ary tuh aq tgok kau beruba nak kawen nk tggu aq smpi aq jd yg halal untok kau..hurmmm tapi dany aq tadela baik sgt kenn..aq nk suami yg halal aq nk yg soleh yg boleh bimbing aq ke syurga,dan insyaallah di syurga kelak kita akn brsmae2 sbg psgn yg halal..aq ta kesah rupa or wrne. asl kau iklas asl kau setia.,,tp maaf doh cinta aq kt kau da x sekuat dulu..kau yg buat aq cenngini...

No comments:

Post a Comment