Wednesday, 7 November 2012

eiffeil i'm in love..

assalamualaikum wbt,,hye misz sasha is back allah rindu seyg kt member2 blogger..erm 2012 many thing thangs thongs happen in my life..paling ketara kisah cinta wooppyy..haha aduh sha tengah pmr pon sempat lg bercintan cintun so what huh..
hurmm let2s talk about 2012..sumpaa tahun ni malas gila den nk mnulis blog plus diary aww nk tulis tp takde kekuatan haha chett,,,
ok back to the topic..hurmm..chop2 ya allah tenang nye tlis blog smbil dgr alunan ayat alquran..
ok ok..focus,,,key..firstly cinta saya pd thun ini jtuh kpd jeng2jeng2 AMSYAR FAQIH ZAWAWI.....hurm spe yg knl uh gelak2 r gelak mseti korang tak percaye pnyer la k fine fine nk mrajok r..hihi gediks yaww..hurmm k first prknalan dye text aq kt fb alohh lpe plak aq da remove dea dr fb bru nk tunjuk kat korang kitorang pnyer conversation ..hurmm takdok rezeki la tuh..
arh aq mlas r nk citer..buat sket hati je wey nk thu tak sbb kau aq gadoh ngan afrina bodoh kan yupp kau mmg bodoh amsyar buat aq jtuh cinta dgn kau,,tp knp msty kau knp kau knp kau arghhhhh,,,,,
jika diberi peluang aq tanak berjumpa dengan kau dengar ni..hurmm ya allah betapa sakit nye hati bila orang yg suda mula kita sayang sayang dkt org lain..pd waktu kita couple dimulut kau tak pernah skali kau berhenti mengucap nme dea knp amsyar knp,,then tak ckop dgn aq kau buat aqilah lim plak..syar klau tak cinta jgn mainkan prasaan kami org perempuan..skit tapaya ckap la kan..
kerna kau aq gembira kerna aq aq mnangis kerna kau aq kehilangan kerna  kau aq benci kau seumur hidoip aq sumpaa aq tanak jmpe kau da wey..kau pergi tolong lah pergi..aq redha wey kau pergi..moga kau jmpe dgn org yg kau sayang..kerna kau aq jd pembenci kwn sendiri..hebat penangan kau amsyar dlm hidup aq..sumpaa wey ni cerita sme yg berlaku 3 thun yg lps wey ..aq mncintai dea tp dea mncintai kwn aq..then aq lpskn dea utk member yg aq syg..peritkan hidup aq..aq mmg pndai bg nasihatkan org tp tade spe yg nk selesaikan masalah aq..aq tak perna nk sruh korang tlong sbb aq x ske org msok cmpor..hurmm
tada..tu ex aq yg hujung skali..tak hensem kan bwelkk
k
klau korang sruh dea cerita sumpa seribu kali sumpaa aq beth yg dea akan ckp tak ttg hubungan ni
erm lantak kau la bro..hnye allah je thu even kau mnipu..
                              


No comments:

Post a Comment