Tuesday, 20 November 2012

our heart..

eyh eyh ASSALAMUALAIKUM EVELY BADY..I LOVE YOU..HUHU KEY ARY NK NK NGOMONG SOAL APA YEA..HURMM..oh tlis tlisan bsar la biar ORANG2 YG RABON TU BOLEYH BCE TEHEE..OKEY WEY SUMPAA AQ RNDU DIE,SUMPA EVERY SINGLE DAY AQ TGGU MSJ DR DIE BIARLA DYE NK CKP TTG AWEQ DYE KE HAPEKE jnji hari hari aq ditemani msj dr die..bgon je celik mate tgok msj dr si abang la spare part la kwn kwn..hurm tade pon dr dia..wey aq thu aq slh so maafkan aq aq yg gatal gatal tak bg kau msj aq kan..hah now look aq yg merana seorang diri..eyh kite segan la member bce ttg post si AMSYAR FAQIH ZAWAWI..awk kite rnduu awk pnggil kite makwe baru..andai aja aq boleh putarkan mase aq tanak buat silap lgy..dan aq thu semua tu mmg cam bodoh je sbb ske dkt org yg ske dkt org lain haha pening..tp biarla hidop aq,nafas aq, tingkah aku aq,nyawa aq,ske ahty aq la nk mencintai kau..amsyar kau dgr tak ni..member aq ad ckp klau nk lpekn seseorang yg kite syg buangkan segalanye ttg dye yeah buangkan segalanya..mcm aq nk lpekan kak alia taon lps aq tlis nme dye kt pntai pastu air laut pon bawak la nme tuh..tp aq tak sggop nk lpekan kau amsyar..eyh mcm diary..nisha lyanna yg dulu dah takde da lme hilang dah lemah dah hnyut dlm dunia dia sendiri hnye kerna seorang lelaki yg brname amsyar,,haha bodohkan aq..first aq nk fake couple dgn kau kau tanak kau nk btul2 then ok fine aq trime dlm hati ckp key mangsa btu untuk dipermainkan..mayb allah nk uji kod sbb dah bnyk sgt hati lelaki aq mainkan..last last aq jtuh cinta dkt kau amsyar so stupid this feeling..err..sumpaa amsyar tlong balikkan hati yg aq bg dkt kau tlong..aq merana kau amik hati aq pastu kau simpan pulangkan..ya robb jka dye bkn milik aq kau jauhkanlah dia..jk sebaliknye dan jk begini hukkuman yg ptut aq trima aq redha ya allah..tp robb sakit robb skit sgt..amsyar tlong aq jgn kau seksa aq..pergilah kau andai itu yg boleh aq kmbali kt dunia aq lgy..pergylah awk pergilah bawa brsme kenangan yg tersemat dlm hati sye..bawalah amsyar bawalh...tp tlong bersihkan hati sye drpd trus mncintai awk..tlong andai prasaan ini mmg tercipta untukku tlong ya rob hapuskanlah..aq tak sggop..wey aq skit amsyar skit setiap kali mlihat kau bergurau senda dgn perempuan lain..herm hebat amsyar hebat..

huhu..every days tear come out without notice,,
                      

No comments:

Post a Comment